Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ποιος θα το περιμενε; Ποιος θα το φανταζονταν; Μολις λιγα χρονια απο την κοιμησι του Θρυλικου Γιγαντα Αυγουστινου, ο διαδοχος του θα επιζητουσε λυσσωδως την κοινωνια και επικοινωνια με τον Αρχιαιρεσιαρχη Βαρθολομαιο και τα ...κοπελια του Ελπιδοφορον και λοιπους πασιγνωστους Οικουμενιστας. Θα τριζουν τα κοκκαλα του Αγιου Γεροντα και θα αγανακτει και θα θυμωνη εναντιον του γιατι δεν μιμηθηκε εκεινον που μιμουνταν κατα γραμμα την ζωη των Αγιων μας. Προκαλει ομως αγανακτησι και σε μας τους επιγενομενους πιστους της Εκκλησιας, που τον γνωρισαμε, τον αγαπησαμε και εμπνεομασταν απο τον Θρυλικο και Μοναδικο εκεινο Αυγουστινο, που κατελαβε εσαει μεσα στην καρδια μας μια θεσι που θα μεινη εκει για παντα. Ο Θεοκλητος Πασσαλης ειναι αξιολυπητος διοτι αρνειται αν μιμηθη τον πατερα Αυγουστινο και επιζητει να μιμειται τους σημερινους ασημαντους ...βουβολιθους θλιβερους αρχιερεις, που κατελαβαν οπως κατελαβαν τους θρονους ενδοξων πατερων και διδασκαλων. Και επιπλεον, προκλητικα πραττει, οσα αναρμοστα και αντορθοδοξα εκεινοι πραττουν. Ο Αγιος Γεροντας μεχρι το τελος της ζωης του ηταν σφοδρος Αντιοικουμενιστης και σφοδροτατος Αντιλατινος και δεν επιδεχονταν καμμια επικοινωνια με τον Ωλετηρα του Φαναριου Βαρθολομαιο και μαλιστα δεν επειζητουσε ποτε καμμια συναντησι μαζι του, εν αντιθεσει με τον Θεοκλητο Πασσαλη, που μαζι με τον ετερο ανεκδιηγητο Ιουστινο Μπαρδακα, που μας ηρθε ανελπιστα στην ταλαιπωρη και βασανισμενη απο τον προηγουμενο Καλαμαρια, εσπευσαν απο τους πρωτους, μετα την ελεεινη ΛΗΣΤΡΙΚΗ συνοδο των Χανιων να συναντησουν τον Παγκακιστο Τρομοκρατη του Πλανητη Βαρθολομαιο, αλλα και αλλα πολλα προκλητικα συνεχιζουν πρατουν. Κριμα, κριμα, κριμα που δεν κρατησε τιποτα μα τιποτα απο τον Αγιο Γεροντα Αυγουστινο και μαλλον δεν εχει μαζι του καμμια απολυτως ομοιοτητα. Κριμα μεγαλο κριμα, να μιμουνται τις μετριοτητες και τις ασημαντοτητες και οχι τους Ατλαντες της Ορθοδοξιας μας σαν τον ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ το ....ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ που εσχιζε τα Συμπαντα. Ω Κυριε εις ποιους καιρους τετηρηκας ημας!!!!

  ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ποιος θα το περιμενε; 
Ποιος θα το φανταζονταν; 
Μολις λιγα χρονια απο την κοιμησι του Θρυλικου Γιγαντα Αυγουστινου, ο διαδοχος του θα επιζητουσε λυσσωδως την κοινωνια και επικοινωνια με τον Αρχιαιρεσιαρχη Βαρθολομαιο και τα ...κοπελια του Ελπιδοφορον και λοιπους πασιγνωστους Οικουμενιστας.
Θα τριζουν τα κοκκαλα του Αγιου Γεροντα και θα αγανακτει και θα θυμωνη εναντιον του γιατι δεν μιμηθηκε εκεινον που μιμουνταν κατα γραμμα την ζωη των Αγιων μας.
Προκαλει ομως αγανακτησι και σε μας τους  επιγενομενους πιστους της Εκκλησιας, που τον γνωρισαμε, τον αγαπησαμε και εμπνεομασταν απο τον Θρυλικο και Μοναδικο εκεινο Αυγουστινο, που κατελαβε εσαει μεσα στην καρδια μας μια θεσι που θα μεινη εκει για παντα.
Ο Θεοκλητος Πασσαλης ειναι αξιολυπητος διοτι αρνειται αν μιμηθη τον πατερα Αυγουστινο και επιζητει να μιμειται τους σημερινους ασημαντους ...βουβολιθους θλιβερους αρχιερεις, που κατελαβαν οπως κατελαβαν τους θρονους ενδοξων πατερων και διδασκαλων.
Και επιπλεον, προκλητικα πραττει, οσα αναρμοστα και αντορθοδοξα εκεινοι πραττουν.
Ο Αγιος Γεροντας μεχρι το τελος της ζωης του ηταν σφοδρος Αντιοικουμενιστης και σφοδροτατος Αντιλατινος και δεν επιδεχονταν καμμια επικοινωνια με τον Ωλετηρα του Φαναριου Βαρθολομαιο και μαλιστα δεν επειζητουσε ποτε καμμια συναντησι μαζι του, εν  αντιθεσει με τον Θεοκλητο Πασσαλη, που μαζι με τον ετερο ανεκδιηγητο Ιουστινο Μπαρδακα, που μας ηρθε ανελπιστα στην ταλαιπωρη και βασανισμενη απο τον προηγουμενο Καλαμαρια, εσπευσαν απο τους πρωτους, μετα την ελεεινη ΛΗΣΤΡΙΚΗ συνοδο των Χανιων να συναντησουν τον Παγκακιστο Τρομοκρατη του Πλανητη Βαρθολομαιο, αλλα και αλλα πολλα προκλητικα συνεχιζουν πρατουν.
Κριμα, κριμα, κριμα που δεν κρατησε τιποτα μα τιποτα απο τον Αγιο Γεροντα Αυγουστινο και μαλλον δεν εχει μαζι του καμμια απολυτως ομοιοτητα.
Κριμα μεγαλο κριμα, να μιμουνται τις μετριοτητες και τις ασημαντοτητες και οχι τους Ατλαντες της Ορθοδοξιας μας σαν τον ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ το ....ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ που εσχιζε τα Συμπαντα.
Ω Κυριε εις ποιους καιρους τετηρηκας ημας!!!!

 

 

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΡΕΙΑ


ΑΠΟ  ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ

Οἱ πιστοί τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Φλωρίνης, ποὺ μεγάλωσαν μὲ ὀρθόδοξα κηρύγματα, ἀπό τὸν ἀγωνιστή Ποιμενάρχη τους  π. Αὐγουστῖνο Καντιώτη τρομάζουν μὲ τὴν ἀλλαγή πορείας τοῦ σκάφους της τοπικῆς ἐκκλησίας καὶ φοβοῦνται μὴ χάσουν τὴν Ὀρθόδοξη πίστη τους. 
Ὁ Μητροπολίτης Θεόκλητος βαδίζει τελείως ἀντιθετο δρόμο ἀπὸ τὸν αείμνηστο Γέροντα! 
Θέλει τὴν φιλία τοῦ κόσμου καὶ  συμπροσεύχεται καὶ συλλειτουργεῖ μὲ παπόφιλους καὶ οικουμενιστάς!!! Ἔτρεξε πρῶτος νὰ συμπροσευχηθη καὶ νὰ συλλειτουργήση, μετά την ληστρική συνοδο τῆς Κρήτης, μὲ τὸν οικουμενικο παναιρετικό πατριάρχη!!!

Ἀκοῦστε ἀπόσπασμα ὁμιλίας τοῦ ἀληθινου Ποιμένα της Ορθοδόξου Ἐκκλησίας π. Αὐγουστίνου καὶ συγκρίνεται τους

———


———
Ὁ Ἐλπιδοφόρος, ὅπως καὶ ὁ μητροπολίτης Θεόκλητος κάποτε ἔφαγαν ψωμί ἀπὸ τὸν Γέροντα Αυγουστινο, ἔτσι μπόρεσαν νὰ σπουδάσουν, ἀλλὰ τώρα ἄλλαξαν πορεία! 
Ὁ Ἐλπιδοφόρος ἔφτασε νὰ φίλησει το χέρι τοῦ Πάπα καὶ ἔγινε χειρότερος ἀπὸ τοὺς φραγκοπαπάδες, μὲ τὴν ἐλπίδα ὅτι θὰ πάρη τὸ χρίσμα τοῦ ἐπόμενου πατριάρχου.
 Ὁ Μητροπολίτης Θεόκλητος, ποὺ λόγω τῆς ἡλικίας του θὰ ἔπρεπε νὰ εἶναι πιό σοφός καὶ νὰ σκέπτεται τὴν ἔξοδό του ἀπὸ αὐτόν τὸν κόσμο καὶ τὴν ἀπολογία του στὸν Δίκαιο Κριτή, συλλειτουργεῖ καὶ συμπροσεύχεται μ᾽᾽αὐτούς τοὺς φραγκοπαπάδες καὶ μεταφέρει τὸ μικρόβιο τῆς αἰρέσεως στὸ ποίμνιό του, τον ΜΟΛΥΣΜΟ κατα τους Αγιους Πατερες!
Οἱ πιστοί φοβούμενοι ὅτι θὰ χάσουν την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ τους διαμαρτύρονται. 
Ἕνας ἐξ᾽᾽αὐτὸν εἶναι ὁ καθηγητής Βασίλειος Κερμενιώτης. Διαβάστε την πολύ σημαντική ἀνοικτη ἐπιστολή ποὺ ἔστειλε στοὺς χριστιανούς τῆς Μητροπόλεως Φλωρίνης.

 Λαβαμε απο το ιστολογιο Αυγουστινος Καντιωτης

1 σχόλιο:

  1. http://neaflorina.gr/2016/07/pii-diaspoun-tin-enotita-tis-mitropoleos-mas/
    Τι είναι αυτά που διαβάζουμε;
    Πιστός καταγγέλει το μητροπολίτη Φλωρίνης Θεόκλητο για τα όσα αδιανόητα είπε στο χθεσινό κήρυγμά του στο ναό της Αγίας Παρασκευής περί διακοπής μνημοσύνου και διαθρησκειακών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου