Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Οσοι ειστε Ορθοδοξοι, ετσι οφειλετε να αποδοκιμαζετε τους Προδοτες Ψευδεπισκοπους, σαν τον προδοτη διαρκειας Ιγνατιο Βολου, ακομα και με πεταγμα στη θαλασσα, οσους μειοδοτουν και προδιδουν την Πιστι του Ιησου Χριστου. Και ο Χριστος θα σας ευλογει και θα σας στεφανωνει, οπως συνεβη με την επιστροφη των Προδοτων απο την Φλωρεντια που αφησαν μονο του τον Ατλαντα ΜΑΡΚΟ τον Ευγενικο να παλευη με το θηριο της Αποκαλυψεως και τους αναδελφους ψευδαδελφους του Γραικολατινους Προδοτες και ο Θεος τον αγιασε και τον πηρε στα δεξια Του μαζι και με ολους τους ευσεβεις που τον υποδεχθηκαν στην αποβαθρα της Πολης, ως τροπαιοφορο της Ορθοδοξου Πιστεως, τους δε προδοτες ερριξε στη θαλασσα.

Οσοι ειστε Ορθοδοξοι, ετσι οφειλετε να αποδοκιμαζετε τους Προδοτες Ψευδεπισκοπους, σαν τον προδοτη διαρκειας Ιγνατιο Βολου, ακομα και με πεταγμα στη θαλασσα, οσους μειοδοτουν και προδιδουν την Πιστι του Ιησου Χριστου.
Και ο Χριστος θα σας ευλογει και θα σας στεφανωνει, οπως συνεβη με την επιστροφη των Προδοτων απο την Φλωρεντια που αφησαν μονο του τον Ατλαντα ΜΑΡΚΟ τον Ευγενικο να παλευη με το θηριο της Αποκαλυψεως και τους αναδελφους ψευδαδελφους του Γραικολατινους Προδοτες και ο Θεος τον αγιασε και τον πηρε στα δεξια Του μαζι και με ολους τους ευσεβεις που τον υποδεχθηκαν στην αποβαθρα της Πολης, ως τροπαιοφορο της Ορθοδοξου Πιστεως, τους δε προδοτες ερριξε στη θαλασσα.


2 σχόλια:

  1. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΟΣ2 Ιουλίου 2016 - 1:46 μ.μ.

    Επειδή αυτές τις ημέρες πολύς λόγος γίνεται για το Κύρος και την δεσμευτικότητα της "Μεγάλης Συνόδου" δεν πρέπει να μας διαφεύγουν κάποια απλά πράγματα. Πρώτο η "Σύνοδος" αυτή έγινε και μάλιστα έγινε αποδεκτή από 10 Εκκλησίες, το γεγονός αυτό είτε μας αρέσει είτε όχι δεν ξεγίνεται με απλές δηλώσεις προσώπων ή αποφάσεις Τοπικών Συνόδων μη αποδοχής. Οι Τοπικές Σύνοδοι εάν διαφωνούν σε Δογματικά ή σοβαρά Κανονικά θέματα πρέπει να Καταδικάσουν την "Σύνοδο της Κρήτης" για τα συγκεκριμένα αυτά θέματα και να προχωρήσουν σε διακοπή Εκκλησιαστικής Κοινωνίας με τις 10 Εκκλησίες, έως ότου διορθωθούν οι καταγγελόμενες παραβάσεις. Τα πρόσωπα που υπάγονται στις 10 Εκκλησίες πρέπει να προχωρήσουν και αυτά ομαδικά ή ατομικά σε Αποκήρυξη της " Συνόδου" εφόσον την καταγγέλουν για Δογματικά ή σοβαρά Κανονικά προβλήματα, διακόπτωντας την Εκκλησιαστική Κοινωνία με αυτούς που καταγγέλουν στην ουσία ως αποδέκτες με Επίσημο τρόπο Αιρέσεως. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος τρόπος και δρόμος διασφάλισης της Πίστεως, όλα τα άλλα απλά θα οδηγήσουν στην σταδιακή αποδοχή και της "Μεγάλης Συνόδου" και των αποφάσεών της, όπως για παράδειγμα το 1965 με την Άρση των Αναθεμάτων Κωνσταντινουπόλεως-Ρώμης, γεγονός που δεν αποδέχθηκε η Μόσχα, σταδιακά έγινε στην πράξη και από την Ρωσία αποδεκτό. Αυτά για να μην παραπλανόνται με αβάσιμες ελπίδες οι απλούστεροι των αδελφών μας. Η Ορθοδοξία δεν διαφυλάττεται χωρίς πραγματικό πόνο. Ο Χριστός μας Βοηθός και Σκεπαστής όλων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου