Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Δοξα τω Θεω. Δεν θα περαση του εξευτελισμενου Καταληψια του θρονου του Φαναριου και Αρχιτρομοκρατη του Πλανητη Αρχαιρεσιαρχου Βαρθολομαιου. Οι 62 Γραικολατινοι θα απομονωθουν και θα αποδοκιμασθουν απο την ιστορια και απο τον λαο. Θα συχαινεται να συνεκκλησιαζεται με τους προδοτες της Ελλαδος και της Κυπρου, που υπερπληθυνθηκαν υπερβαλλοντως.

Δοξα τω Θεω.

Δεν θα περαση του εξευτελισμενου Καταληψια του θρονου του Φαναριου και Αρχιτρομοκρατη του Πλανητη Αρχαιρεσιαρχου Βαρθολομαιου.

Οι 62 Γραικολατινοι θα απομονωθουν και θα αποδοκιμασθουν απο την ιστορια και απο τον λαο.

Θα συχαινεται να συνεκκλησιαζεται με τους προδοτες της Ελλαδος και της Κυπρου, που υπερπληθυνθηκαν υπερβαλλοντως.

==============

 

Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟ!

sinodos mosxa-10

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, υπό την προεδρία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου.
Να αναφερθεί ότι η Ιερά Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στην Πατριαρχική κατοικία στην Ιερά Μονή του Αγίου Δανιήλ της Μόσχας.
Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας απευθυνόμενος προς τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου, μεταξύ άλλων ανέφερε: "Συγκεντρωθήκαμε σήμερα για να συζητήσουμε τα δύσκολα θέματα που σχετίζονται με ότι συμβαίνει γύρω από την σύγκληση της Αγίας Συνόδου."
"Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ήδη Εκκλησίες αρνούνται να συμμετάσχουν στην Σύνοδο, διαμαρτυρόμενοι για τα έγγραφα των κειμένων, ζητώντας σχετικές τροπολογίες" πρόσθεσε ο Πατριάρχης Κύριλλος.
Επίσης ο Πατριάρχης Μόσχας ενημέρωσε τα Μέλη ότι "η πρόταση μας απορρίφθηκε, και ως εκ τούτου, πρέπει να λάβουμε μια τελική απόφαση σχετικά με την συμμετοχή της Ρωσικής Εκκλησίας στην Αγία Σύνοδο."
Πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι η Ρωσική Εκκλησία έθεσε όρο για να συμμετάσχει, να μετατεθεί η ημερομηνία της σύγκλησης της Αγίας Συνόδου.

sinodos mosxa-1
sinodos mosxa-2
sinodos mosxa-3
sinodos mosxa-4
sinodos mosxa-5
sinodos mosxa-6
sinodos mosxa-7
sinodos mosxa-8
sinodos mosxa-9

2 σχόλια:

  1. Πρωτοφανή τα γεγονότα, αλλά η ουσία δεν αλλάζει οι Φιλοοικουμενιστές θα κάνουν την Σύνοδό τους και μάλιστα με την απουσία αντιρρησιών στις απόψεις τους, οπότε θα μπορούν ευκολότερα να επιτύχουν τους σκοπούς τους. Όσο για τους απέχοντας της Συνόδου δια της ουσιαστικής ανοχής και της Εκκλησιαστικής Συγκοινωνίας θα αποδεχθούν, στην πράξη, την Σύνοδο στην οποία απέχουν σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου