Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Aυτην την ασεβεια σας Μογγολοι βρωμοτουρκοι θα την πληρωσετε πολυ ακριβα μια μερα. Θα σας παρουμε ΟΛΟΥΣ τα κεφαλια. ΟΛΟΥΣ.

Aυτην την ασεβεια σας Μογγολοι βρωμοτουρκοι θα την πληρωσετε πολυ ακριβα μια μερα.
Θα σας παρουμε ΟΛΟΥΣ τα κεφαλια. 
ΟΛΟΥΣ.

   Αρχισε από χθες το βράδυ η ανανάγνωση του κορανίου από ιμάμη μέσα στην Αγιά Σοφιά κι αυτό θα γίνεται καθόλη τη διάρκεια της γιορτής των μουσουλμάνων.
Δείτε το βίντεο...
Πηγή

2 σχόλια:

  1. Ο Κύριος λέει να αγαπάμε τους εχθρούς μας. Ο Κύριος το επέτρεψε αυτό για τις αμαρτίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ ότι επέτρεψε ο Θεός, ως "καμπανάκι" για τις αμαρτίες και για την επικείμενη Πανορθόδοξη αυτή τη βεβήλωση της Αγια Σοφιάς, θέλημα Θεού είναι και οι αλληλοσπαραγμοί των Ορθοδόξων εκκλησιών και οι διαφωνίες και η πιθανή μη συμμετοχή (γένοιτο!), κι αν θέλει ο Θεός ως Παντοκράτωρ μπορεί να στείλει κι άλλα σημεία: σεισμούς, καταποντισμούς, καταιγίδες, χαλάζι, λοιμούς, κανέναν ξεστρατημένο πύραυλο από τις γειτονικές εμπόλεμες περιοχές που να πέσει δίπλα στη σύνοδο, για να τους συνετίσει και να μετανοήσουν... Τι ντροπή! Ύστερα μας φταίνε οι Τούρκοι! Διότι, αν το καλοσκεφτούμε, ο μεν Θεός δεν κατοικεί σε χειροποίητους ναούς, και, από το τι κάνουν οι Τούρκοι σε ένα κτίριο, Τον νοιάζει απείρως περισσότερο και Τον θλίβει τι κάνουν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, τι κάνουν οι Ποιμένες στους έμψυχους Ναούς του Θεού, στους Χριστιανούς και στην Ορθοδοξία, και εν προκειμένω με την Προδοσία Ορθοδόξου Πίστεως, που θέλουν να επισημοποιήσουν με την "πανορθόδοξο". Δεν νομίζετε ότι είναι πολύ μεγαλύτερη προσβολή απέναντι στη Βασιλεία του Θεού από αυτό που γίνεται στην Αγια Σοφιά;

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου