Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΕΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Καπως ετσι θα υποδεχθουν αυριο και τον αναμενομενο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, οπως υποδεχονται στη Βεροια, μετα την ΛΗΣΤΡΙΚΗ συνοδο του Κολομπαριου, τον Αρχιαιρεσιαρχη των ΕΤΕΡΟΔΟΞΩΝ Παγκακιστο Καταληψια του θρονου της Κωνσταντινουπολεως Βαρθολομαιο. Και οι δεσποταδες και το αθλιο παπαδαριο των ημερων εκεινων, ετσι θα τον υποδεχθουν, με τις αρχες του Κρατους, τους ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ Δεσποταδες, το υποδουλο παπαδαριο, επισημες μουσικες και μπαντες, ανθη και δαφνες, καμπανες και χειροκροτηματα, υπουργους και περιφερειαρχες, βουλευτες και νομαρχες και ΛΑΟ ΠΟΛΥ, τους πολλους Αχριστιανους, τους κοσμικοχριστιανους της λαμπαδουρας. Και πρωτη και καλυτερη η δουλοπρεπης ΛΥΔΙΑ με τις υμνητριες των ερωτικων ασματων του κοσμου και τις ερωτευμενες με τους ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, θεουσες μελανοφορουσες του 4ε.

ΕΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Καπως ετσι θα υποδεχθουν αυριο και τον αναμενομενο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, οπως υποδεχονται στη Βεροια, μετα την ΛΗΣΤΡΙΚΗ συνοδο του Κολομπαριου, τον Αρχιαιρεσιαρχη των ΕΤΕΡΟΔΟΞΩΝ Παγκακιστο Καταληψια του θρονου της Κωνσταντινουπολεως Βαρθολομαιο.
Και οι δεσποταδες και το αθλιο παπαδαριο των ημερων εκεινων, ετσι θα τον υποδεχθουν, με τις αρχες του Κρατους, τους ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ Δεσποταδες, το υποδουλο παπαδαριο, επισημες μουσικες και μπαντες, ανθη και δαφνες, καμπανες και χειροκροτηματα, υπουργους και περιφερειαρχες, βουλευτες και νομαρχες και ΛΑΟ ΠΟΛΥ, τους πολλους Αχριστιανους, τους κοσμικοχριστιανους της λαμπαδουρας.
Και πρωτη και καλυτερη η δουλοπρεπης ΛΥΔΙΑ με τις υμνητριες των ερωτικων ασματων του κοσμου και τις ερωτευμενες με τους ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, θεουσες μελανοφορουσες του 4ε.  



7 σχόλια:

  1. NTΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ στους μητροπολίτες Φλωρίνης Θεόκλητο και Νέας Κρήνης Ιουστίνο για την παρουσία τους στη Βέροια.
    Ασεβούν στη μνημη του μακαριστού π.Αυγουστίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε συμβαίνει πρώτη φορά κάτι τέτοιο! Το πνεύμα του πατρός Αυγουστίνου είναι το μεγάλο ζητούμενο σήμερα στη μητρόπολη της Φλώρινας! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

      Διαγραφή
  2. Από το μητροπολίτη Βεροίας δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και από τον Νέας Κρήνης Ιουστίνο δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά είχαμε μια κρυφή ελπίδα. Όμως αποδεοκνύει κάθε στιγμή ότι φροντίζει επιμελώς να φρονεί και να πράττει τα αντίθετα με τον π. Αυγουστίνο! Μια τρέχει στον "πανάγιο τάφο" για το "άγιο φως", μια ηγείται προσκυνηματικών εκδρομών στους αγίους τόπους, μια συμμετέχει σε πολυαρχιερατικάς πανηγύρεις με μίτρες, τώρα με την παρουσία του απενοχοποιεί εκείνον που αφόρισε τον Σωτηρόπουλο ενώ εναγκαλίζεται τον πάπα Ρώμης. Τίποτ΄ απ' αυτά δεν συνιστούσε ο π.Αυγουστίνος, τις δε προσκυνηματικές εκδρομές τις απεχθανόταν. 'Οχι μόνο δεν είχε ηγηθεί εκδρομής, αλλά δεν είχε πάει ποτέ ο ίδιος ο π. Αυγουστίνος στους αγίους τόπους.

      Για τον νυν Φλωρίνης, όμως, δεν μπορούμε καν να τη διανοηθούμε την στάση του, αφού ήταν τόσα χρόνια, μια ζωή, πρωτοσύγκελλος του π. Αυγουστίνου.

      Διαγραφή
  3. μα ο θεοκλητοσ εστειλε επιστολη εναντιον της μεγαλης συνοδου
    και δεν επηγε στην κρητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τρίζουν τα οστά του π. Αυγουστίνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ??? ΜΗΠΩΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ -Ο ΠΑΥΛΟΣ- ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ??? ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΝΕ ΑΥΤΑ??? Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΦΤΩΧΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου