Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Mεγαλο το ....κατορθωμα του Μοιχεπιβατου Κηφισιας που κατελαβε τον θρονον αναξιοπρεπως και μεθοδευμενα και σχεδιασμενα στα σατανικα διαβουλια τους, απο τους σκοτεινους αρχιερατικους κυκλους του βυθιου Ιερωνυμου, πατωντας στο πτωμα του Χαλκεντερου και Μαρτυρικου επισκοπου και μητροπολιτου Αττικης και Μεγαριδος κ. ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ. Στεφανωστε, κυριοι, ακομα και τους Νερωνες και τους Καλιγουλες. Δεν θαστε οι πρωτοι. Η ιστορια επαναλαμβανεται. Τιμηστε τους ακομα και ως Ομολογητες της Πιστεως. Ω καιροι, ω ηθη!!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ:

Mεγαλο το ....κατορθωμα του Μοιχεπιβατου Κηφισιας που κατελαβε τον θρονον αναξιοπρεπως και μεθοδευμενα και σχεδιασμενα στα σατανικα διαβουλια τους, απο τους σκοτεινους αρχιερατικους κυκλους του βυθιου Ιερωνυμου, πατωντας στο πτωμα του Χαλκεντερου και Μαρτυρικου επισκοπου και μητροπολιτου Αττικης και Μεγαριδος κ. ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ.

Στεφανωστε, κυριοι, ακομα και τους Νερωνες και τους Καλιγουλες. 

Δεν θαστε οι πρωτοι. 

Η ιστορια επαναλαμβανεται.

Τιμηστε τους ακομα και ως Ομολογητες της Πιστεως.

Ω καιροι, ω ηθη!!!

 

============================

Παραιτήθηκε ο Μητροπολίτης Κηφισίαςαπό μέλος της αντιπροσωπίας της Εκκλησίας της Ελλάδος εις την Μ. Σύνοδον.Γιατί παραιτήθηκε ο Μητροπολίτης Κηφισίας

Γιατί παραιτήθηκε ο Μητροπολίτης Κηφισίας
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος παρητήθη από μέλος της αντιπροσωπίας της Εκκλησίας της Ελλάδος εις την Μ. Σύνοδον. 
Ο Σεβασμιώτατος εζύγισε με σύνεσιν την κατάστασιν, καθώς ήδη είχον αρνηθή να συμμετάσχουν οι Σεβ. Ν. Σμύρνης, Κυθήρων και Πειραιώς, και επέλεξε τον ίδιον δρόμον. Πράγματι, πολλοί Ιεράρχαι επαναλαμβάνουν εις κατ’ ιδίαν συνομιλίας την φράσιν «μαριονέττες» δια τον επιφυλασσόμενον ρόλον εις όσους μεταβούν εις το Κολυμπάρι, αν τελικώς συγκληθή η Μ. Σύνοδος.
Ο Σεβ. Κηφισίας όχι μόνον ηθέλησε να συμπαραταχθή με την μερίδα των ορθώς συλλογιζομένων Μητροπολιτών αλλά και να δώση ένα μήνυμα ότι Ιεράρχαι χωρίς δικαίωμα λόγου και ψήφου εις την Ορθοδοξίαν δεν υπάρχουν. Η προωθουμένη υποταγή εις τους Προκαθημένους οφείλεται δυσ­τυχώς εις το αλλοιωμένον εκκλησιολογικόν αισθητήριον πολλών Ιεραρχών, αλλά και του Φαναρίου, που επιθυμεί να αναγάγη εις πρώτον και συντονιστήν της Οικουμένης τον Πατριάρχην Κωνσταντινουπόλεως.
Πάντως, η εξέλιξις αυτή είναι ιδιαιτέρως ενδεικτική του γεγονότος ότι το κλίμα «βράζει» και ότι το αργότερον μέχρι την έκτακτον σύγκλησιν της Ιεραρχίας της Ελλάδος τέλη Μαΐου αναμένονται πολλαί ακόμη εκπλήξεις.
  •  Από  τον Ορθόδοξον Τύπον  και απο του ιδιου ηθους και υφους, λεγομενα "χριστιανικα" ιστολογια.              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου