Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΛΑΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ....ΚΑΠΕΛΑ ΣΙΞΤΙΝΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΛΑΓΟΥΡΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ....ΚΑΠΕΛΑ ΣΙΞΤΙΝΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΙΛΚΙΣ.



Ο μητροπολιτης που στο παρελθον αναστατωσε την Ελληνικη κοινωνια με την επιβασι του επι του θρονου της Λαρισας - παρακολουθησαμε απο κοντα ολα τα γεγονοτα και τα καταγραψαμε σε σειρα εκτενων κειμενων σε τοπικες εφημεριδες και περιοδικα - πατησας εις το πτωμα του Κανονικου και Νομιμου Σφαγιασθεντος απο τους φθονερους αδελφους του, που καποιοι ακομα ζουν, ων πρωτος ο πολυπροσωπος βυθιος Ιερωνυμος Λιαπης ( τον γνωριζετε καλα;;;;) , Αγιου μητροπολιτου Λαρισης  κ. Θεολογου, σχολιαζεται καθημερινα λογω των περιεργων πραξεων του, που προκαλουν πολλες συζητησεις και ερωτηματικα και δημιουργουν αμφισβητησεις.
Σκοπευουμε να παρουσιασουμε καποια απο αυτα τα ...περιεργα του, τα οποια οντως δημιουργουν προβληματα στις ψυχες μας.
Σημερα δημοσιοποιουμε μια ακομα παρουσιασι του μεγαλου ζητηματος της ...Καπελα Σιξτινα της Αξιουπολεως απο τον παλαιμαχο δημοσιογραφο της Τηνου, Στυλιανο Λαγουρο.
Ο κ. Μπεκιαρης που καταφερε, ελεω του αηδη τη μνημη Σεραφειμ Τικα, να επιβιωση σαν μητροπολιτης και γι αυτον αποκλειστικα θεσπισθηκε η προσωποπαγης μητροπολι Γουμενισσας, ειναι ο κυριως υπευθυνος ολης αυτης της απαραδεκτης καταστασεως σχετικα με τις ασχημιες του ναου της Αξιουπολεως.
Δεν εχουμε εμεις τιποτα προσωπικο μαζι του, αλλα τον κρινουμε - και ειναι δικαιωμα μας - σαν δημοσιο προσωπο και κυριως τις πραξεις του που γινονται δημοσια. 
Τι κανει μεσα στα δωματα της μητροπολεως Γουμενισσας, δεν εχουμε προσβασι.
Νομιζουμε, λοιπον, οτι οφειλει, οσον ταχιον, να επεμβη αμεσα και να σταματηση να υπαρχη αυτη η ασεβεια και ασχημια που προσβαλει την Πιστι μας και μας μεταφερει στους Σιχαμερους Αιρετικους Παιδεραστες Φραγκολατινους της μιαρης Καπελα Σιξτινα.




Πως ειναι δυνατον, ο επισκοπος κ. Μπεκιαρης, να επιτρεπει, μαλιστα ζωγραφισμενη στην κογχη του ιερου, επι τοσα χρονια, πλαϊ στην εικονα της Πλατυτερας, την ....Γανιμηδια σατανικη αυτη ασεβη περιπτυξι;
Μπορει να μας δωση καποια απαντησι;
Κυριε Δημητριε, ειστε 68 χρονων, ΦΕΥΓΟΥΜΕ...τι απολογηθησει για το φρικτο αυτο σκανδαλο;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου