Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥΡΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΩΣ "ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΑ" ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΧΙΜ. ΕΥΘΥΜΙΟ ΤΡΙΚΑΜΗΝΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΣΧΥΝΗΣ

ΑΥΡΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 


ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ 

ΣΟΥΡΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΩΣ 

"ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΑ" ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ 

ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
 
ΑΡΧΙΜ. ΕΥΘΥΜΙΟ ΤΡΙΚΑΜΗΝΑ

ΑΠΟ TOYΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣ 

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ 

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ 

ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΣΧΥΝΗΣ

ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ.Εδω με τον αγιο μητροπολιτη Ρασκας και Πρεζρενης ΑΡΤΕΜΙΟ τον σημερινο ΑΓΙΩΤΕΡΟ επισκοπο του Πλανητη μας.


Θεια λειτουργια θα τελεση αυριο Σαββατο του Λαζαρου, ο αρχιμανδριτης πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας στον ιερο ναο του αγιου Μαρκου του Ευγενικου Σουρωτης Θεσσαλονικης. 
Οσοι ειναι τεκνα της Ελευθερας και οχι της παιδισκης, μπορουν να προσελθουν.
Τηλεφ. συννενοησης 6972-896024

 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. 

Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη. 

 

Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ 

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ:  

Απο τον Οντως Αγιο 

Φιλοθεο Ζερβακο.

2 σχόλια:

  1. Υπαρχει καποιο νεο για την Μονη Εσφιγμενου και ολα οσα γραφονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχετικά με Εσφιγμένου: Η αλήθεια είναι ότι το Πατριαρχείο (και όχι η μονή) εκανε την προσέγγιση ώστε ενίψει της Συνόδου να δείξει προς τα έξω (στο κοσμικό και ακατήχητητο πλήρωμα της εκκλησίας) ότι έλυσε όλα τα εσωτερικα προβλήματα. Δεν πρόκειται βεβαίως να γίνει τίποτα διότι η ενότητα με την Εσφιγμένου απαιτεί μνημόνευση του Οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου πράγμα που οι Εσφιγμενίτες ουδέποτε θα δεχτούν.
    Γιάννης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου