Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

"Παραμυθια της Χαλιμας", ολα τα νεα απο τα γελοια ιστολογια, περι της Αγωνιζομενης κατα της φρικτης Λαιλαπας του Πανθρησκειασμου Οικουμενισμου και του Παγκακιστου Αρχιουνιτη του Φαναριου, Ιερας Μονης Εσφιγμενου.

"Παραμυθια της Χαλιμας", ολα τα νεα απο τα γελοια ιστολογια, περι της Αγωνιζομενης κατα της φρικτης Λαιλαπας του Πανθρησκειασμου Οικουμενισμου και του Παγκακιστου Αρχιουνιτη του Φαναριου, Ιερας  Μονης Εσφιγμενου.




Οι πληροφοριες ειναι τελειως ψευδεις και αστηρικτες. 
Οι δικες μας πληροφοριες ειναι απο ...μεσα.
Ειναι ολα ψευδη φρικτα και ασυστολα. 
Οι Πατερες αγωνιζονται ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ τον καλον Αγωνα της Πιστεως που εδω και πολλα χρονια θαυμασια διεξαγουν.
Ειναι δυνατον ο Λυκος ο Βαρθολομαιος να αλλαξε σε τιποτα; 
Αυτος ο Αναιδεστατος και Παγκακιστος αναγκασε και εμας τους Νεοημερολογιτες να τον κανουμε στην ακρη και να τον στειλουμε στο ΑΝΑΘΕΜΑ.
Και μαζι του, ολους τους ακολουθους του και ολους τους ομοιους του συγκοινωνους του.
Οπως μας επιτασσει ο Θεος και οι Αγιοι Πατερες της Ορθοδοξιας μας.
Μηπως ειδατε ή ακουσατε πουθενα να μετανοησε εστω και ενα ..ρουπι και να ανεκαλεσε καποιες απο τις Αιρεσεις του;
 Ειναι βεβαιο οτι το "μαλι του αλλαξε", και τιποτα περισσοτερο.
Ειναι η τακτικη των ΛΥΚΩΝ.
Ειναι απαραλλακτος με τους ...Κτηνοβατες της Ευρωπης και τους ...Παιδεραστες του Φραγκολατινισμου, στην νοοτροπια και σε ολα του τα ...χουγια.
Αυτους ερωτευθηκε και αυτους ακολουθει κατα ποδας.
Κατα τον πατερα Παϊσο, η Παναμωμος Ορθοδοξια μας, ειναι γι αυτον μια ...ρακενδυτη χωριατοπουλα....  
Ομως εκεινος γοητευτηκε και διαλεξε την παρδαλη Πορνη της Δυσεως.

Πατερες αγιοι της Ιερας Μονης Εσφιγμενου, ουτε καλημερα στον ΛΥΚΟ του ΦΑΝΑΡΙΟΥ, Παγκακιστο Αρχιαιρεσιαρχη.
Ειναι ο χειροτερος και ο ελεινοτερος "πατριαρχης" που γνωρισε ο Πλανητης, ελεγε ο Μακαριστος ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ Νικολαος Σωτηροπουλος, που τολμησε να τον "αφοριση" - ΣΤΕΦΑΝΩΣΗ αυτος και η κλικα του, με το στεφανι του Μαρτυριου.

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι όλα όσα χθες γράφτηκαν για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου να είναι παραμύθια, όπως υποστηρίζετε, αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή, διότι οι καιροί είναι κρίσιμοι και οι ανθρώπινες αδυναμίες μερικές φορές απρόβλεπτες. Βέβαια όταν εμφανίζονται οι αδυναμίες αυτές πάντα έχουν ένα πνευματικό υπόβαθρο, που σε εμάς ίσως είναι άγνωστο, καθώς συνήθως καλοπροαίρετα αντιμετωπίζουμε ανθρώπους και καταστάσεις. Το βέβαιο είναι ότι εάν αληθεύει η είδηση που χθες δημοσιεύθηκε θα είναι βαρύ πλήγμα για εμάς τους Αντιοικουμενιστές η τυχόν δηλαδή πτώση της Εσφιγμένου και η θεληματική παράδοσή της στην αγκαλιά των Φιλοοικουμενιστών, αλλά και αν ακόμη και αυτό συμβεί δεν φοβόμαστε γιατί δεν μάθαμε να στηριζόμαστε στους ανθρώπους αλλά Στον Χριστό μας, που έχουμε στην καρδιά μας. Όσο υπάρχουν αληθινοί Ορθόδοξοι στην Πίστη και στο βίωμα η Ορθόδοξη Εκκλησία μας θα συνεχίσει την σωτηριώδη πορεία Της και τέτοιοι Ευλογημένοι Χριστιανοί, Κληρικοί,Μοναχοί και Λαϊκοί δεν θα λείψουν ποτέ. Καλή Ανάσταση, η Ορθοδοξία νίκησε και πάλι θα νικήσει το σκότος των Αιρέσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου