Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

OMΟΛΟΓΙΑ: Ξεπουλουν το υπερενδοξο ονομα της Πανηρωϊκης Μακεδονιας μας, στην Γυφτοσκοπιανη FYROM. Ελληνες ξυπνειστε. Οι προδοτες βρισκονται εντος των τειχων. ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ. Κρεμαλα στους προδοτες.

Προκλήσεις-σοκ των Σκοπίων: Θα μας λέτε Macedonia

Στέλνουν πίσω τα έγγραφα που γράφουν «προς FYROM» 

«Yes sir» της Ελλάδας στα Σκόπια! Καθημερινά η χώρα μας «υποκύπτει» και αναγνωρίζει το όνομα «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων! Επίσημα έγγραφα στις υπηρεσίες της χώρας αποκαλύπτουν του λόγου το αληθές. Την ώρα που κάποιοι πολιτικοί ενώπιον των ΜΜΕ παριστάνουν ότι ενοχλούνται και αντιδρούν με το όνομα «Μακεδονία», κατά την ανταλλαγή εγγράφων και υπηρεσιών μεταξύ των δύο χωρών η ΠΓΔΜ αναγνωρίζονται ως «Μακεδονία»!

Αποκαλυπτικό παράδειγμα αποτελεί η υπόθεση Μάκη Ψωμιάδη. Σύμφωνα με πηγές της «δημοκρατίας», η Ελλάδα, προκειμένου να εκδοθεί ο υπόδικος, έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα συνδρομής «προς FYROM». Οι Σκοπιανοί, ωστόσο, έστειλαν πίσω τα έγγραφα, ζητώντας να ξανασταλούν «προς Μακεδονία» και απειλώντας ότι, εφόσον δεν συμβεί αυτό, δεν θα εξέδιδαν τον Μ. Ψωμιάδη. Κατόπιν τούτου οι αρμόδιοι φορείς φέρεται ότι «έσκυψαν το κεφάλι» και όντως τα απέστειλαν εκ νέου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της γειτονικής χώρας...

Τη Δευτέρα προέκυψε η ίδια διαδικασία, αντίστροφα. Οι Σκοπιανοί ζήτησαν από τις ελληνικές Αρχές την έκδοση του Μουράν Μιφταρόσκι, ο οποίος έχει καταδικαστεί από δικαστήριο της γειτονικής χώρας σε ποινή κάθειρξης επτά ετών για ληστεία. Σε αυτό το πλαίσιο, απέστειλαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα ως «Μακεδονία» προς τη χώρα μας. Αντί όμως οι ελληνικές Αρχές να ανταποκριθούν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν οι Σκοπιανοί, να θέσουν δηλαδή βέτο και να ζητήσουν να τα ξαναστείλουν ως FYROM, αποδέχτηκαν τα έγγραφα και ο ληστής θα εκδοθεί χωρίς καμία περαιτέρω ανωμαλία ή απαίτηση... Σύμφωνα με πηγές της «δημοκρατίας», το φαινόμενο σημειώνεται καθημερινά σε αμέτρητες γραφειοκρατικές υποθέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

1 σχόλιο:

 1. Τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία, είναι Βαρδάσκα και Δαρδανία.

  Όλος ο κόσμος γνωρίζει από την ιστορία ότι Μακεδονία είναι η χώρα του Έλληνα Μεγάλου Αλεξάνδρου που μιλούσε Ελληνικά, που τα νομίσματά του είχαν Ελληνικές επιγραφές, Μακεδονία είναι οι πόλεις του, η Βεργίνα (Αιγές), η Μίεζα, η Πέλλα, η Αμφίπολη.
  Όλος ο κόσμος γνωρίζει από την Παλαιά Διαθήκη ότι Μακεδονία είναι η περιοχή που περιγράφεται στην Παλαιά Διαθήκη ως Ελλάδα αφού ο Βασιλεύς της Αλέξανδρος είναι ο "τράγος των αιγών" (Αιγές! Τί σύμπτωση) και αναφέρεται ότι είναι ο βασιλεύς των Ελλήνων!
  Όταν ο Απ. Παύλος είδε τον Μακεδόνα που τον παρακαλούσε "διαβάς εις Μακεδονίαν βοήθησον ημίν" δεν πήγε ασφαλώς στη Βαρδάσκα ή στη Δαρδανία, τα σημερινά Σκόπια, αλλά στη Μακεδονία! Μακεδονία είναι η περιοχή που περιγράφεται στην Καινή Διαθήκη, με πόλεις τη Σαμοθράκη, Νεάπολη (Καβάλα), Φιλίππους, Αμφίπολη, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Μακεδονία, είναι η περιοχή όπου επίστευσαν Ιουδαίοι τε και Έλληνες (ειδωλολάτρες), είναι η περιοχή όπου εστάλησαν οι Επιστολές της Καινής Διαθήκης, προς Θεσσαλονικείς, Α και Β, προς Φιληππισίους.
  Μακεδονία είναι η περιοχή που κάθε ανασκαφική επιγραφή "ομιλεί" Ελληνικά, όπως και κάθε λέξη, Μακεδ-νος από το μάκος = μήκος, Αλέξανδρος = αλέξω+άνδρας, Φίλιππος = φιλώ, φίλος+ίππος.

  Και αν το Μοναστήρι είναι Ελληνική περιοχή, και είναι Μακεδονία, Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα και όχι Σλαβία. Ας μας την επιστρέψουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου