Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

"ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΥ ΓΗ, ΣΥΝΟΔΟΝ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗΝ!" του Θεολογου Νικολαου ΠΑΝΤΑΖΗ

"ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΥ ΓΗ, 

ΣΥΝΟΔΟΝ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗΝ!"

               του Θεολογου Νικολαου ΠΑΝΤΑΖΗ
Ο παραπάνω τίτλος δεν συντίθεται φιλολογίας χάριν, ούτε πάλιν πλέκεται προς υποβίβασιν και πεζότητα της Μεγάλης Θεομητορικής αυτής Εορτής.
• Όταν η Αγία Ορθόδοξή μας Πίστη διαπερνά ανέσπερο, πρωτοφανή διωγμό,
• όταν υπόκειται πανοικουμενικά σε αίρεση και διακατέχεται από τον ασφυκτικό της δεσποτοκρατίας αυταρχισμό,
• όταν υφίσταται πόλεμο δεινό, ανελέητο και φρικτό από την ίδια την κεφαλή, τους ίδιους τους ποιμένες,
• όταν δεσπόζει και κυριαρχεί παντού, η Παναίρεση του Οικουμενισμού,

τότε η οποιαδήποτε στείρα και εθιμοτυπική παρακολούθηση εορτών και νουμηνιών, καταντά επάρατη συνήθεια με την εισαγωγική κι αποχαυνωτική κακοήθεια: "όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος..."
Δεν επιχειρώ με όλα αυτά να ακυρώσω τις Δεσποτικές και Θεομητορικές Εορτές. Αυτό θα ήταν αίρεση, διότι μέσα από αυτές αποκαλύπτεται πανηγυρικά και παμφαέστατα ο Τριαδικός Θεός καθώς επίσης μακαρίζεται η Παμμακάριστος Θεοτόκος. Οι Εορτές αυτές είναι Θεόσδοτες, Θεοδίδακτες και Θεοθεσπισμένες. Είναι η προσκύνηση της Αληθείας διά του Παναγίου Πνεύματος: "Πνεῦμα ὁ Θεός, καὶ τοὺς προσκυνοῦντας Αὐτὸν ἐν πνεύματι καὶ ἀληθείᾳ δεῖ προσκυνεῖν" (Ιωάν. δ' 24).
Προσπαθώ απλά να καταδείξω την τραγική αντιφατικότητα, αποστασιοποιητική επιπολαιότητα και εχθρικά διακείμενη αντιπαλότητα του συγχρόνου "Ορθοδόξου Έλληνα". Θέλω να υποσημάνω πώς δεν έχει νόημα από τη μία να υμνείς την Παναγία κι από την άλλη να υβρίζονται πανεθνικά και πανευκαιριακά από μικρούς και μεγάλους ο Χριστός κι η Παναγία μας, με τον χειρότερο, ανατριχιαστικότερο και δαιμονικότερο τρόπο! Κάθε βλασφήμηση των Θείων από Έλληνες, και μία απόδοση δόξης και λατρείας στο Σατανά. Δεν είναι απλά θέμα "κακής συνηθείας" τα πράγματα αυτά...
Αυτό πάντως το βλάσφημο "ψωμοτύρι" και διαβολικό "κατέβασμα καντηλίων" σταματημό δεν έχει. Το ακούμε ακόμη και σε τραγούδια, το βλέπουμε τυπωμένο σε μπλουζάκια. Κι έπειτα αναρωτιόμαστε ανέμελοι κι αφελείς, πως "κάτι δεν πάει καλά σ' αυτό τον τόπο!" Μα... ΒΡΙΖΟΥΜΕ το Θεό μας με τον προσβλητικότερο και εξοργιστικότερο τρόπο! Δολοφονούμε μαζικά, πανεθνικά, τα αγέννητα νήπια με πρωτεία καταθλιπτικά σε όλη την άπιστη και άθεη Ευρώπη! Επευλογούμε ψωρο-υπερήφανα ως "Εκκλησία" τις κανιβαλικές μεταμοσχεύσεις με πωρωμένο παρασύνθημα διαστρεβλωτικό το: "μακάριόν ἐστι μᾶλλον διδόναι ἢ λαμβάνειν" (Πράξ. κ΄35) ενώ προβάλλουμε ανερυθρίαστα το απάνθρωπο σύνθημα: "ο θάνατός σου η ζωή μου!"
Θέλετε κι' άλλα αίτια της επερχομένης συμφοράς του τρίτου παγκοσμίου πολέμου;
Από τη μια να εξυμνείς την Ελλάδα κι από την άλλη να την ξεπουλάς με την ψήφο σου, σε δια-βολεμένους πολιτικούς προδότες. Αυτοί με τη σειρά τους να δηλώνουν από τη μια πως τάχα την αγαπούν και την υπηρετούν μα από την άλλη να την καθιστούν υποχείριο του Διεθνούς Σιωνισμού και Μαριονέτα της Εβραιομασονίας. Αυτοί, οι διαβολάνθρωποι αυτοί, διαφημίζουν τα ασύκγριτα αξιοθέατα και τις σπάνιες ομορφιές της για προσέλκυση τουρισμού και αύξηση κέρδους και ευδαιμονισμού κι από την άλλη την αναγορεύουν ως ξέχωρο και ξακουστό "hot spot" για την επέκταση του αιμοτοδιψασμένου ισλαμισμού, ο οποίος αύριο μεθαύριο, από τυφλή ΥΠΑΚΟΗ στο Κοράνιο, θα αποκεφαλίζει ως "άπιστα" τα παιδιά μας. Το Τζιχάντ είναι εδώ, δημοσία δαπάνη του δαιμονισμένου κράτους και του επισκοπικού παρακτάτους.
Θα δούμε και μεις σε ζωντανή μετάδοση τους αποκεφαλισμούς συμπατριωτών μας από της ανέσεώς μας την μασκαρεμένη οθόνη και θα ευχόμαστε να γινόταν επιτόπου λάσπη, χώματα και σκόνη οι αθεόφοβοι δεσποτοκράτες, οι οποίοι εν ονόματι της ευαγγελικής δήθεν "αγάπης" υπέγραφαν την επίσημη Ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας.
Αν μπορούσε ο Κολοκοτρώνης θα τους μαστίγωνε του θανατά με την ίδια την αυτοκρατορική, διαμαντοστόλιστη "μαγκούρα" την οποία λίαν προκλητικά και επιδεικτικά ανεμίζουν ως βακτηρία του αυτοκολασμού τους. Αν επέστρεφε κι' ο Καραϊσκάκης, που θα γυρίσει, να είστε σίγουροι, θα τους ΓΥΑΛΙΣΕΙ τις Μίτρες τους δεσποτάδες που καταντήσαν λατινόφρονες, ψωροκώσταινες και φιλοπαπικοί! Συγχώρα με, ευργέτα μου και απελευθερωτή μου Ήρωα Καραϊσκάκη που δεν έχω το θάρρος και το σθένος να μεταφέρω αυτούσια τη φράση της επιστολής σου, φοβούμενος μη με κακοχαρακτηρίσουν ως υβριστή θεολόγο...
Μιας και μιλάμε για Εθνικούς Ήρωες και για Αγώνες Απελευθερώσεως της Πατρίδος, ναι, λυπούμαι, το ομολογώ, δεν είμαστε αντάξιοι των προγόνων μας και εφ' όσον ανεπίτρεπτα ξεχνούμε την ανυπολόγιστη κι ανέσπερη θυσία τους, είμαστε υποχρεωμένοι να ξαναζήσουμε, και θα ξαναζήσουμε την ύπατο, υπέρτατο και σχιζοφρενικότατο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ του πολέμου...

 
Εσύ, νεορθόδοξε και σιγονταρο-οικουμενιστή, από τη μια να ψάλλεις απαθέστατα και υποκριτικά: "Σήμερον της σωτηρίας ημών το κεφάλαιον" κι από την άλλη να πρωταγωνιστείς και να προσυπογράφεις της ΑΠΩΛΕΙΑΣ ημών το κεφάλαιον το Οικουμενιστικό, διά της κοινωνίας σου, της συνυπάρξεώς σου και τον διαιώνιο συμβιβασμό!
Από τη μια να διατείνεσαι για "Σωτηριώδη Αλήθεια" και χαρμόσυνο "Ευαγγελισμό", κι από την άλλη να διακηρύττεις απανταχού το καταθλιπτικό ΨΕΥΔΟΣ το Οικουμενιστικό, να μεταδίδεις κακοήθη καρκίνο-μολυσμό, να σκορπάς της Πανθρησκείας τον "ευαγγελισμό" και να προετοιμάζεις για τον επί θύραις ερχομό του Αντιχρίστου. "Ότι μολυσμόν έχουσι τα μυστήρια, ΚΑΝ 'ορθόδοξος' (στο φρόνημα) ει ο αναφέρων!" Βγες λοιπόν αναφορά, μοντέρνε μου "αντι-οικουμενιστή!" Αλτ, τις ει; ΚΑΙ ΣΥ κατ' επέκτασιν, μημονεύεις Πάπαν!
Από τη μια χαρτοπόλεμο ανίκανο κι αναποτελεσματικό να επιτελείς, με συλλογές υπογραφών, συλλαλητήρια "της στιγμής" και ψητά εκφωνητά "της ώρας", ενώ παράλληλα υποθάλπεις δημοσίως την πλάνη και παρατείνεις συστηματικά την Παναίρεση διά:
1. του Θρησκευτικού Οικουμενισμού, μέσω της κοινωνίας μετά ακοινωνήτων και δεδηλωμένων εχθρών του Θεού και της Θεοτόκου, και
2. διά του Πολιτικού Οικουμενισμού μέσω υποτελείας, υποταγής και δουλοπρεπείας στους μασονικούς και σιωνιστικούς εχθρούς του Έθνους.
Με άλλα λόγια, τί νόημα έχει να τελείς πολυαρχιερατικά Συλλείτουργα και να παρακολουθείς υπερήφανος πολύκροτες παρελάσεις όταν επιτρέπεις να παρευλάνουν ακατηγόρητοι και ατιμώρητοι οι δολιοφθορείς ποιμένες του Αμπελώνος Κυρίου, οι δεσποτοκρατικοί εντολοδόχοι της μισητής "εκκλησίας πονηρευομένων"; (Ψαλμ. ΚΕ´, 5).
Παρακολουθείς τις προκλητικές πια παρελάσεις κι αναρωτιέσαι πότε επισημοποιήθηκε το σχολικό το "μίνι" ενώ ταυτόχρονα παρατηρείς τους πονηρούς κι ασυνειδήτους "καμεραμάν" να εστιάζουν επί τούτου στα "κοριτσόπουλα" επάνω, λες και κάνουν εκπαιδευτική "πασαρέλα"... Μας πρέπει κάνας Παττακός να πάρει μαστίγιο και ν' αρχίσει από τους μητρο-πολίτες και τα σορτσάκια τους τα καλοκαιρινά.
Τότε... τί να το κάνω το: "Ζήτω το Έθνος" όταν γνωρίζω οτι στην ουσία διατυμπανίζω το "Ζήτω που καήκαμε!"
Τότε... "Εὐαγγελίζου, γῆ, χαρὰν μεγάλην• αἰνεῖτε, οἰκουμενισταί, την εωσφόρου δόξαν» Λόξα και μανία για τη Σύνοδο την Μεγάλη, την Παν-"ορθόδοξη" και Παν-αγία. Αγιάστε τους, με τ' αγιαστήρια σας και ευγγελίσατε "τους εγγείς και τοις μαρκάν" κανονικά, επάνω στην οικουμενιστική σας παραζάλη.

"Εὐαγγελίζου, γῆ, χαρὰν μεγάλην", αινείτε σύνοδον την "μεγάλην". ΑΥΤΟΝ τον κοσμικό Ευαγγελισμό του Οικουμενισμού γιορτάζουν οι διπρόσωποι αρχιερείς σας και ΟΧΙ τον "απηρχειωμένο και ξεπερασμένο" Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Μην τους πιστεύετε, ΔΕΝ συνέρχονται "για το καλό σας" και για τον "λυτρωμό" σας.
"Εὐαγγελίζου, γῆ, χαρὰν μεγάλην", αινείτε σύνοδον την "μεγάλην". Ο "άγγελος" (πρβλ. διάβολος) εκ Βατικανού Πάπας, αναγγέλλει το χαρμόσυνο ενωτικό μήνυμα στον "εν γαστρί έχοντα" την ένωσιν και "έγκυον φέροντα" τον αντίχριστον, Βαρθολομαίον. Πάνυ ωραίον είδε και καλόν, τον πανοικουμενικόν καρπόν του παπικού πρωτείου.
Η περί αυτού κλίκα της μεγαλοσύνης αυτού προετοιμάζει, προσχεδιάζει και προαποφασίζει Σύνοδο "Μεγάαααλη", πολύ μεγάλη, μα... πάρα πολύ μεγάλη, πιο μεγάλη και από αυτό το απέραντο Σύμπαν(!), Μεγίστιν, Αριστίνδην Σύνοδον των Αρίστων Πατριαρχικών. Σύνοδο Σωτήριον, Απολυτρωτικήν, Μεταπατερικήν και Κρητικήν Κολυμπαρίου. Ούτε "Φέτα Κολυμπάρι" να ήτανε, (που να μην ήτανε) ούτε Ελαιόλαδο "αγνό" Κολυμπαρίου "ευλογία και έλεος Κυρίου" οι πρωτοκλασσάτοι "ελέω θεού" αιρεσάρχες των Ξενοδοχείων των επτά αστέρων.
Βίβα Κολυμπάρι! Λαμπικάρει η πολυτελής "Βίλλα Κολυμπάρι", έτοιμη πλέον να υποδεχτεί τους "φτωχούληδες του Θεού" και ξυπόλυτους μιμητές του Ναζωραίου... Η δεσποτοκρατία "τρυπάρει, που να πάρει!" Ξεμυτίσαν από την ποντικότρυπά τους οι εκλεκτοί συνοδικοί και κάνανε διπλωματικό "μίτιγκ" με πολιτειακούς φορείς για να επωμιστεί και το κράτος κάποιο μέρος από το υπέρογκο κόστος της μεγάλης αυτής εν Κολυμπαρίω Συνόδου, ω Κολυμπαρισμένοι παρακρατικοί, "ψεῦσται, κακὰ θηρία, γαστέρες ἀργαί!" (Τίτον α' 12). Ολόκληρες τοπικές εκκλησίες ανατρέπετε, διδάσκοντες αντίθεα και αντιπατερικά, οικουμενιστικού κέρδους χάριν!
"Εὐαγγελίζου, γῆ, χαρὰν μεγάλην", αινείτε σύνοδον την "μεγάλην". Και η χαρά υμών εις λύπην μεταστραφήσεται και εις ουδέν επ' ουδενί η Πίστις ωφεληθήσεται. Από τη μια θα επισημοποιήσουν την υποτιθέμενη "Εκκλησιαστικότητα" της πανσπερμίας των αιρέσεων και από την άλλη θα μεθοδεύσουν τον άμεσο κοινό εορτασμό του Πάσχα με τον τρισκατάρατο, υπεράνθρωπο και "ημίθεο" Πάπα.
"Καὶ πῶς φθέγγῃ ῥήματα ὑπὲρ ἄνθρωπον;" (γ' Εσπέριο Στιχηρό Μεγ. Εσπερινού του Ευαγγελισμού) η υπεράνθρωπη τούτη Σύνοδος η Μεταπατερική και "διορθωτική των αποτυχιών των θυμάτων του αρχεκάκου όφεος;" Στην γ' Ωδή του α' Κανόνος του Όρθρου της Εορτής, η Θεοτόκος αποφαίνεται και απολογείται για την προφύλαξή και επιφυλακή της να δεχτεί αυτόν τον παράξενο ασπασμό: "Ἡ ἐμὴ Προμήτωρ δεξαμένη, τὴν γνώμην τοῦ ὄφεως τρυφῆς, τῆς θείας ἐξωστράκισται· διὸ περ κἀγὼ δέδοικα, τὸν ἀσπασμὸν τὸν ξένον σου, εὐλαβουμένη τὸν ὄλισθον."
Δεν πρόκειται και μεις να δεχτούμε τον "παράξενο" (παναιρετικό) ασπασμό (τις αποφάσεις) της "Μεγάλης" εν Κολυμπαρίω Συνόδου, για να μην εξωστρακιστούμε και τσακιστούμε εκτός Ορθοδόξου Αληθείας. Ευλαβούμεθα (φοβούμεθα) "τον όλισθον", τον χαμό και κολασμό, το γκρέμισμα και τσάκισμα στον οικουμενιστικό γκρεμό της ΛΗΣΤΡΙΚΟΤΗΤΟΣ και αιρετικότητος της Συνόδου. Εσείς οι αμύητοι και συνάμα μεμυημένοι στα θεοσοφικά μυστήρια του οικουμενισμού, μη τολμάτε ψαύση (άγγιγμα) μοιχειακή της Θεοτόκου.
Το αμαρτωλό άγγιγμα ψυχής το ολοκληρώσατε στην μοιχειακή κοίτη του βεβήλου "Παγκοσμίου Συμβουλίου Βλασφημιών" και τώρα στου Βαρθολομαίου το "δι' ευχών" μιλάτε με πορνικούς ψίθυρους καρδιάς καθώς μετράτε τις παπόφιλες μνημονεύσεις και κεντάτε τις ατέλειωτες ενοχές σας. Κάτω τα αμύητα χέρια σας από την Θεοτόκο! Θα σας κοπούν στο καρπό, όπως με τον εβραίο τον βλάσφημο και τολμηρό κατά την Κοίμησή της! Τα ισότιμα και ισόκυρα με εσάς μέλη του Π.Σ."ε", αυτά τα πόρνης μέλη, δεν τους μέλλει για την Παναγία, ΔΕΝ την ασπάζονται ως Έμψυχο του Θεού Κιβωτό:
"Ὡς ἐμψύχῳ Θεοῦ κιβωτῷ, ψαυέτω μηδαμῶς χεὶρ ἀμυήτων. Χείλη δὲ πιστῶν τῇ Θεοτόκῳ ἀσιγήτως. Φωνὴν τοῦ Ἀγγέλου ἀναμέλποντα, ἐν ἀγαλλιάσει βοάτω· Χαῖρε Κεχαριτωμένη ὁ Κύριος μετὰ σοῦ!" (Καταβασία Εορτής).
Φοβούμαι πως ο έλεγχός μου δεν πιάνει τόπο και γίνομαι έτσι μισητός, "λήψομαι εαυτώ ατιμίαν".... Εύχομαι οι σοφότεροι ιεράρχες να συνετιστούν και να ανανήψουν από τον πανελλαδικό λήθαργο που τους διέπει και να πάψουν πια τον χαρτοπόλεμο και την στείρα εμμονή στην αίρεση και πλάνη του "Αχρικαιριτισμού".
Σας αφιερώνω με αγάπη συνεορταστική, κι ας μην έχετε ακόμη Αποτειχιστεί, το β' μισό του Αναγνώσματος των Παροιμιών του Εσπερινού:
"ὁ παιδεύων κακούς, λήψεται ἑαυτῷ ἀτιμίαν, ἐλέγχων δὲ τὸν ἀσεβῆ, μωμήσεται ἑαυτόν, (οἱ γὰρ ἔλεγχοι τῷ ἀσεβεῖ, μώλωπες αὐτῷ). Μὴ ἔλεγχε κακούς, ἵνα μὴ μισήσωσί σε, ἔλεγχε σοφὸν καὶ ἀγαπήσει σε. Δίδου σοφῷ ἀφορμήν, καὶ σοφώτερος ἔσται, γνώριζε δικαίῳ, καὶ προσθήσει τοῦ δέχεσθαι. Ἀρχὴ σοφίας, φόβος Κυρίου, καὶ βουλὴ Ἁγίων, σύνεσις, (τὸ γὰρ γνῶναι Νόμον, διανοίας ἐστὶν ἀγαθῆς)· τούτῳ γὰρ τῷ τρόπῳ πολὺν ζήσεις χρόνον, καὶ προστεθήσεταί σοι ἔτη ζωῆς."
ΕΙΣ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου