Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Η "ΟΡΓΗ" του Θεού στους "μη μετανοούντας"!

Πηγή: "Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ"

ΕΠΕΙΓΟΝ: Έλληνες, κάτοικοι ακριτικών περιοχών εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και τα χωριά τους. Κατασκοτώθηκαν οι Κολοκοτρωναίοι να διώξουν το γενοκτόνο Ισλάμ από τούτο τον ευλογημένο τόπο, και, μέσα σε μία δεκαετία εκατομμύρια 25άρηδες μουσουλμάνοι εισέρχονται δόξη και τιμή.

Καὶ αὐτὸ ποὺ χάλασε τὸ 1821,  ἔρχεται ἡ Ν. Τάξη μὲ τὴν συνδρομὴ τῶν Οἰκουμενιστῶν  Ἐπισκόπων νὰ τὸ διορθώσει: Να μετατρέψει και πάλι τους Έλληνες σε "ξεβράκωτους"!
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ (Ἱστολόγιο  "Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ")

    Θα ξεκινήσω, όπως κάθε βράδυ πράττουν τα γνωστά κοπροκάναλα, με μια «συγκινητική» ιστορία, την οποία, ίσως, πολύ σύντομα, θα ζήσουμε στο μέλλον.


Έλληνες, οικογένειες, παιδιά και ηλικιωμένοι κάτοικοι ακριτικών περιοχών, όπως το Κιλκίς, παίρνοντας στην αγκαλιά τους τα λιγοστά τους υπάρχοντα, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και τα χωριά τους, διότι εξαθλιωμένες ομάδες Αφγανών, Μαροκινών, Πακιστανών και άλλων μουσουλμάνων, «προσφύγων», περιφέρονται στα χωριά τους απειλώντας …

Ήδη οι πρώτες «ροές» Ελλήνων «μεταναστών» εμφανίστηκαν στην Θεσσαλονίκη, στην Λάρισα, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Επικράτειας. Τα 5 περίπου εκατομμύρια των «προσφύγων» που βρίσκονται στην Ελλάδα, δηλώνουν πως, εφ’ όσον η Ευρώπη έκλεισε τις πύλες της, δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην φρίκη, τον πόλεμο και την πείνα των χωρών καταγωγής τους, οι οποίες, βέβαια, δεν τους δέχονται.


Εκπρόσωποι των προσφύγων, αντιμετωπίζουν με κατανόηση το ενδεχόμενο να ριζώσουν στην Ελλάδα, μία χώρα με πλούσιο μουσουλμανικό παρελθόν. Παραπέμπουν δε και σε σχετικές μελέτες «Ελλήνων» ιστορικών-Ρεπούση, Λιάκος, Βερέμης- όπου εξαίρεται η αγαστή συνοίκηση και συμβίωση Ρωμιών και Τούρκων.

Το δε υπουργείο Παιδείας μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να ανοίξουν και πάλι τα παρατημένα σχολειά στα χωριά νησιών και απομακρυσμένων περιοχών, να προσλάβει και μουσουλμάνους δασκάλους, για να μην στερηθούν τα προσφυγόπουλα το πανανθρώπινο αγαθό της Παιδείας.

 



Ταυτόχρονα οι ροές από την Τουρκία συνεχίζονται με αυξανόμενο ρυθμό και σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, ενδέχεται το 2020 η Ελλάδα να έχει πληθυσμό γύρω στα 20 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 12 περίπου θα είναι μουσουλμάνοι.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι θεσμοί, ενώπιον αυτής της θετικής εξέλιξης και στάσης της χώρας μας, που δέχτηκε να
θυσιαστεί φιλοξενώντας, μόνο αυτή, τους πρόσφυγες, χαλάρωσε τα μνημονιακά μέτρα και προβλέπει φρενήρη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Ο δε καγκελάριος Β. Σόιμπλε δήλωσε έμπλεος χαράς και ικανοποίησης, ότι απομακρύνθηκε οριστικά το ενδεχόμενο ενός Grexit και προσβλέπει στην συνεργασία των δύο χωρών.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε ότι η ελληνική πολιτεία θα κάνει τα πάντα ώστε οι μουσουλμάνοι φίλοι μας να ενσωματωθούν στον εθνικό κορμό και θα πατάξει αμείλικτα τις ακροδεξιές, φασιστικές, ρατσιστικές ομάδες που αντιδρούν σ’ αυτό το ενδεχόμενο.


ΙΣΛΑΜ ...

Διαβάζω από την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους της Εκδοτικής Αθηνών (σελ. 39, τόμ. ΙΓ), το κείμενο, όχι ενός «φανατικού» θεολόγου, αλλά ενός πανθομολογουμένως εθνικού ιστορικού, που κανείς εχέφρων δεν αμφισβητεί το κύρος και την αξιοπιστία του, του Απόστολου Βακαλόπουλου.

«Σύμφωνα με την βασική αρχή της ισλαμικής θρησκείας ο κόσμος διαιρείται σε δύο μέρη, στην επικράτεια του Ισλάμ (Dar el Islam) και στην επικράτεια των απίστων (Dar el Harb), δηλαδή του πολέμου. Ο ιερός πόλεμος (Gihad) εναντίον των απίστων για την συνεχή επέκταση της επικράτειας του Ισλάμ αποτελεί, μαζί με το καθήκον της προσευχής, την ουσία της μωαμεθανικής θρησκείας.

Σύμφωνα με το ίδιο το Κοράνι, οι άπιστοι είναι μιαρά όντα, εναντίον των οποίων πρέπει να μάχεται ο πιστός ώσπου να ομολογήσουν ότι δεν υπάρχει άλλος θεός εκτός από τον Αλλάχ. Ο πόλεμος εναντίον των απίστων είναι επομένως κατάσταση μόνιμη και φυσική, η ειρήνη αντίθετα παροδική ανάπαυλα που επιτρέπεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα (10 χρόνια), όταν για λόγους ανώτερης βίας η νικηφόρα συνέχιση του πολέμου καθίσταται αδύνατη.

Μόλις όμως οι συνθήκες το επιτρέπουν, η επανάληψη του πολέμου αποτελεί υποχρέωση γιατί ο προφήτης διδάσκει: “μην επικαλείσθε την ειρήνη όταν είσθε ισχυρότεροι”. Ο πόλεμος εναντίον των απίστων πρέπει να συνεχίζεται με σκοπό την πλήρη εξολόθρευσή τους και μόνο οι γυναίκες, τα παιδιά και οι γέροντες εξαιρούνται από τη σφαγή… Οι περιουσίες των απίστων περιέρχονται στους πιστούς…».

Όποιος τα αμφισβητεί αυτά εθελοτυφλεί. Αν συνεχιστεί η εισβολή- γιατί δεν πηγαίνουν προς τις χώρες των ομοθρήσκων τους; το ερώτημα παραμένει- αν εμείς οι λιγοστοί Έλληνες συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τους μηρυκασμούς και τις γελοιότητες περί φιλοξενίας, ας ετοιμαστούμε για το…Dar el Islam.

Προς το παρόν οδεύουμε στην «επικράτεια πολέμου». Όταν θα μείνουν μόνιμα, θα θυμηθούν, ακούγοντας καμπάνες και βλέποντας σταυρούς, το καθήκον τους οι οπαδοί του Ισλάμ.

Εξολόθρευση των «μιαρών όντων», ημών των απίστων. Τότε θα δούμε τι συγκινητικές ιστορίες καταδιωκόμενων Ελλήνων, θα διασκεδάζουν τους «εταίρους» μας , γιατί είμαστε τα μεγαλύτερα κορόιδα της οικουμένης. Αυτοκτονούμε εν θριάμβω…

Άξιοι της μοίρας μας, γιατί αφήνουμε τους ποικιλώνυμους Γραικύλους να διαχειρίζονται το κρισιμότερο – θέμα ζωής ή θανάτου – πρόβλημα από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.



Η Επανάσταση του ’21 ακυρώνεται.

Κατασκοτώθηκαν οι Κολοκοτρωναίοι να διώξουν το γενοκτόνο Ισλάμ από τούτο τον ευλογημένο τόπο, και, μέσα σε μία δεκαετία εκατομμύρια 25άρηδες μουσουλμάνοι από Μαρόκο, Μπαγκλαντές και Αφγανιστάν, εισέρχονται δόξη και τιμή.


«Θυμήθηκα το μύθο του Χότζα:

Ήταν, λέει, ένας Ανατολίτης πολυφαμελίτης που ζούσε στενόχωρα στο μικρό του σπίτι. Παραπονέθηκε στο Χότζα και ζήτησε τη συμβουλή του.
-Α, είναι απλό, του αποκρίνεται. Θα μπάσεις στο σπίτι και τις κότες σου.
-Μα Χότζα μου δε χωράμε ‘μεις και θα χωρέσουμε με τις κότες;
-Κάμε αυτό που σου λέω και θα δεις.

Την άλλη μέρα τα παράπονα ήταν περισσότερα.
-Άκου, να μπάσεις στο σπίτι σου και το γάιδαρό σου, του λέει ο Χότζας.
-Μα…
-Τίποτα. Αυτό θα κάμεις.

Η ιστορία συνεχίστηκε και μ’ άλλα “ζωντανά”, οπότε ο πολυφαμελίτης έγινε έξω φρενών.
-Μη θυμώνεις, άνθρωπέ μου. Βγάλε τώρα τις κότες και το πρωί τα λέμε.

Πραγματικά, ο άνθρωπος μας ήταν ευχαριστημένος. Κι όταν ένα-ένα έβγαλε έξω όλα τα «ζωντανά», κατενθουσιασμένος.
-Χότζα μου, είσαι, αληθινά, σοφός άνθρωπος! Αναφώνησε.

Η δική μας περίπτωση είναι πιο κωμική (κωμική-τραγική το ίδιο είναι).
Πάει η Ανατολική Ρωμυλία, πάει η Β. Ήπειρος, πάει ο Ελληνικός της Ανατολής, πάει ο Ελληνισμός της Πόλης, πάει ο Ελληνισμός της Αλεξάνδρειας, όλης της Αιγύπτου, της Μ. Ανατολής… μισοπάει η Κύπρος και ποιός ξέρει ακόμα. Και μεις, κάθε φορά, είμαστε όλο και περισσότερο ευχαριστημένοι.

-Χότζα μου, είσαι, αληθινά, σοφός άνθρωπος!…». To επόμενο που θα πάει ποιο είναι…

(Κ. Σαρδελή, «Η Ρωμιοσύνη και ο Φώτης Κόντογλου», σελ. 15-16, Εκδ. «ΑΣΤΗΡ»).


Στην κατάσταση που βρισκόμαστε δεν χρειάζεται συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, αλλά… οπλαρχηγών. Και ο νοών νοείτω…


Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος-Κιλκίς, oimos-athina, ΠΗΓΗ


ΣΧΟΛΙΟ - ΠΡΟΤΑΣΗ:
Επειδή ωραία περνάμε διαβάζοντας καλογραμμένα κείμενα, μας συγκινούν, και αισθανόμαστε όμορφα, 
μια και ο ίδιος ο κύριος Νατσιός συστήνει ότι χρειαζόμαστε "συμβούλιο οπλαρχηγών",
του το προτείνουμε εμπράκτως:

Πριν λίγες ώρες διαβάσαμε:
Επειδή τα ψεμματα τελειώσανε και ως τελευταία (;) πράξη αντίστασης και αφύπνισης πριν την ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας 
σας καλούμε 
την παραμονή της παλλιγεννεσίας του Έθνους μας,το απόγευμα 
στις 24 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη 
στην πορεία κατά της ιμπεριαλιστικής πολιτικής της Τουρκίας και κατά της πολιτικής της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot.

Συνέλληνες ζητάμε να δώσετε το βροντερό παρόν και να δηλώσετε προς τους πολιτικούς ότι θέλετε εσείς και τα παιδιά σας να ζήσετε σε μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΆΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
Λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.
Πηγή: facebook Ιερός Λόχος 2012


Ευκαιρία λοιπόν
μοναδική ίσως ..
να δώσουμε ΟΛΟΙ το ΠΑΡΟΝ.
Είναι αυτονόητο ότι ως ομάδα μάχιμων εκπαιδευτικών, θα συμμετάσχουμε.


Ιστολόγιο - Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

5 σχόλια:

  1. Εθνικιστικές και ακροδεξιές κορώνες που δεν συνάδουν ούτε με τον Χριστιανισμό ούτε με το χθεσινό Ευαγγέλιο...
    Σαν εκείνους που μετά τη συγκέντρωση της κάρτας του Πολιτη στη Θεσ/κη κραύγαζαν τα μη χριστιανικά συνθήματα "έξω οι ξένοι απ΄ την Ελλάδα" και "ο λαός δεν ξεχνά τους προδότες τους κρεμά".

    https://www.youtube.com/watch?v=gnPIqyYMMBA

    Αν αυτός είναι χριστιανισμός, τότε να πάμε να αλλαξοπιστήσομε. Αλλά, ευτυχώς, ΔΕΝ είναι.
    Ο Χριστιανός είναι φιλάνθρωπος και φιλόξενος. Δεν φοβάται να μην αλλαξοπιστήσει, απεναντίας, βρίσκει τέτοιες ευκαιρίες για να διαδώσει την Αλήθεια του Ευαγγελίου, αν βέβαια η ζωή του είναι παράδειγμα. Αλλά πώς να κηρύξει Ευαγγέλιο όταν η ζωή του βρωμάει;... οι μετανάστες μας φταίνε για τις εκτρώσεις, τις μοιχείες, τα καρναβάλια, την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, τη φοροδιαφυγή, τους κυβερνήτες των τελευταίων δεκαετιών; . Ήδη έχουμε στην Ελλάδα 2.000.000 μετανάστες οι μισοί των οποίων είναι μουσουλμάνοι και μερικοί κάνουν ταπεινά τις δουλειές που εμείς οι καλομαθημένοι δεν κάνουμε. 24 ώρες το 24 ωρο βοσκοί, να αρμέξουν τα πρόβατα, να μαζέψουν τις ελιές, να μαζέψουν τα φρούτα, να σκάψουν, να χτίσουν, να βάψουν, να κουβαλήσουν.
    Τώρα μας πείραξαν 50.000;

    Ὃταν δὲ ἔλθῃ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐν τῇ δόξῃ αὐτοῦ καὶ πάντες οἱ ἅγιοι ἄγγελοι μετ᾿ αὐτοῦ, τότε καθίσει ἐπὶ θρόνου δόξης αὐτοῦ, καὶ συναχθήσεται ἔμπροσθεν αὐτοῦ πάντα τὰ ἔθνη, καὶ ἀφοριεῖ αὐτοὺς ἀπ᾿ ἀλλήλων ὥσπερ ὁ ποιμὴν ἀφορίζει τὰ πρόβατα ἀπὸ τῶν ἐρίφων, καὶ στήσει τὰ μὲν πρόβατα ἐκ δεξιῶν αὐτοῦ, τὰ δὲ ἐρίφια ἐξ εὐωνύμων. τότε ἐρεῖ ὁ βασιλεὺς τοῖς ἐκ δεξιῶν αὐτοῦ· δεῦτε οἱ εὐλογημένοι τοῦ πατρός μου, κληρονομήσατε τὴν ἡτοιμασμένην ὑμῖν βασιλείαν ἀπὸ καταβολῆς κόσμου. ἐπείνασα γάρ, καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν, ἐδίψησα, καὶ ἐποτίσατέ με, ΞΕΝΟΣ ἤμην, καὶ συνηγάγετέ με, γυμνός, καὶ περιεβάλετέ με, ἠσθένησα, καὶ ἐπεσκέψασθέ με, ἐν φυλακῇ ἤμην, καὶ ἤλθετε πρός με. τότε ἀποκριθήσονται αὐτῷ οἱ δίκαιοι λέγοντες· κύριε, πότε σε εἴδομεν πεινῶντα καὶ ἐθρέψαμεν, ἢ διψῶντα καὶ ἐποτίσαμεν; πότε δέ σε εἴδομεν ΞΕΝΟΝ καὶ συνηγάγομεν, ἢ γυμνὸν καὶ περιεβάλομεν; πότε δέ σε εἴδομεν ἀσθενῆ ἢ ἐν φυλακῇ, καὶ ἤλθομεν πρός σε; καὶ ἀποκριθεὶς ὁ βασιλεὺς ἐρεῖ αὐτοῖς· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐφ᾿ ὅσον ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε. τότε ἐρεῖ καὶ τοῖς ἐξ εὐωνύμων· πορεύεσθε ἀπ᾿ ἐμοῦ οἱ κατηραμένοι εἰς τὸ πῦρ τὸ αἰώνιον τὸ ἡτοιμασμένον τῷ διαβόλῳ καὶ τοῖς ἀγγέλοις αὐτοῦ. ἐπείνασα γάρ, καὶ οὐκ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν, ἐδίψησα, καὶ οὐκ ἐποτίσατέ με, 43 ξένος ἤμην, καὶ οὐ συνηγάγετέ με, γυμνός, καὶ οὐ περιεβάλετέ με, ἀσθενὴς καὶ ἐν φυλακῇ, καὶ οὐκ ἐπεσκέψασθέ με. τότε ἀποκριθήσονται αὐτῷ καὶ αὐτοὶ λέγοντες· κύριε, πότε σε εἴδομεν πεινῶντα ἢ διψῶντα ἢ ξένον ἢ γυμνὸν ἢ ἀσθενῆ ἢ ἐν φυλακῇ, καὶ οὐ διηκονήσαμέν σοι; τότε ἀποκριθήσεται αὐτοῖς λέγων· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐφ᾿ ὅσον οὐκ ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἐλαχίστων, οὐδὲ ἐμοὶ ἐποιήσατε. καὶ ἀπελεύσονται οὗτοι εἰς κόλασιν αἰώνιον, οἱ δὲ δίκαιοι εἰς ζωὴν αἰώνιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος 7 Μαρτίου 2016 - 6:52 μ.μ. θα ήταν καλό εσύ ο ανώνυμος να πας εκεί που κυβερνούν γνήσιοι μουσουλμάνοι για να κάνεις αυτά που μας λες στους μουσουλμάνους αδελφούς σου. Και μετά να μας γράφεις αυτά, αν το πολύξερο κεφαλάκι σου δεν γίνει χαλάλ σε κάποιο ξύλινο δοκάρι. Γιατί οι δικοί μου πρόγονοι σε ποσοστό 75% σφαγιάστηκαν χαλάλ από τους μουσουλμάνους αδελφούς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 7 Μαρτίου 2016 - 8:35 μ.μ.
      Ήδη η Ελλάδα έχει 2.000.000 μετανάστες, μεγάλο ποστοστό των οποίων είναι μουσουλμάνοι. Και εργατικοί. Και σε μεγάλο ποσοστό τίμιοι και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Ενώ και ορθοδόξους Μαφιόζους και επικίνδυνους πιάνει καθημερινά η αστυνομία. Δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε. Ένα μεγάλο ποσοστό από τα ψάρια που τρώμε, εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες, είναι αλιευμένα από μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα, συνήθως Αιγύπτιους που εργάζονται νόμιμα στα μεγάλα ψαροκάικα, πηγαίνετε στο λιμάνι της Καβάλας να τους δείτε τους ανθρώπους. Το λάδι, οι φράουλες, τα ροδάκινα, τα κεράσια, που τρώμε οι Ορθόδοξοι Έλληνες είναι συλλεγμένα κατά ένα σημαντικό ποσοστό από μουσουλμάνους εργάτες γης, μετανάστες μόνιμους ή προσωρινούς στην Ελλάδα. Σε ένα μεγάλο ποσοστό το γάλα που καταναλώνουμε οι Έλληνες είναι αρμεγμένο από μουσουλμάνους εργάτες, που μένουν 24 ώρες το 24 ωρο στα μαντριά, στα ορεινούς βοσκότοπους και οι βοσκοί που βόσκουν τα πρόβατα 24 ώρες το 24 ωρο στα βουνά, είναι σε κάποιο σημαντικό ποσοστό μουσουλμάνοι. Απλά περιγράφω την κατάσταση, ούτε δικαιολογώ ούτε όμως εθελοτυφλώ. Αν αύριο φύγουν τα 2.000.000 των μεταναστών που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα, εκ των οποίων μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνοι (αν οι χριστιανοί είμασταν αληθινοί χριστιανοί, θα έβλεπαν το παράδειγμά μας και θα ήθελαν να γίνουν χριστιανοί) οι "Χριστιανοί" θα πεινάσουμε.

      Αν το 1453 ολοκληρώθηκε η πτώση του "χριστιανικού" βυζαντινού κράτους και παραδόθηκε όλη η αυτοκρατορία στους ισλαμιστές, φταίνε εκείνοι οι μήπως προηγουμένως οι "χριστιανοί" Δυτικοί σταυροφόροι, αλλά κυρίως οι "ορθόδοξοι" που προηγουμένως κατόρθωσαν να αντικαταστήσουν τη χριστιανική πίστη με τις παραδόσεις ανθρώπων, που αντάλλαξαν τα πρωτοτόκια με ένα πιάτο φακή, την πίστι στο Χριστό με μυθοπλασίες αποκρύφων, αγιολατρείες, λειψανολατρείες, θαυματολατρείες, νεο-ειδωλολατρείες, την Εκκλησία του Χριστού με κρατική Υπηρεσία. Από κει ξεκινάει το κακό. Οι μουσουλμάνοι, εκείνοι απλώς εκμεταλλεύτηκαν την παρακμή του Βυζαντίου. Και οι δικοί μου πρόγονοι υπέστησαν μαρτύρια στη Μ.Ασία και στην Ελλάδα από τους Κατακτητές, όχι μόνο τους μουσουλμάνους αλλά και τους "χριστιανούς". 1940-45. Και για τον αδελφοκτόνο εμφύλιο 1946-49 οι μουσουλμάνοι ευθύνονται; Τους 12 "σφαγιασθέντας" μητροπολίτες μουσουλμάνοι τους εκθρόνισαν; Ή τον Σωτηρόπουλο, ή τον π. Ευθύμιο τους κυνήγησαν μουσουλμάνοι; Ή ο Οδυσσέας που μας φιλοξενεί, με τις αρετές και ικανότητές του, αν ήταν χριστιανική η κοινωνία μας δεν θα ήταν αρχισυντάκτης σε τηλεοράσεις και εφημερίδες; Κάθε είδους μαρτύρια στη ζωή μας υφιστάμεθα οι χριστιανοί, από τους "χριστιανούς κατ' όνομα" κατά το "ει εμέ εδίωξαν και υμάς διώξωσιν": από τους "Ορθοδόξους" πολιτικούς, τους εκκλησιαστικούς ηγέτες που συσχηματίζονται με εκείνους, τους φονταμενταλιστές "χριστιανούς" και τους "ορθοδόξους" συμπολίτες μας που πνευματικώς τυρρανούν, τηγανίζουν και σουβλίζουν με την εκμετάλλευση, ανεργία, εκβιασμό, ειρωνία, συκοφαντία, τρομοκρατία, τον κάθε τίμιο Χριστιανό που δεν θέλει να γίνει μασόνος, δεν θέλει να κλέψει διά της φοροδιαφυγής, άρα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους άλλους φοροκλέφτες επαγγελματίες, δεν θέλει να γίνει θεοεμπαίκτης, δεν θέλει να γίνει πόρνος, μοιχός, γεροντόπληκτος. Η ζωή στην Ελλάδα κάποιου που θέλει να είναι αληθινός χριστιανός μερικές φορές είναι κόλαση. Απλά ο καθένας μας αναγκάζεται να συσχηματίζεται με τον κόσμο, άλλος πολύ άλλος λίγο για να επιβιώσει σωματικά. Και δεν καταλαβαίνουμε ότι έτσι ούτε ζούμε ούτε πιστεύουμε χριστιανισμό.

      Ποια η θέση του Χριστιανού: Μας αρέσει ή όχι, είναι: Αγαπάτε και τους εχθρούς ημών, ευλογείτε και μη καταράσθε, περίθαλψη από τον καλό Σαμαρείτη για τον αιρετικό και άπιστο, ουκ ένι Ιουδαίος ή Έλλην. Υποθέτω ότι οι μετανάστες/πρόσφυγες που θέλουν να περάσουν από την Ελλάδα για τη Γερμανία, όπου θα αποτελέσουν εργατικό δυναμικό, είναι κυνηγημένοι από άλλους μουσουλμάνους. Κακώς εγκλωβίστηκαν στην Ελλάδα, δεν θέλουν οι άνθρωποι να μείνουν εδώ.

      Διαγραφή
  3. Χριστιανοί είμαστε. Και μια από τις αρετές μας είναι η αλήθεια, να ελέγχουμε και τα μεν και τα δε. Επί Τουρκοκατίας πόσοι και πόσοι Έλληνες, μετανάστευσαν και μετοίκησαν σε Βιέννη, Μολδαβία, Βλαχία, Ρωσία, Τεργέστη, Ιάσιο, Παρίσι, Βενετία κ.λπ. για να γλυτώσουν την καταπίεση.

    Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και επικίνδυνοι μεταξύ των μεταναστών, αλλά υπάρχουν και πολλά θύματα των φανατικών φονταμενταλιστών. Όταν βλέπεις μέσα στην καταρρακτώδη βροχή οικογένειες, μικρά παιδιά, αναπήρους, που δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, είναι θύματα. Ως χριστιανοί θα έπρεπε να πάρουμε πρωτοβουλίες για να τους βοηθήσουμε με τρόφιμα, φάρμακα, προσωρινή φιλοξενία, όποια θρησκεία κι αν έχουν πατροπαράδοτα.

    http://www.onalert.gr/stories/oi-gezinti-ths-eidomenhs-kynhghmenoi-islamiko-kratos-anazhtoun-lytrwsh-eurwph/48407

    Οι Γεζίντι της Ειδομένης - Κυνηγημένοι από το Ισλαμικό Κράτος αναζητούν λύτρωση στην Ευρώπη (7-3-2016)

    Άγριες δολοφονίες παιδιών, βιασμοί και απαγωγές γυναικών

    Το πρόσωπο του 20χρονου Αμπάς -ενός από τους γείτονες και συνοδοιπόρους της Σιρίν, που μαζί με άλλες δεκατρείς οικογένειες Γεζίντι εγκατέλειψαν τη Σιντζάρ και ξεκίνησαν το μακρύ ταξίδι για τη βόρεια Ευρώπη- σκυθρωπιάζει, όταν η συζήτηση περνά στον Daesh (τον ISIS ή Ισλαμικό Κράτος).
    «Πολλοί συγγενείς μας σκοτώθηκαν κι έτσι αποφασίσαμε να φύγουμε. Βιάζουν τις γυναίκες μας, τις απαγάγουν και τις χρησιμοποιούν σαν σκλάβες, σκοτώνουν παιδιά με αφάνταστη αγριότητα...» τονίζει, σφίγγοντας δυνατά τα δύο του χέρια.
    «Δεν ξέρω γιατί έχουν τέτοιο μένος απέναντί μας. Μας λένε απλώς ότι είμαστε καφίρ, άπιστοι. Μας λένε ότι δεν ξέρουμε τίποτα για το Ισλάμ και πρέπει να μπούμε στον σωστό δρόμο» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αμπάς.

    «Εμείς είμαστε τα πραγματικά θύματα του πολέμου. O Daesh μας κυνηγά, γι αυτό και αποφασίσαμε να φύγουμε. Για να σωθούμε» εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
    Για να μπορέσει να φτάσει στην Ειδομένη ο Εζεντίν και η οικογένειά του χρειάστηκε να πουλήσουν όλα τα υπάρχοντά τους. Το σπίτι τους, κάποια στρέμματα γης που είχαν, το όμορφο καφέ, «παλιό αλλά γρήγορο σαν τον άνεμο», όπως λέει χαριτολογώντας, αμάξι του, το οποίο «κουβαλά» μαζί του ως φωτογραφία μόνο πλέον στο κινητό του...

    ...Δεκατρία άτομα όλη η οικογένεια, με τα περισσότερα παιδιά άρρωστα και εξαντλημένα από την κούραση, περιμένουν εδώ και 17 ημέρες στον καταυλισμό της Ειδομένης να περάσουν στην απέναντι πλευρά των συνόρων. «Τα χρήματά μας έχουν τελειώσει. Είναι δύσκολο να θρέψεις τόσα στόματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μακεδονικός Αγώνας; 1903 - 1908. Εναντίον μουσουλμάνων κατακτητών έγινε ή εναντίον χριστιανών, και μάλιστα Ορθοδόξων! Με την "εξαρχία" των Κομητατζήδων. Δεν έπρεπε να στραφούν οι Σλάβοι, κυρίως Βούλγαροι χριστιανοί κατά χριστιανών, εν μέσω μάλιστα ζυγού αλλοθρήσκων. Ει ο θεός μεθ ' ημών τίς καθ' ημών; Ούτοι εν άρμασι και ούτοι εν ίπποις ημείς δε εν τω ονόματι Κυρίου του θεού μεγαλυνθησόμεθα. Αλλά όταν "φτύνουμε" το θεό, τότε ας μην παραπονιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου