Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ Ορθοδοξη Πατερικη Ερμηνευτικη της Ιερας Αποκαλυψεως Υπο ιερομοναχου ερημιτου ασκητου

 ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙ 

ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ

Ορθοδοξη Πατερικη Ερμηνευτικη της Ιερας Αποκαλυψεως

Υπο ιερομοναχου ερημιτου ασκητου

4ον




Αλλη μια φωτογραφια της προσφατης συγκεντρωσης των Αθηνων. 
Υπηρχαν ανθρωποι που πηγαν για να διαδηλωσουν κατα της Καρτας του Πολιτη, που θα συγκεντρωνη τα ηδη καταχωρημενα στις υπηρεσιες στοιχεια μας και κινδυνευουν να διαρρευσουν στα τεσσερα σημεια του οριζοντα απο μια σαπια και διεφθαρμενη και προσκυνημενη Κυβερνησι Δοσιλογων Πολιτικων.  
Ο αγωνας αυτων των Ελληνων πολιτων, ειναι επαινετος και πληρως δεδικαιολογημενος. 
Υπηρχαν ομως και καποιοι αλλοι, μεταξυ των οποιων και λιγοι ....αξιοθρηνητοι μοναχοι και κληρικοι,  που κατεβηκαν για να ....συγκρουσθουν με τον Αντιχριστο(!!!), διακατεχομενοι απο την Προτεσταντικη Τρελλα του 666. 
Ο Θεος να μας φυλαξη απο τις ...τρελλες των ημερων μας, που ειναι βεβαιοτατα ....παρανοϊκες.


 ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ by Odtsol

2 σχόλια:

  1. στων ταλαιπώρων τα μυαλά
    κρώζουνε δυο πουλάκια
    το ένα λέει έρχεται
    το άλλο: σε δυο χρονάκια.

    http://apotixisi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Κε Οδυσσέα, αρχικά μας πείσατε ότι δεν υπάρχει κάποιο σφράγισμα ή χάραγμα "αντιχρίστου" και 666 στα barcode. Δειλά - δειλά στην αρχή, άφοβα στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε barcode και γραμμικούς κώδικες στις συναλλαγές μας. Αλλά, κάποιοι γεροντάδες, έβγαλαν το νέο φασούλι πως, ο αντίχριστος και το σφράγισμά του κρύβεται στα τσιπάκια, στα δήθεν "πλινθία" των τραπεζικών καρτών και φοβόμασταν να συναλλασόμαστε με πλαστικό χρήμα, μήπως μας "φάει" κάποιος αντίχριστος.

    Αγαπητέ Κε Οδυσσέα, έπειτα μας πείσατε ότι δεν υπάρχει κάποιο σφράγισμα και 666 ούτε και στα τσιπάκια των τραπεζικών καρτών. Δειλά - δειλά στην αρχή, άφοβα στη συνέχεια, τώρα πλέον όλοι χρησιμοποιούμε τραπεζικές κάρτες είτε πιστωτικές είτε χρεωστικές στις συναλλαγές μας. Ναι, ναι, άβοβα χρησιμοποιούμε το πλαστικό χρήμα!. Επίσης χρησιμοποιούμε τσιπάκια και στα κινητά μας τηλέφωνα κ.λπ., τι λέγω, χρησιμοποιούμε κινητά τηλέφωνα τα οποία μπορούν να παρακολουθηθούν, που είμαστε, με ποιους επικοινωνούμε κ.λπ. Αλλά, κάποιοι γεροντάδες, ασφαλώς δεν εστράφησαν με διαδηλώσεις κατά της "Δικτατορίας της παρακολούθησης" των κινητών τηλεφώνων και του διαδικτύου, αυτό δεν τους ενδιαφέρει, έβγαλαν όμως άλλο φασούλι πως ο αντίχριστος και το σφράγισμά του κρύβεται στα τσιπάκια της Κάρτας του Πολίτη, δηλ. της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας που πρόκειται να εκδώσει το Κράτος μας και θα συδυάζει τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ κ.λπ και πιθανώς θα ελέγχει και οικονομικά δεδομένα. Αυτό ως φαίνεται ενδιαφέρει τα μάλα! ... Και μάλιστα, μερικοί και ευφάνταστοι με υπεύθυνες δυστυχώς θέσεις, τολμούν και συνδέουν την κάρτα του πολίτη με επικείμενη εμφύτευση "τσιπ" στον εγκέφαλο των πολιτών, ώστε, διαδίδουν ανερυθρίαστα, θα γίνουμε -λέει- άβουλα όντα, ρομπότ, λες κι ο Θεός θα επιτρέψει την στέρηση της Εν Χριστώ Ελευθερίας εφ ής πάντες εκλήθημεν.

    Αγαπητέ μας Κε Οδυσσέα, που σας παρακολουθούμε μισό σχεδόν αιώνα, από την έντυπους "Φύλακες της Ορθοδοξίας", ατρόμητε Αγωνιστά της Ορθοδοξίας, σκεφτήκατε τι άραγε μας περιμένει, δηλαδή ποιο ΝΕΟ ΦΑΣΟΥΛΙ θα εφεύρουν, πάλι δήθεν του αντιχρίστου, αν ο λαός αποδεχτεί την κάρτα του Πολίτη που θα του δώσει το Κράτος του ως ταυτότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου