Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Η αφέλεια των αντι-Οικουμενιστών! --Περιμένουν από τους Οικουμενιστές... εντιμότητα!!!

Αὐτὸ παθαίνουν ὅσοι ἀρνοῦνται τὴν διδασκαλία-προειδοποίηση τῶν Ἁγίων, ὅτι τοὺς αἱρετικοὺς δὲν τοὺς ἐμπιστεύευσαι, ἀλλὰ παύεις τὴν μετ' αὐτῶν κοινωνία!
http://katanixis.blogspot.gr/2016/02/blog-post_413.html#more

 Μια τίμια εξήγηση Παναγιώτατε..Προτού προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από τα σχόλια  ικανοποίησης του πιστού λαού της Θεσσαλονίκης για την επιτυχημένη: Εκδήλωση στο Βελλίδειο για την Ορθόδοξη Πίστη μας 14-2-2016 (ΒΙΝΤΕΟ-ΨΗΦΙΣΜΑ) και τη στάση του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης, στάση που κάποιοι από εμάς τη θεώρησαν έμπρακτη απόδειξη της αλλαγής των θέσεων του Παναγιωτάτου, (οι πιο αισιόδοξοι τολμήσανε και ένα βήμα παραπάνω Λυκούργος Νάνης, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ π. ΝΙΚΟΛΑΟΥ!), βρισκόμαστε σήμερα έκπληκτοι, αντιμέτωποι με το δημοσίευμα που ακολουθεί.
 
Συνέδριο που διοργανώνει ο εμψυχωτής οικουμενιστικών συμπροσευχών, ο “εμπνευστής” εσχάτως μιας ανιστόρητης και προκλητική πρωτοβουλίας, ο "σημαιοφόρος" της προοδευτικής ακαδημαϊκής πανστρατιάς για την Ίδρυση τμήματος Ισλαμικών σπουδών και Κοσμήτορας της Θεολογικής του Α.Π.Θ. κ Μιλτ. Κωνσταντίνου. ( Δείτε: Ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και το προσκυνητάρι του Χριστού και Ο Κοσμήτορας και η «εικόνα» του)
Συνέδριο με την συμμετοχή και του νυν προέδρου του Τμήματος Θεολογίας, κ. Παναγιώτη Σκαλτσή, που απογοήτευσε τους πάντες, δεχόμενος να χαιρετίσει την ημερίδα των “ΚΑΙΡΙΤΩΝ”. Πράξη που νομιμοποιεί τους “πρεσβευτές” της παγκοσμιοποίησης και “πρωτομάστορες” του σχολικού και ακαδημαϊκού οικουμενισμού που επιβάλλουν την αλλαγή του μαθήματος των Θρησκευτικών σε θρησκειολογικό. (Δείτε: "Αποκαλυπτήρια" για τα Θρησκευτικά σε ημερίδα του ΚΑΙΡΟΥ. Εσύ θα λείπεις;). 
Θα αναρωτιέστε όμως, η θεματολογία και οι διοργανωτές του εν λόγω επιστημονικού συμποσίου, τι σχέση έχουν με την επιτυχημένη εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο και τον Παναγιώτατο; Προσέξτε λίγο καλύτερα:
συνέδριο.png
Ο Παναγιώτατος (που είναι ενάντια στην ίδρυση του τμήματος Ισλαμικών σπουδών και γεμίζει αφυκτικά τα συνεδριακά κέντρα), παραχώρησε την αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως στον Κοσμήτορα της Θεολογικής (που μάχεται υπέρ της ίδρυσης τμήματος Ισλαμικών σπουδών) και χαιρέτησε εκπροσωπώντας τον Παναγιώτατο οικουμενικό Πατριάρχη!
Το χριστεπώνυμο πλήρωμα της εκκλησίας, που γέμισε ασφυκτικά το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, καθώς και όλα τα Χριστιανικά Σωματεία που “μάτωσαν” για τη διοργάνωση και την επιτυχία του, απαιτούν μια τίμια εξήγηση από τον Παναγιώτατο. Σε ζητήματα πίστεως και πατρίδος δε γίνεται να είναι "και πίτα αφάγωτη και ο σκύλος χορτάτος".   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου