Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ …ΦΕΡΕΤΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

καθηγηταδες
ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Μερικα απο τα σημερινα "προοδευτικα" μπουμπουκια της Οικουμενιστικης και Ισλαμιστικης Θεολογικης σχολης Θεσσαλονικης.

Ενώ σε όλη την Ευρώπη τώρα συνειδητοποιούν την ισλαμική λαίλαπα που σαρώνει τις ευρωπαϊκές κοινωνίες και προκαλεί αμέτρητα άλυτα προβλήματα συχνά αιματηρά, ενώ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν συνέχεια τζαμιά, εδώ στο… κακόμοιρο Ελλαδιστάν κάποιοι αμετανόητοι ισλαμολάγνοι επιδιώκουν κυριολεκτικά να φορέσουν ισλαμικό φερετζέ και όχι μόνο, στην ιστορική και άλλοτε κραταιά Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης.
Ακάθεκτοι λοιπόν προχωρούν οι αξιότιμοι αρμόδιοι, παχυλόμισθοι καθηγητάδες και σια, στην ισλαμοποίηση της Σχολής μετά την ψήφιση της ίδρυση και λειτουργίας από το νέο ακαδημαϊκό έτος Ισλαμικού τμήματος κατά το… παράδειγμα των θεολογικών σχολών των ισλαμικών χωρών που… έχουν γεμίσει από… τμήματα Χριστιανικών σπουδών, (εδώ γελά ο κάθε πικραμένος!)
Πρώτη χαρακτηριστική κίνηση για να γεμίσουν με… φερετζέδες την σχολή, είναι,(ακούστε), να… ξηλώσουν το επί πολλά χρόνια προσκύνημα του Τριαδικού Θεού που βρίσκεται στον πρώτο όροφο της Σχολής και να το μεταφέρουν στον 4ο όροφο για να μην προκαλεί τους μουσουλμάνους που θα έρθουν να σπουδάσουν τον Αλλάχ, στην σχολή που κάποτε δίδαξαν οι Ρωμανίδης, Μαντζαριδης, πατήρ Ζήσης και πολλοί άλλοι!
φοτο
Πολύ ωραία λοιπόν, με την ανοχή όλων αυτών των κυρίων, αύριο θα ακούμε τον Ιμάμη να ουρλιάζει στην Θεσσαλονίκη και από την Θεολογική Σχολή και υπό τις ευλογιές του αξέχαστου τουρκολάγνου δημάρχου, κ Μπουτάρη. Τι άλλο θα δούμε?
Άραγε θα περάσει αυτό???

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου