Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ Ορθοδοξη Πατερικη Ερμηνευτικη της Ιερας Αποκαλυψεως Η "ΣΦΡΑΓΙΣ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ" και το "ΧΑΡΑΓΜΑ" Υπο ιερομοναχου ερημιτου ασκητου 7ον

ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙ 

ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ


Ορθοδοξη Πατερικη Ερμηνευτικη της Ιερας Αποκαλυψεως

Η "ΣΦΡΑΓΙΣ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ" 
και το  "ΧΑΡΑΓΜΑ"

Υπο ιερομοναχου ερημιτου ασκητου

7ον


1 σχόλιο:

  1. « Ασφάλιζε τοίνυν σεαυτόν, άνθρωπε· έχεις τα σημεία του Αντιχρίστου· και μη μόνος μνημόνευε τούτων, αλλά και αφθόνως πάσι μεταδίδου. Ει τέκνον έχεις κατά σάρκα, τούτο ήδη νουθέτει· και ει δια κατηχήσεως εγέννησάς τινα, και τούτον προασφαλίζου, ίνα μη τον ψευδή δέξηται ως αληθή». (Κατηχ. Φωτιζομένων, ομ. ΙΕ ).

    «Ασφάλιζε λοιπόν τον εαυτό του, άνθρωπε. Γνωρίζεις ποια είναι τα σημεία του Αντιχρίστου. Να μην τα εξετάζεις μόνο για σένα σου, αλλά να τα αναφέρεις και στους άλλους. Αν έχεις παιδί δικό σου σαρκικό, να το συμβουλεύεις. Αν με την Κατήχηση γέννησες κάποιον, και αυτόν να τον ασφαλίζεις εκ των προτέρων ώστε να μη δεχθή τον απατεώνα για αληθινό».

    Άγιος Κύριλλος Ιεροσολύμων (315-386 μ.Χ).

    Εμείς, μετά από 1640 χρόνια, ποιους εντοπίσαμε ως τους αντιχρίστους της εποχής μας; Αιρέσεις; ΟΧΙ! Ετεροδιδασκαλίες; ΟΧΙ! Διδασκαλίες αποδοχής ανηθικότητας στην Εκκλησία; ΟΧΙ! Εκτρώσεις; ΟΧΙ! Αυτόματα διαζύγια, όρκοι, μοιχείες, καρνάβαλοι, πολυτέλειες, χρυσά άμφια, δεσποτισμός, υποχρεωτική αγαμία κλήρου, μισθωτοί ποιμένες και επαγγελματίες μη φειδόμενοι του ποιμνίου, νεοειδωλολειψανολατρεία, γεροντολαγνεία, εθελοθρησκεία, δεσποτοκρατία, οικουμενισμός, παπολατρεία και χίλια μύρια μυρίων; ΟΧΙ! Τότε; Ω, Ώ, Ώ, Οι Ραβδοκώδικες, τα μικροτσίπ, το www του διαδικτύου είναι οι αντίχριστοι και ... η κάρτα του Πολίτη είναι ο μεγάλος αντίχριστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου