Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΑΣΚΗΤΗΣ: Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.


         Σ  Η  Μ  Ε  Ρ  Ι  Ν  Η 


Επαληθευομαστε απολυτα ή οχι;  Ειδησι αυτης της στιγμης. Ιδου που οδηγει η Αντιχριστιανικη Τρελλα του 666. Αυτην τη στιγμη ειναι ωρα 7,45 το πρωι. Ακουω την εκπομπη Παπαδακη στον Αντεννα. Εδωσε την παρακατω ειδησι και εικονες.

Γρεβενα: Εκπαιδευτικος τα εκανε γυαλια καρφια σε Σουπερ Μαρκετ για τα ποτα που θυμιζαν τον ...Αντιχριστο δηλαδη οσα ειχαν barcount με τον γραμμωτο κωδικα.
Ας οψονται ολοι οι 3εξαρηδες παπαδες και καλογηροι που με τις βλακειες τους οδηγουν το λαο στο χαος της δεισιδαιμονιας.
============================
ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΑΣΚΗΤΗΣ: 
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.


Απο την προσφατη συγκεντρωσι των Αθηνων που πρωτοστατουσε ο παπαΣαραντος, οι Αγιορειτες, οι Μετεωριτες, οι...Ουρανοπολιτες, και ολοι οι διακατεχομενοι απο την Τρελλα του 666.



Μοναχος Σαββας Αγιορειτης:Τό μικροτσίπ μέ τόν ἀριθμό 666 ὁ ὁποῖος θά πάρχει στήν κάρτα αὐτή, ὅπως βεβαιώνουν ὅχι μόνον οἱ εἰδικοί, ἀλλά ὅπως ἔχουν παραδεχθεῖ καί πολλοί πολιτικοί (καί ἐδῶ θά πρέπει νά σταματήσουν κάποιοι ρασοφόροι νά μφισβητον τήν ὕπαρξη τοῦ δυσωνύμου ἀριθμοῦ, ἤ ὅτι μπορεῖ νά τόν βάλουν ἀργότερα, διότι αὐτό εἶναι καθαρή παραπληροφόρηση στήν καλύτερη περίπτωση), θά φανερώνει τήν πλήρη ὑποτέλεια ὅσων λάβουν τήν κάρτα αὐτή στήν Παγκόσμια Κυβέρνηση τοῦ ψευδομεσσία Ἀντιχρίστου. Τό ἑπόμενο στάδιο καί τελευταῖο θά εἶναι ἡ ἐμφύτευση τοῦ μικροτσίπ στό χέρι ἤ στό μέτωπο.... 
ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Χαιρε βαθος αμετρητον!!!


Θεοδωριδης Αν. : πρωην χωροφυλακας και κυριος ομιλητης στην προσφατη συγκεντρωσι των Αθηνων για την Καρτα του Πολιτη και μαλιστα αντιπροσωπος ολοκληρης της Βορειου Ελλαδος και διοργανωτης της συγκεντρωσης της Κυριακης 27.2.2016 στη Θεσσαλονικη.
Εμείς πρέπει νά μήν επιτρέψουμε τήν πολιτογράφηση Ελλήνων Χριστιανών στό στρατόπεδο τού Αντιχρίστου!!!! Δέν πρέπει νά επιτρέψουμε νά σφραγισθεί ή ψυχή μας!!! μέ τήν παραλαβή τής Κάρτας Τού Πολίτη (σταδιακή φυγάδευση Τής Θείας Χάρης από τήν ψυχή μας) . Νά απομακρύνουμε τόν εχθρό τού ανθρωπίνου γένους τώρα πού είναι νωρίς!!!Έλληνες Αφυπνισθείτε διότι ό Εχθρός Τού Ανθρωπίνου γένους είναι εδώ!!!! ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ!!!!

Και μεσα απο αυτο το παρανοϊκο φρενοτρικυμιακο ΑΛΑΛΟΥΜ της σημερινης Αντιχριστολογιας, ερχεται ως αυρα λεπτη, που θωπευει τις ψυχες των γρηγορουντων χριστιανων, η καταθεσι του θεοφωτιστου ερημιτη ασκητου που διακηρυττει οτι: 
 
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Και οτι το μηνυμα της Ιερας Αποκαλυψεως ειναι ενα και μοναδικο: Οι χριστιανοι φροντιζουν να φυλασουν την Σφραγιδα της Χαριτος, αφου δεν λησμονουν ποτε οτι ειναι προβατα, σφραγισμενα απο τον Αρχιποιμενα Χριστον μας, ο οποιος ειναι ο ποιμην ο καλος και Αυτος πρωτος ηγαπησεν ημας και γινωσκει τα προβατα του και καλει αυτα κατ' ονομα. 
Αυτος πληροι την ιστοριαν, εφ' οσον ειναι ο Ων, ο Ην, και ο Ερχομενος, το Α και το Ω, η Αρχη και το Τελος, ο Πρωτος και ο Εσχατος.

 O αριθμος 666 δεν ειναι το συμβολο του Αντιχριστου by Odtsol

7 σχόλια:

  1. Εμένα μου αρκεί η γνώμη του Αγίου Παϊσίου και τόσων άλλων Αγίων που λένε ότι το 666 είναι ο αριθμός του αντιχρίστου.Το να λέμε ότι είναι ένας κοινός αριθμός αυτό είναι πλάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβασε τα κειμενα που παραθετουμε και αφησε κατα μερος τις μισαλοδοξιες σου και τους φανατισμους σου γιατι αυριο θα σπας και εσυ καποιο σουπερ μαρκετ σαν τον Γρεβενιωτη.
    Και οι Αγιοι εκαναν και κανουν λαθη.
    Πες μας που λεει ο π. Παισιος οτι το 666 ειναι ο αριθμος του Αντιχριστου;
    Δωσε μας παραπομπη.
    Εβγαλες πιο κατω και το τελικο σου συμπερασμα;
    Αν ναι τοτε μην ξαναδιαβασης τιποτα αλλα μεινε μονο σε αυτα που διαβασες και νασαι βεβαιος οτι και οι Αγιοι το ιδιο εκαναν σαν αυτο που εσυ κανεις.
    Ομως η Γραφη επιτασσει τον χριστιανο να την μελεταμε μερα και νυχτα και μαλιστα απο τα Πατερικα κειμενα. Η μελετη του ερημιτου εχει ολα τα Πατερικα κειμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιο σημείο η αποκάλυψη κάνει λόγο για αντίχριστο;
      Για θηρίο μιλάει.Ο αριθμός 666 είναι ο αριθμός του Θηρίου

      «Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ΄»


      Γιατί ο aleister crowley αυτοονομάστηκε ως "Το Μεγάλο Θηρίο 666" και όχι ως αντίχριστος;

      Διότι οι αποκρυφιστές τα ξέρουν καλύτερα τα πράγματα,εν αντιθέση με κάποιους που ερμηνεύουν όπως θέλουν την αποκάλυψη.


      Διαγραφή
    2. Ο Αντίχριστος είναι ένα από τα δύο θηρία της Αποκαλύψεως. Γιατί να αποκλείσουμε τη πιθανότητα να είναι το δεύτερο θηρίο και ο αριθμός 666 να είναι ο αριθμός του πρώτου θηρίου;

      Διαγραφή
    3. "Σε ποιο σημείο η αποκάλυψη κάνει λόγο για αντίχριστο; Για θηρίο μιλάει.Ο αριθμός 666 είναι ο αριθμός του Θηρίου"

      Αδελφέ εν Χριστώ έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά το επιχείρημά σας έχει διατυπωθεί τόσες πολλές φορές εδώ κι αλλού ως ερώτημα ή απάντηση που βαρεθήκαμε όλοι να τα επαναλαμβάνουμε. ξάλλου ο θεόπνευστος συγγραφέας αναφέρεται στους έχοντας νουν. Οι μη έχοντες κοινόν νουν ... (ου με πείσεις καν με πείσεις) θα θεωρούν ότι οι συσκευασίες που έχουν γραμμικό κώδικα έχουν το σφράγισμα του ... αντιχρίστου.

      Και μάλιστα ούτε καν 666 γράφει η Αποκάλυψη, σπουδαίος ερευνητής / κριτικός κειμένου της χειρόγραφης παράδοσης τεκμηρίωσε κατόπιν έρευνας στους χειρόγραφους κώδικες ότι ο ευαγγελιστής Ιωάννης έγραψε εξακόσια εξήκοντα έξ. Oλογράφως. Tο οποίο όπως παρατηρεί ο ιερομόναχος γράφεται και ολογράφως και 666 και χξστ΄ και χξς΄και DCLXVI και εβραϊκά και στο δυαδικό κ.λπ. Και μπορεί να είναι συμβολικό.

      «Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ΄». Διαβάστε και παρακάτω στην Αποκάλυψη, δεν αναφέρει καν για άνθρωπο, αλλά για "αριθμό θηρίου".

      Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουμε πάλι αέναες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά... αν θα φτάσω στο πνευματικό κατάντημα (χριστιανικώς εννοώ) να αποδέχομαι άκριτα ό,τι λέει οποιοσδήποτε, και άγιος και πατήρ και γέρων, χωρίς να το περάσω από τις γνωστές κρισάρες, γιατί να μην ακολουθήσω τον Πορφύριο;

      Διαγραφή
    4. Εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ και τα έσπασε γιατί του θύμιζαν τον... Αντίχριστο!
      http://www.protothema.gr/greece/article/555579/grevena-eisevale-se-souper-market-kai-ta-espase-giati-tou-thumizan-ton-adihristo-/

      "ο ίδιος δικαιολόγησε την πράξη του, λέγοντας πως διαφωνεί με τα barcode που διαθέτουν τα προϊόντα, αφού …έχουν τον αριθμό του Αντίχριστου το 666".
      http://www.kozanilife.gr/2016/02/espase-ta-lidl-sta-grevena/

      Αυτός φταίει ή εκείνοι που του έβαλαν στο μυαλό αυτές τις ανοησίες στο όνομα μάλιστα της Καινής Διαθήκης, της Εκκλησίας και του Χριστιανισμού!

      Επιπλέον, τίθεται το ερώτημα, τι θα είχε συμβεί, αν την ώρα που έπιασε αμόκ τον εκπαιδευτικό και έσπαζε όποιο μπουκάλι είχε γραμμικό κώδικα (οι ζημιές ανέρχονται σε 2.500 ευρώ) είχε βρεθεί μπροστά του κάποιος Χριστιανός που επώνυμα αντιτίθεται με σχόλια, άρθρα κ.λπ. στους αντιχριστολόγους τριεξάρηδες.
      Διερωτώμαι, επίσης, τι θα μπορούσε να πάθει κάποιος επώνυμα διαφωνών, αν θα βρισκόταν εν μέσω φανατισμένου όχλου σε κάποια συγκέντρωση κατά της κάρτας του πολίτη "με τα 666 του αντιχρίστου".

      Να γιατί κάποιες φορές όταν έχουμε να κάνουμε με φονταμενταλιστές, θρησκόληπτους, φανατισμένους έως και παράφρονες όπως και με επικίνδυνες αιρέσεις και αντιχριστιανικές δοξασίες αλλά και με την πανίσχυρη αντιχρυσοστομική Δεσποτοκρατία, δικαιολογείται η ανωνυμία. Δεν πρόκειται για δειλία αλλά για χριστιανική σωφροσύνη την οποία επέδειξε ο κρυφός μαθητής Νικόδημος, την οποία επέδειξε πολλάκις ο Απ. Παύλος, που δραπέτευσε με το καλάθι από τα τείχη ή που δεν ενεφανίσθη ενώπιον του φανατισμένου όχλου, την οποία επέδειξαν οι μάρτυρες που δεν "εισπηδούσαν" στα μαρτύρια και δεν απεκάλυπταν τη χριστιανική ιδιότητά τους στους διώκτες, την οποία επέδειξε ο ίδιος ο Κύριος που όταν κινδύνευε, έφευγε μακρυά και κρυβόταν από τους διώκτες του, για να μην τον συλλάβουν και θανατώσουν πριν από την κατάλληλη στιγμή σύμφωνα με το σχέδιο του Θεού. Όταν απαιτηθεί και οι συνθήκες το επιβάλλουν, κατά τα ανωτέρω παραφείγματα ο λαγωός μεταβάλλεται σε λέοντα, η ανωνυμία δίνει τη θέση της σε επωνυμία.

      Άκόμα και ιδιοκτήτες μεγάλων θρησκευτικών ιστοτόπων, δεν αναφέρουν υποχρεωτικά τα ονόματά τους. Πόσω μάλλον οι επισκέπτες σχολιαστές. Τους λόγους εξηγεί ο ιστότοπος www.oodegr.co

      Γράφουν στο oode: "Κάποιοι από εμάς για διαφόρους λόγους γράφουν ανώνυμα. Το ότι θίγουμε σκοτεινά συμφέροντα με την ιστοσελίδα μας, κάνει μερικούς οικογενειάρχες να ανησυχούν για την ασφάλεια της οικογενείας τους. Ειδικά αυτοί που ασχολούνται με άρθρα που εκθέτουν θρησκείες εχθρικές προς τον Χριστιανισμό...Άλλοι πιστεύουν ότι πρέπει να δίνει ο αναγνώστης σημασία στο κείμενο και στα στοιχεία του κειμένου, και όχι στον κειμενογράφο, και δεν θέλουν να υπογράφουν. Κάποιοι από αυτούς υπογράφουν μόνο με τα αρχικά τους. Άλλοι το κάνουν από ταπεινότητα".

      Διαγραφή
  3. Απο ποιο βιβλιο ειναι το κειμενο αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου