Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Επιτέλους. Η αδελφότητα "Ο Μέγας Βασίλειος" (του ΣΩΤΗΡΑ), ανέλαβε ΔΡΑΣΗ !!! Καμαρώστε ...

Επιτέλους. Η αδελφότητα "Ο Μέγας Βασίλειος" (του ΣΩΤΗΡΑ), ανέλαβε ΔΡΑΣΗ !!! Καμαρώστε ...

Επί τέλους, η γνωστή (συντηρητική) αδελφότητα "Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ" (σχετίζεται με την αδελφότητα του Σωτήρα)  έστω και καθυστερημένα ΜΙΛΗΣΕ και κυρίως, ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ!
  • Όχι, για τους ισλαμιστές που κατακλύζουν την Ευρώπη και απειλούν να την αλλοιώσουν φυλετικά, εθνολογικά, θρησκευτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά. 
  • Ούτε πήγε έξω από κάποιο πολυκατάστημα για να διαμαρτυρηθεί για την κατάργηση της αργίας της Κυριακής 
  • Ούτε στο gay pride πήγαν να διαδηλώσουν (μέχρι και η συγκέντρωση στο προαύλιο του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, πέρσι δεν έγινε και περιορίστηκε μόνον σε αγρυπνία, υπό την "ευλογία" φυσικά "του "Ανθίμου").
  • Ούτε για τους προδότες που υποθήκευσαν μέχρι το μεδούλι την πατρίδα μας και την γέμισαν με ανέργους και μας πίνουν το μεδούλι με χαράτσια και προκαταβολικούς φόρους και οδήγησαν τόσους Έλληνες στην αυτοκτονία βγήκαν ποτέ να διαμαρτυρηθούν.
  • Ούτε τέλος για την αχρήματη κοινωνία και τις υποχρεωτικές συναλλαγές με κάρτα και το νέο περιουσιολόγιο και την νέα ταυτότητα.
  • Ούτε φυσικά για τον Οικουμενισμό και την δεσποτοκρατία. Είμαστε ευυπόληπτοι πολίτες. Δεν είναι καιρός να παίζουμε το κεφάλι μας κορώνα-γράμματα..Πειράματα θα κάνουμε με την αντοχή του "Σουλτάνου" και των "Πασάδων"; Βλέπεις τι παθαίνουν όσοι ελάχιστοι θεολόγοι ή ιερείς τολμούν και ελέγχουν τις παραβιάσεις των ιερών κανόνων; "Μαύρο φίδι που τους έφαγε". Δεν είναι καιρός για παλικαριές.
Τίποτε από όλα αυτά λοιπόν δεν αποτέλεσαν αφορμή για δράση.


Η αδελφότητα του Μεγάλου Βασιλείου όμως, αποφάσισε να μαζέψει "τρόφιμα για τους πρόσφυγες
(όταν γράφουν "πρόσφυγες" εννοούν τους λαθρομετανάστες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέους άντρες, από κάθε γωνιά της Αφρικής, της Ασίας κλπ)

Έβγαλαν λοιπόν αφίσα
και μας ζητάνε να δώσουμε (στην Αθήνα):
Αδιάβροχα, Μπουφάν, Κάλτσες, Κουβέρτες Fleece, Ζακέτες, Πετσέτες, Εσώρουχα, Κονσέρβες, Σταφίδες, Παστέλια, Μπισκότα, Κράκερς, Φρυγανιές, Φάρμακα, Depon, Panadol, Καραμέλες για το λαιμό, Ελαστικούς επίδεσμους, Οδοντόκρεμες – Οδοντόβουρτσες, Σαπούνι πλάκα, Χαρτομάντηλα. Μωρομάντηλα, Χαρτί κουζίνας, Σακούλες σκουπιδιών  για τους "πρόσφυγες"!

Σχετίζουν μάλιστα τον Ιησού Χριστό (που κατέφυγε προσωρινά και για ελάχιστο χρονικό διάστημα στην Αίγυπτο) με τους ισλαμιστές που συρρέουν ανεξέλεγκτα από την Τουρκία, μια χώρα όπου ΔΕΝ υπάρχει εμπόλεμη κατάσταση, συνεπώς έχουν ασφάλεια και δεν χρειάζεται να έρθουν στην Ευρώπη. Οι υποτιθέμενοι "πρόσφυγες" απαιτούν μάλιστα να επιλέξουν την χώρα όπου θα εγκατασταθούν ενώ αποτελούν τον "δούρειο Ίππο" άλωσης της Ευρώπης.


Σε άρθρο της ιστοσελίδας της αδελφότητας του Σωτήρα με τίτλο "Γνήσια Ελληνίδα", 
εκθειάζεται μια καθηγήτρια από την Κάλυμνο και αποκαλείται "Ἡ ἐξαίρετη κυρία Νίνα μὲ τὴν ἔκδηλη χριστιανικὴ ἀγάπη της ἐκπροσωπεῖ ἐπάξια τὴν παραδοσιακὴ ἑλληνορθόδοξη μητέρα" (επειδή βοήθησε ένα "προσφυγόπουλο").

Αν έκαναν τον κόπο να ρωτήσουν ή να αναζητήσουν μερικές πληροφορίες πριν αποδώσουν επίθετα για να χαρούν για το πόσο καλοί "ελληνορθόδοξοι" άνθρωποι υπάρχουν,
θα διαπίστωναν ότι η κυρία Νίνα Γεωργιάδου είναι γνωστή αυτόνομη αριστερή συνδικαλίστρια, καθηγήτρια και στέλεχος της τοπικής ΕΛΜΕ και αμφιβάλουμε αν επιθυμεί να αυτοπροσδιορίζεται είτε ως "γνήσια Ελληνίδα" είτε ως "ελληνορθόδοξη μάννα".

Επειδή πραγματικά δεν θέλουμε να αδικούμε κανέναν, στο παρελθόν, ως ιστολόγιο επαινέσαμε τοποθετήσεις (κείμενα) της αδελφότητας "Ο Σωτήρ", σε επίμαχα ζητήματα (όπως το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους και η κατάργηση της αργίας της Κυριακής), δείτε εδώ και εδώ. Επίσης προς τιμήν τους, κρατάνε ακόμη ψηλά τις ηθικές στάθμες, την ώρα που πλείστοι ιερείς αποφεύγουν να αναφερθούν στις προγαμιαίες σχέσεις και την ομοφυλοφιλία (ή πολύ χειρότερα, συνειδητά τα αθωώνουν, όπως αποδείξαμε με στοιχεία εδώ)

Και επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο, δείτε μία από τις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα αναρτήσεις της ΧΦΔ (Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης, της νεολαίας δηλαδή του Συλλόγου) :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου