Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Αυτος ειναι ο Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος. Παγκακιστος. Προσπαθει να επιβαλη βιαιοπραγικα τις θελησεις του παρα τις αντιδρασεις του πιστου λαου. Τετοιοι ηταν ολοι οι Αιρεσιαρχαι της ιστοριας. Κακοτατοι δικτατορισκοι. Οσοι τον αποδεχονται σαν ποιμενα τους θα ...φτυσουν αιμα!!! Ομοφωνα οι Πατερες της Ορθοδοξιας συμβουλευουν και επιτασσουν: Φευγετε τους Αιρετικους ΩΣ ΑΠΟ ΟΦΕΩΣ. Δηλαδη Αποτειχισθητε απο τους Αιρετικους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΚΡΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟ: 

Τό Φανάρι διατάσσει ὑποταγή ὅλων τῶν Ὀρθόδοξων Ναῶν στούς Παπικούς στήν Πάτμο!!!

Του Νίκου Μελιανού
www.patmostimes.gr
Με έντονο τρόπο, πατερναλιστικό αλλά και μακιαβελικό ύφος που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση αλλά υποταγή και υποχρέωση, απεστάλη σύμφωνα με πηγές του Φαναρίου, επιστολή προς την Ιερά Μονή Πάτμου, με την οποία διατάσσει ηγούμενο και μοναχούς να παραχωρούν όχι ένα συγκεκριμένο ναό, αλλά γενικά ναούς στους Καθολικούς όσες φορές αυτό τους ζητηθεί .

Σύντομα ρεπορτάζ
Πηγή, το είδαμε εδώ

ΣΧΟΛΙΟ:
Ήρθε η ώρα ο ηγούμενος του ιστορικού μοναστηριού και οι μοναχοί του να πούνε το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Αν ο "Σουλτάνος", ο "Πάπας" της Ορθοδοξίας, επιθυμεί να αναβιώσουν στιγμές όπως στο Άγιο Όρος όταν οι Παπικοί έσφαζαν όσους δεν συλλειτουργούσαν μαζί τους και οι αγωνιστές μοναχοί καταλάμβαναν τους πύργους των μοναστηριών για να μην παραδοθούν, ήρθε η ώρα να γράψουμε την δική μας εκκλησιαστική ιστορία.
Καλούμε τον ηγούμενο, τους μοναχούς και όλο το λαό της Πάτμου να υψώσουν το ανάστημα τους στους προδότες της πίστης (που είναι ηλίου φαεινότερο για ποιον δουλεύουν). Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε στο πλευρό τους.
Ήρθε η ώρα ο κάθε πιστός και κάθε ιστολόγιο να πάρει θέση.

1 σχόλιο:

 1. Δεν μπορεί να είναι αληθινό!

  Δεν μπορεί να είναι αληθινό!

  Δεν μπορεί να είναι αληθινό

  Και ποια παιδιά θα βοηθούν τους καθολικούς υποχρεωτικά άγαμους κλητικούς ως παπαδάκια, τα Ορθόδοξα;

  Ουαί!

  Δεν μπορεί να είναι αληθινό!

  Δεν μπορεί να είναι αληθινό!

  Δεν μπορεί να είναι αληθινό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου