Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ειδατε που ο ανιερος ιερεας παιδαριοψυχιατρος Θερμος και καψερος, που βρηκε την αιτια που αντιδρουν, οσοι αντιδρουν, στους Σοδομιτικους νομους των Προσκυνημενων Δοσιλογων κυβερνωντων;

6 σχόλια:

 1. Βλακεία στη...νιοστή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν υπάρχει μία επιστήμη. Μη μας κοροϊδεύουν! Υπάρχουν η Επιστήμη και η "επιστήμη". Ο πραγματικός χριστιανός, ο πνευματικός άνθρωπος και ο κάθε λογικός άνθρωπος ειδικότερα αν έχει γνώσεις, πιθανώς μπορεί να διακρίνει από μόνος του ποια είναι η Επιστήμη με Ε κεφαλαίο και ποια είναι η "επιστήμη" με ε μικρόν και εντός εισαγωγικών, δηλ. η ψευτοεπιστήμη που σε κάθε εποχή μπορεί να αλλάξει και να λέει τα αντίθετα.

  Αν ο απλός χριστιανός δεν μπορεί να καταλάβει ποια είναι η Επιστήμη και ποια η "ψευτοεπιστήμη" η οποία θυσιάζει την αλήθεια στο βωμό της άγνοιας, της αθεϊας, της σεξουαλικής απελευθέρωσης και του κέρδους, υποκινούμενη ενίοτε από τον άρχοντα του αιώνος τούτου του απατεώνος, καθήκον έχουν οι εκκλησιαστικοί ποιμένες και καθοδηγητές να το επισημάνουν. Και αυτό είναι εύκολο, ιδίως στις περιπτώσεις που στην Αγία Γραφή τα πράγματα λέγονται ξεκάθαρα και όταν η "ψευτοεπιστήμη" επιχειρεί να καταλύσει διδασκαλίες της Αγίας Γραφής. Και ας μην ισχυριστεί κάποιος ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν οι ποιμένες την Επιστήμη από την ψευτο"επιστήμη". Είναι τόσο εύκολο! Αρκεί να διδάσκουν και οφείλουν να διδάσκουν αυτό που λέει η Αγία Γραφή.

  Δυστυχώς αρκετές φορές κι εκείνοι συσχηματίζονται με την επικρατούσα στην εποχή τους "επιστήμη" (π.χ. η αυτόματη γένεση, δηλ. δήθεν τα μυγάκια από το κρασί και τα σκουλήκια από τη λάσπη) που υποστήριξαν οι άθεοι αλλά και πατέρες της εκκλησίας, η δήθεν καταγωγή του ανθρώπου από τον πίθηκο, και η εξέλιξη από είδος σε είδος, που υποστηρίζουν οι άθεοι, αλλά και σύγχρονοι χριστιανοί, οι προγαμιαίες σχέσεις, η αποφυγή τεκνογονίας, αυτά που διαβάζουμε παραπάνω...
  Ας ανοίξει ο παπάς - επιστήμονας και καμιά Αγία Γραφή να δει αν κατά τους θεόπνευστους συγγραφείς της δηλ άν κατά το Πνεύμα το Άγιον δηλ. άν κατά τον Θεό, τον Δημιουργό μας, είναι κατά φύσιν ή άν είναι παρά φύσιν οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις! Και ας αποφασίσει, αν θα είναι ποιμήν του χρισιιανισμού οπότε θα λέει ό,τι η Αγία Γραφή ή ποιμένας των ειδώλων, του άρχοντος του αιώνος τούτου του απατεώνος.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα άθεα γράμματα θα καταστρέψουν τον κόσμο.

   Πατρο - Κοσμάς ο Αιτωλός.

   Διαγραφή
 3. Αυτος λεει αυτα.Ο Επισκοπος του δεν τα βκεπει; Η ηταν σκληρος και ο Αποστολος Παυλος που μιλαει για "παθη ατιμιας";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι μόνο ο Απόστολος Παύλος αλλά και ο ίδιος ο Δημιουργός μιλάει και μίλησε! Με τα Σόδομα και τα Γόμορρα και με την ίδια τη Δημιουργία, άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς, όχι άρσεν και άρσεν. Αν προόριζε άνδρα για σύντροφο και έτερον ήμισυ του Αδάμ, θα του έδινε σύντροφο έναν Αδάμ, όχι μια όμορφη και θελκτική Εύα. Όσοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι διαστροφή και παρά φύσιν άνδρας να ορέγεται άνδρα, τότε να τα σκίσουν όλα τα ιερά βιβλία της Δημιουργίας, τα Ευαγγέλια, την ιστορία με τα Σόδομα και τα Γόμορρα που τους σιχάθηκε ο Θεός.

   Διαγραφή
 4. Στον Κανονα των Χριστουγεννων (στο Εορτοδρομιο) αναφερεται οτι πριν γεννηθη ο Χριστος εθανατωθησαν (προφανως οχι υπο των ανθρωπων) ολοι οι ομοφυλοφιλοι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου