Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Το ιστολόγιο της Οικουμενιστικής Ανοχής! Στέκι για τους διάφορους "Σωτηρικούς", "Ζωϊκούς" και "Βαρθολομαιϊκούς"!!

Το ιστολόγιο της Οικουμενιστικής Ανοχής! Στέκι για τους διάφορους "Σωτηρικούς", "Ζωϊκούς" και "Βαρθολομαιϊκούς"!!

Καὶ μέσα στὰ τόσο "ὡραῖα" Οἰκουμενιστικὰ τῶν ἡμερῶν, τὸ ἱστολόγιο "ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ" ποὺ ἔχουν ἀγκαλιάσει οἱ διάφοροι ὀργανωσιακοί, μᾶς θυμίζει νοσταλγικά (μήπως καὶ ξεχάσουμε), τὴν ἐπίσημη ἀφετηριακὴ στιγμὴ τῆς σχεδιασμένης Ἑνώσεως τῶν "ἐκκλησιῶν" ὑπὸ τὸν Πάπα, μὲ τὴ συνάντησή τους στὰ Ἱεροσόλυμα καὶ τὴν ἄρση τῶν Ἀναθεμάτων.

http://anastasiosk.blogspot.gr/2016/01/5-1964-930.html

2 σχόλια:

  1. Να τον έχει καλά ο Θεός τον Αξιότιμο Κύριο Αναστάσιο που τολμά να μας υπενθυμίζει ότι σκοπός της Εκκλησίας είναι η ενότητα και να δίνει την ΟΜΟΛΟΓΙΑ του για τον Χριστό. Τον συγχαίρω διότι τα βάζει με σας τα θηρία της σπίλωσης και της παρερμηνείας της Αλήθειας της Εκκλησίας. Σας εσάς.
    Αναστάσιε τόλμα να λες αλήθειες.
    Καλή και ευλογημένη χρονιά να σου χαρίζει η Παναγία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα και μεταφέρω (http://trelogiannis.blogspot.gr/2016/01/blog-post_84.html)
    «H πορεία του διαλόγου ανάμεσα στη Ρωμαιοκαθολική και την Ορθόδοξη Εκκλησία βρέθηκε στο επίκεντρο ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο Ποντιφικό Πανεπιστήμιο Αntonianum της Ρώμης την 22 Ιαν. 2016, με αφορμή την εβδομάδα προσευχής για την ενότητα των Χριστιανών. Σε αυτή την ημερίδα έδωσε την παρουσία του και ο Αναστάσιος Κωστόπουλος. Το έγραψε και στο μπλοκ του λέγοντας «Απουσιάζω εις Ρώμη δια να προσκυνήσω προς ευλογίαν την Τιμία Καρά του Αγίου Αναστασίου του Πέρσου. Επιστρέφω το Σάββατο.» 21-1-16
    Την ουσιαστική αλήθεια την απέκρυψε. Είναι καλός μαθητής των Ιησουιτών. Οι οικουμενιστές δεν θα αλλάξουν ποτέ και με τίποτα.»

    Τόσα λείψανα υπάρχουν στην Ελλάδα αυτός πήγε στην Ρώμη για συνάντηση με τους αιρετικούς; Είναι αμετανόητος προδότης της ορθόδοξης πίστης. Αν δεν ζητήσει δημόσια συγνώμη και το έλεος του Θεού η κόλαση τον περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου