Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ειναι καιρος ο λαος να ξεσηκωθει και να επαναστατηση και εναντιον των νεων ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ κυβερνητων μας που ξεπουλουν τα παντα χωρις καμμια συστολη. Ξυπνα επιτελους λαε. Αποδοκιμαζε τους οπου και αν τους συναντας. Πεσαμε απο την ΣΚΥΛΛΑ στην ΧΑΡΥΒΔΗ. Να φυγουν ΟΛΟΙ οι ΣΑΠΙΟΙ. ΟΛΟΙ.ΧΑΜΟΣ στην Πάτρα – Γιουχαϊσματα και ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στην Σία Αναγνωστοπούλου! (βίντεο)


anagnwstopoulou

Δειτε ...φατσα ανθρωπινη!!! 
Μου θυμιζει την Κιρκη!!!

Στο στόχαστρο μερίδας… πολιτών (κατά κύριο λόγο φοιτητών και στελεχών της ΛΑΕ) οι οποίοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη δολοφονία Νίκου Τεμπονέρα βρέθηκε η Αχαιή Αναπληρώτρια υπουργός παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου η οποία εκπροσωπούσε το υπουργείο.

Λεκτικές κόντρες μελών της ΛΑΕ με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Η εκφώνηση του ονόματός της και η πρόσκλησή για να καταθέσει στεφάνι συνοδεύτηκε από φωνές διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική και γιουχαρίσματα
Ανάλογο σκηνικό επαναλήφθηκε και την στιγμή που από μικροφώνου κλήθηκε να καταθεσει στεφάνι ο γραμματέας της Ν.Ε. Αχαϊας Μιχ. Σιδηρόπουλος. Από την πλευρά τους μέλη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν το σύνθημα «Ο Τεμπονέρας Ζει μας οδηγεί».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου