Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Οι σημερινοι Μολυσμενοι Σιγονταροοικουμενιστες πιστευουν πεπλανημενως οτι ...βαδιζουν την βασιλικη οδο!!!!

O KAKOΔΟΞΟΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ

ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΝΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ .....ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ!!!

Καποιος θεολογακος που εμαθε καλα τα κυπριακα και προσπαθει να μιμηθη τους Κυπριους Σιγονταροοικουμενιστες Σταυροβουνιτες και αλλους ομοιους τους εν Ελλαδι,
διαμαρτυρηθηκε δι οσα γραψαμε σε σχολιο μας για τους γνωστους διασημους Κυπριους της επικαιροτητας. Ομως ο κακοδοξος λαοπλανος Νουνης μας κατηγορησε οτι ταχα συμπεριλαμβαναμε ολους τους Κυπριους και μας κηρυξε ως οπαδους ....της αιρεσης του εθνοφυλετισμου!!! Δεν τον ενοχλει καθολου η Παναθλια Παναιρεσι του Οικουμενισμου στην οποια ανηκει, που σκεπασε με το θανατηφορο πεπλο της πατριαρχεια και εκκλησιες και νομιζει και πιστευει και διακηρυττει ο ιδιος οτι βαδιζει την ...βασιλικη οδο, οπως και ολοι οι Σιγονταροοικουμενιστες, ενω περι αλλα λεει, φωνασκει και τυρβαζει, ο ταλαιπωρος. Ομως η οντως βασιλικη οδος ειναι η οδος που βαδισαν οι Αγιοι Πατερες στο συνολο τους σχεδον, δηλαδη η ΑΜΕΣΗ αποχη τους απο τους Αιρετικους της εποχης τους και η παυση του μνημοσυνου τους και οι απηνεις διωξεις τους και οχι η σιωπηλη συμμετοχη, συμπορευσι και συνκοινωνια και μνημονευσι των Αιρετικων, οπως ζουν και ενεργουν αυτοι οι ταλαιπωροι και την χαρακτηριζουν ...βασιλικη οδο!!! Του στειλαμε αμεσα εμειλ και τον ρωτησαμε αλλα μεχρι σημερα δεν πηραμε απαντησι: Αυτα λαοπλανε κακοδοξε Νουνη δεν τα ειδες; Γιατι τα αποσιωπησες απο το ιστολογιο σου;Καταλαβε το και μην εθελοτυφλεις τυφλε και αομματε Νουνη. Οσο υβριζεις τους σημερινους Αποτειχισμενους απο τους Αιρετικους με τους οποιους εσυ ερωτοτροπεις θα υβριζεις ολοκληρη την Παραδοσι της Εκκλησιας. Φοβερον το εμπεσειν εις χειρας Θεου ζωντος Νουνη ταλαιπωρε και αξιοθρηνητε. 

Δημοσιευουμε οσα μας εγραψε ο Νουνης και την απαντησι μας την οποια αναπαρηγαγαν οι Τρελλλοι και οι Μεθυσμενοι χωρις την δικη μας απαντησι. Τοση "Χριστανικη" τιμιοτητα εχουν αυτα τα κοινωνικα κατακαθια.


Γνωρίζω ΕΝΑΝ ἅγιο Κύπριο Ἡγούμενο πού εἶναι τέλειος μιμητής καί ἐπόμενος τοῖς ἁγίοις Πατράσιν: Ὁ ἅγιος Καθηγούμενος τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Σταυροβουνίου καί Γέροντας τῆς νῆσου Κύπρου, ὁ Ἀθανάσιος Σταυροβουνίου.

Μέ τό νά μηδενίζεις σέ τέτοιον ἀπόλυτον βαθμό πάντες τούς ἀδελφούς Κυπρίους θεολόγους καί ἡγουμένους "φίλε" ἀμήχανε καί καθόλου "πολυμήχανε" κ. Ὀδυσσέα εἶναι ἀπότοκο τῆς θλιβερᾶς καί ἀποτειχι(σ)μένης προπαγάνδας σου;

Μιά χαρά τά γράφουσιν οἱ Κύπριοι θεολόγοι, κατά τῆς Παναιρέσεως τοῦ Οἰκουμενισμοῦ καί κατά τοῦ προτεσταντόπληκτου-
σχισματικοαιρετικοῦ "Ζηλωτισμοῦ", τόσον ὁ κ. Παναγιώτης Τελεβάντος ὅσον καί ὁ κ. Ἀνδρέας Κυριακοῦ.

Τό πρόβλημα κ. Ὀδυσσέα μου, μᾶλλον βρίσκεται σέ ἐσᾶς προσωπικά ὡς ψυχικόν κόμπλεξ ἤ καί ψυχολογικόν σύμπλεγμα (κυρίως προσέξτε τήν αἵρεσι καί πλάνη τοῦ ἐθνοφυλετισμοῦ πού ἐκπηγάζει μέ τήν ὑποτίμηση καί ἐμπάθεια κατά πάντων τῶν Κυπρίων), καί σέ ὅσους ἔχουν τάσεις πρός τά αἱρετικά ΔΥΟ ἄκρα (Οἰκουμενισμοῦ/"Ζηλωτισμοῦ"). Πολλῶ δέ μᾶλλον ἄς προσέξομεν ἄπαντες, ὅταν πρόκειται περί ἀποτυχημένης καί προβληματικῆς-ἀντιπατερικῆς "Ἀποτείχισις" (μέ σχισματικές τάσεις καί προεκτάσεις) πού κατακρίνει ἀδίκως καί ἀντικανονικῶς τούς "ἐντειχισμένους" Χριστιανούς, δηλ. ὅλους ὅσους ἐπιθυμοῦσιν νά πολεμοῦσιν, "ἐντός τῶν τοιχῶν" καί πολεμηστρῶν, τῆς Ἐκκλησίας.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;


Και η προχειρη  ΑΠΑΝΤΗΣΙ ΜΑΣ,
 που δοθηκε ΑΜΕΣΑ, η οποια τεχνηεντως αποσιωπηθηκε και απο το ιστολογιο του και απο τα γνωστα ΑΙΡΕΤΙΚΑ ιστολογια του Αραβοαιγυπτιου Τζιχαϊστη Τρελλλλλλογιαννη και απο τον Κυωνα της Κιναιδοχωρας αειποτε Μεθυσμενο.

ΟΧΙ ΝΟΥΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

==========
Εμεις γραψαμε: Ολοι οι σημερινοι γνωστοι Κυπριοι θεολογοι και ηγουμενοι ειναι Μισοβεζικοι Ορθοδοξοι. Παρτε τους εναν και εναν. Ποιος απο ολους αυτους απομιμειται τους Αγιους Πατερες της Ορθοδοξιας; Τους βλεπουμε, τους ακουμε, τους γνωριζουμε. Τους αδικω; Ευχομαι καποιος απο αυτους να με διαψευση. Ειλικρινα θα το χαρω....
------------------------
Βρε καλως τον Νουνη.
Οχι Νουνη δεν το καταλαβαμε γιατι εσυ δεν το καταλαβες αυτο που ειπαμε και λεμε συνεχεια εις ωτα μη ακουοντων, λογω μολυσμου των ωτων και της καρδιας σας απο τους Αιρετικους Οικουμενιστες με τους οποιους συμφυρεσθε, συνκοινωνειτε και συμπορευεσθε τον δρομον της Απωλειας.


Δεν γνωριζουμε τον πατερα Αθανασιο, αλλα και εκεινος αν δεν σας μεταφερει οσα διδασκει η Αγια Γραφη και οι Ιεροι Κανονες και οι Αγιοι Πατερες, τοτε ω τοτε και εκεινος ο ταλαιπωρος ειναι ενας πλανος και ψευδοπροφητης.
Και εδω ενα ερωτημα: Τοσα εκαμε και καμνει ο αρχιεπισκοπος Κυπρου συμφυρομενος ακαταπαυστα με τους Αιρετικους Οικουμενιστες.

Ο πατηρ Αθανασιος τα αποδεχεται ολα αυτα ή τα ματια κλειει και τα ωτα βυει και τα ...αντιπαρερχεται;
Ω τοτε Νουνη ειναι πλανος και λαοπλανος.

Ο αρχιεπισκοπος Κυπρου αμνηστευσε τους Χριστοκτονους Εβραιους απο την Χριστοκτονια.
Ειναι μικρη αυτη η βλασφημη κακοδοξια;
Ποσο διαμαρτυρηθηκε ο πατηρ Αθανασιος;
Καθολου ή σχεδον καθολου;
Ω τοτε Νουνη ειναι ψευδοπροφητης και λαοπλανος.
Δεν διαβασε ποτε τα κατα Ιουδαιων κειμενα του Ιερου Χρυσοστομου;


Οσον αφορα την ευλογημενη Αποτειχισι και τους Αποτειχισμενους απο τους Αιρετικους Οικουμενιστες, την προβλεπομενη απο τους Ιερους Κανονες που την εφηρμοσαν ολοι οι Αγιοι Πατερες, ολα υπαρχουν καταγεγραμμενα και καθημερινα καταγραφονται για ναστε αναπολογητοι σαν απεριτμητοι τη καρδια, αλλα εδω δεν απαντατε, ουτε ο πατηρ Αθανασιος απανταει, του αρεσει αυτη η Αντιπατερικη επιμολυνσι και αυτος ο Αντιπατερικος εφησυχασμος, οπως και τους ηγουμενους και θεολογους στους οποιους αναφερομαι και αυτοι ειναι οι γνωστοι ...της επικαιροτητος και οχι ολοι - διαστρεβλωτα - οι Κυπριοι.

Και ενα ακομα ερωτημα και σε σενα Νουνη: Ολες αυτες οι υβρεις που προσαπτεις στους Αποτειχισμενους δεν αισθανεσαι βλασφημων, οτι τους προσαπτεις και στους Αποτειχισμενους Αγιους Πατερες της Ιστοριας;
Θελεις να τους αναφερω εναν ενα;


Νουνη, αμετανοητε Νουνη, ουκ ηβουληθης συνιεναι.
Κριμα στην θεολογια που σπουδασες, τιποτα δεν πηρες.
Ανοιξε τουλαχιστον τα Πατερικα κειμενα και την Ιστορια της Εκκλησιας για να διαφωτισθης σχετικα και μεινε μακρυα, φυγε μακρυα απο τους Σιγονταροοικουμενιστες.
Αλλοιως θα παθης μεγαλο κακο, σαν αυτο του Τελεβαντου, του Κυριακου, του Εφραιμ, του Διονυσιατου, του Γρηγοριατου και αλλων πολλων Κυπριων Σιγονταροοικουμενιστων.
Ο Θεος να σας ελεηση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου