Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ....ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΤΗΧΗΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΑΣ.


Το ψηφοδέλτιο 

της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

 

Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δημιουργεί κόμματα που φαινομενικά διακηρύσσουν κάτι αντίθετο, ενώ στην ουσία πρόκειται για υποστηρικτές αυτής της προβληματικής και διεφθαρμένης πραγματικότητος.
 
Το σύστημα δημιούργησε στις ευρωεκλογές του 2014 ένα κόμμα χωρίς ιδεολογία, χωρίς πρόταση, χωρίς κανένα άλλο σκοπό, παρά μόνο για να υφαρπάξει ψήφους από την Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Οι αδιάντροποι εγκάθετοι που το ίδρυσαν το ονόμασαν "κοινωνία αξιών" μόνο και μόνο για προξενήσουν σύγχυση στους ψηφοφόρους μας.
 
Οι άνθρωποι αυτοί ούτε αξίες έχουν, ούτε πρεσβεύουν κάτι διαφορετικό μιας και το όνομά τους ακόμα είναι προϊόν υποκλοπής της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Το μόνο που τους απασχολεί είναι το πως η πατρίδα μας θα γίνει ακόμα ένα γρανάζι της νέας οικουμενιστικής (παγκόσμιας) διακυβέρνησης.
 
Το ψηφοδέλτιο της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι αυτό που βλέπετε αριστερά στην εικόνα. Η λέξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι αποτυπωμένη με κεφαλαία γράμματα στην δική της γραμματοσειρά και συνοδεύεται από την μορφή του Ιωάννου Α. Καποδίστρια και το καράβι που είναι σύμβολο της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ».
 
Σας καλούμε και σας παρακαλούμε να μεταδώσετε την παρούσα είδηση σε όσους περισσότερους μπορείτε, έτσι ώστε όλοι μαζί να αποτρέψουμε την πολεμική του σάπιου συστήματος που καταδυναστεύει την χώρα μας, καθώς επίσης και αυτών που το υπηρετούν και το εκπροσωπούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου