Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΩΝ ΖΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΣ Ο ΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ

                                       ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΩΝ ΖΕΙ
  
                     ΩΣ ΜΑΡΤΥΣ
          
          Ο ΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ
  


        ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ
  
        ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
        
            ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ








============================
Ομως ....δεν ξεχνουμε και τον ...Αρχιαραπη της καταμαυρης Κολασης του Φαναριου και τολμουμε να τον προσφωνησουμε:


Αναπαυου, φαε, πινε, ευφραινου αμαρτωλε αρχιαιρεσιαρχα Βαρθολομαιε.
Εσιωπησε ενας ακομη σφοδρος, σφοδροτατος ελεγκτης και επιτιμητης των απεχθεστατων αιρεσεων σου και των αιρεσεων ολων των ...κοπελιων σου και του ....απεχθους δεξιου βραχιονα σου, μετα των ....απεχθων ιδιαιτεροτητων σας. 
Ομως ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ και ΜΑΡΤΥΣ, σε παρακολουθει απο τον Ουρανο ον ισοβιως ηγαπα και εις τον οποιον πλεον ανεχωρησε και χαιρεται μεσα εις την χαραν του λατρευτου Κυριου Του. 
Καταχρασθηκες την εξουσια που σου εδωσαν σκοτεινοι υπανθρωποι και τολμησες να τον "αφορισης" εστω και μονον λεκτικα, με μια φαιδρη και πραγματικα γελοια παρεα ομοιων σου ρασοφορων μαζεμενων σε ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΝΤΩΝ, στην μειζονα μυσαραν και υπερτελεια ελεεινην συναγωγη πονηρευομενων και ... καθε καρυδιας καρυδι. 
Ομως ο αδικος και γελοιος, παρανομος και αστηρικτος "αφορισμος", επεστρεψε εις τας αφρονους κεφαλας σας. 
Μετανοησε ταλα Αιρεσιαρχα Βαρθολομαιε εστω και μετα την κοιμησι του Εξαγιασθεντος Χαλκεντερου Θεολογου που εφανη η αγιοτητα του απο τα σημεια του ιερου λειψανου του. 
Μην λησμονεις ποτε την αποτυπωσι τους απο την γραφιδα καλου επισκοπου: 
 "Τό ἱλαρόν τοῦ σκηνώματος τοῦ μακαριστοῦ Νικολάου Σωτηροπούλου καί τό χαρίεν τοῦ προσώπου του ὡς καί ἡ εὐλογία τῆς μοναχικῆς εὐκαμψίας πού εἶχε καταδεικνύουν καί στόν πλέον δύσπιστο ὅτι ὁ μακάριος δοῦλος τοῦ Θεοῦ ἤδη προγεύεται τῆς αἰωνίου δόξης καί ὅτι τελικός κριτής ὅλων μας εἶναι ὁ «ἐτάζων καρδίας καί νεφρούς Κύριος ".
Οι δε αποθανοντες και ταφεντες διωκτες του, καταμαυροι ως ο συχαμερος Σεραφειμ Τικας και ο φαιδρογελοιος Παρθενιος Αλεξανδρειας, οι λυσσαλεοι μοιχεπιβατες και ο ....κυλωτακιας της Θρακης, εχαθησαν για παντα εις την αφανια της πληρους ληθης και εις τους αιωνας των αιωνων. 
Την ιδια ληθη θα εχει και η αφεντια σου Τουρκοφιλε και αρχιτρομοκρατη Αιρεσιαρχα, οπως και ο αχαρακτηριστος ....ιπποτης σου Στυλιανος Χαρκιανακης, εαν δεν μετανοησετε δημοσια, αφου δημοσια αμαρτησατε, οτι ... ολιγον καιρον εχετε. 
Αλλως θα αντιμετωπισετε το καταμαυρον και ψηλαφητον σκοτος, οπου "ο τρυγμος και ο βρυγμος των οδοντων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου