Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ:Aπο τον μαχητικο Παιδαγωγο αναδημοσιευουμε τα παρακατω αξιολογα με τα οποια συμφωνουμε απολυτα.

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι "πνευματικές" (...) αναζητήσεις ιστογράφων του Φαναρίου, "ΜΕΣ' ΣΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...".

Πρόσφατα, κάποια ορθόδοξα ιστολόγια δεχθήκαμε ύβρεις, απειλές, εκφοβισμό, 
από τον κ.Παναγιώτη Ανδριόπουλο, υπεύθυνο -όπως ο ίδιος δηλώνει- των ιστολογίων "Φως Φαναρίου" και "Ιδιωτική Οδός" (το "Φως Φαναρίου" είναι ιστολόγιο εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην προβολή των δραστηριοτήτων του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πατριαρχείου) ,
επειδή τολμήσαμε να δημοσιεύσουμε ενημερωτικό φυλλάδιο που αποκάλυπτε ότι ο Άγιος π.Παϊσιος, είχε διακόψει το μνημόσυνο του Πατριάρχη Αθηναγόρα λόγω των ολισθημάτων του σε θέματα Οικουμενισμού.


Τότε ο  κ.Παναγιώτης Ανδριόπουλος έβριζε ("για να πεις τα σκατά σου!", "σκουλήκι","παληοαδερφή" κλπ) : και εκβίαζε ("θα σε είχα εξαφανίσει εσένα και τους ομοίους σου" κλπ), και προσπαθούσε να πληροφορηθεί τα ονοματεπώνυμα των ιστολόγων που αποκάλυψαν την αλήθεια.
Κυριολεκτικά ένας "οχετός", χρήσιμος όμως για να αποκαλύπτονται τα πρόσωπα που απειλούν και εκφοβίζουν όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει το "παπικό αλάθητο" του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Αντίστοιχη επίθεση δέχθηκε από τον κ.Ανδριόπουλο και ο ιερέας που τόλμησε να εκδώσει το ενημερωτικό αυτό φυλλάδιο.
Το φυλλάδιο και τα σχόλια του κ.Ανδριόπουλου μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

Την απάντηση του ιερέως μπορείτε να την διαβάσετε εδώ (ζητούμε συγνώμη από τον ιερέα π.Αναστάσιο Γκοτσόπουλο και από τους αναγνώστες μας που λόγω πληθώρας αναρτήσεων και του σοβαρού θέματος που προέκυψε με τις νέες "ανέπαφες-contactless" τραπεζικές κάρτες δεν προλάβαμε ακόμη να την δημοσιεύσουμε).


Στις 17/8/2015, δύο ημέρες μετά την εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, ο ιστογράφος του Πατριαρχείου κ.Παναγιώτης Ανδριόπουλος, μας χάρισε (μπορείτε να το εξακριβώσετε κάνοντας κλικ εδώ) μερικά ακόμη "μυρίπνοα" άνθη "πνευματικότητας"..
Αυτή τη φορά φρόντισε να τα συνοδεύσει με αντίστοιχες εικόνες και στίχους.

Οι εικόνες :


ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Σεβομενοι το ιστολογιο μας και τους αναγνωστες μας βγαζουμε την γυμνη φωτογραφια και αφηνουμε μονο το σαρκολαγνικο ποιημα για να καταλαβετε πολλα που ....ως ευκολως εννοουμενα παραλειπονται ....

και οι στίχοι (γεμάτοι "Φαναριώτικη" πνευματικότητα):


Μες στις ζεστές νύχτες του Αυγούστου, 

το φως στο δρόμο οπλίζεται 

και η ψυχή μου αδειάζει

το σώμα μου ερεθίζεται

το σπίτι ξεθωριάζει. Κι εκείνη, φωτεινή γραφή 

στο αντικρινό παράθυρο, 

με τα γυμνά της στήθια. 

Κι ετούτη η μέρα χάθηκε, 

δε βρέθηκε η αλήθεια.


Επαναλαμβάνουμε ότι δεν έχουμε κάνει κανένα μοντάζ (πέρα από τις επισημάνσεις με κόκκινο χρώμα)


Επίλογος -τραγικές διαπιστώσεις


Τα "άνθη" αυτά της "φαναριώτικης πνευματικότητας", τα αφιερώνουμε

 • σε όσα χριστιανικά σωματεία, ενορίες κλπ, έχουν καθιερώσει τελευταία, εκδρομές στην Πόλη, χαρίζοντας άφθονο συνάλλαγμα στους Τούρκους 
 • και περισσή αλαζονεία, εγωισμό και αμετανοησία για τα Οικουμενιστικά του ολισθήματα, στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.. 

 • Στα ελληνορθόδοξα ("ρωμαίϊκα" αυτοαποκαλούνται) σωματεία που δίνουν ως έπαθλο στους διαγωνισμούς τους, εκδρομή στην Τουρκία (δείτε πχ εδώ),  

 • Σε όσους -κάποτε ασυμβίβαστοι ιστογράφοι- σήμερα προβάλουν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τις διαρκείς επισκέψεις χλιδής που κάνει στην Ελλάδα (για να τους κάνει όλους να σωπάσουν, δείτε πχ την επίσκεψη του στο εκκλησιαστικό κανάλι 4Ε, εδώ

 • Σε όσους ιστογράφους εσκεμμένα και απολύτως συνειδητά αντικαθιστούν συστηματικά πλέον την λέξη "Έλληνας", "Ελληνικός", "Ελληνισμός", με τις λέξεις "Ρωμιός", "Ρωμαίϊκος", "Ρωμιοσύνη" επικαλούμενοι γελοία επιχειρήματα και διαγράφουν κάθε αντίθετο σχόλιο -απαράδεκτη τακτική για ιστολόγους. (Η κατάσταση με την διαγραφή σχολίων έχει πραγματικά ξεφύγει στα "ορθόδοξα" ιστολόγια και αποκαλύπτει τελικά το ήθος του κάθε ιστολογίου και την ανικανότητα του να προασπίσει την άποψη που εισηγείται)

 • Σε όσους έκριναν σκόπιμο να σιωπήσουν και να ΜΗΝ αποκαλύψουν οικουμενιστικά ολισθήματα συγκεκριμένων μητροπολιτών :
πχ υποδοχή Ανθίμου Θεσσαλονίκης στον αιρετικό Αρμένιο Πατριάρχη και προσκύνηση της Αγίας Τράπεζας στον μητροπολιτικό ναό του Αγ.Γρηγορίου Παλαμά,
την παρουσία μονοφυσίτη κατά την χειροτονία επισκόπου στον Αγ.Δημήτριο Θεσσαλονίκης αλλά και τις διώξεις που ακολούθησαν σε όσους τόλμησαν να τόλμησαν να τα επισημάνουν.
Σιωπή ιχθύος ... από τους άλλοτε μαχητικούς bloggers.. επίσης καθόλου τυχαία.

 • Σε όσους δεν τολμούν να αποκαλύψουν τις σχέσεις μητροπολιτών και πατριαρχών με ροταριανούς και μασόνους (δείτε τις πρόσφατες αποκαλύψεις μας εδώ, εδώ και  εδώ) και μετρήστε πόσα ιστολόγια τις αναδημοσίευσαν. Φτάσαμε σε τέτοιο σημείο ώστε οι εκκλησιαστικοί ηγέτες να ΜΗΝ ντρέπονται πλέον, να προβάλουν τις σχέσεις τους -τους παραχωρούν ακόμη και αίθουσες που ανήκουν στην μητρόπολη και στέλνουν αρχιμανδρίτες και ιερείς για να χαιρετίσουν εκ μέρους του μητροπολίτη! Οι ορθόδοξοι ιστογράφοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία και εδώ σιωπούν.


Ας απολαύσουν λοιπόν όλοι αυτοί το αποτέλεσμα της σιωπής τους. Την τούρτα γενεθλίων του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και την "Αυτού Αγιότητα" τον Πάπα Ρώμης :

4 σχόλια:


 1. "Ιδιωτικά'"...ξεράσματα!
  Κάποια ιστολόγια σου δίνουν την εντύπωση ότι εμπνέονται απ το...βούρκο!
  Απάντηση
 2. Δεν κοιτάζει τα χάλια του ιστολογίου του ο κύριος αυτός που επιτέθηκε με τέτοιο επαίσχυντο τρόπο στον π.Αναστάσιο Γκοτσόπουλο; Τι αίσχη είναι αυτά που αναρτά;
  Απάντηση
 3. Μέσα στις ζεστές νύχτες του Αυγούστου οι αναθυμιάσεις των βόθρων μας πνίγουν...
  Απάντηση
 4. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΙΕΣ "ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΣ" ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΟΤΑΤΟΣ!

1 σχόλιο:

 1. Τελικά όλες αυτές οι οικουμενιστικές προσωπικότητες φαίνεται ότι πράγματι δεν είναι καλά στα μυαλά τους (προκύπτει από τα σχόλια τους). Προτείνω να τους κάνουμε δώρο (μιας και είναι ακόμα καλοκαίρι και προλαβαίνουμε) ένα δωρεάν εισιτήριο για το Δαφνί χωρίς επιστροφή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου