Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ενω εμεις οι Αποτειχισμενοι θα λαμβανουμε τον Θειον Μαργαριτην στον Αγιο Μαρκο τον Ευγενικο της κωμης Σουρωτης Θεσσαλονικης, ο Παγκακιστος Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος θα διερχεται τους δρομους μας για να ΜΟΛΥΝΗ ο αναθεματισμενος οχι μονο το χωμα των δρομων αλλα και τον καθαρο αερα της ατμοσφαιρας που αναπνεουμε. Γι αυτο και μαλλον απαιτειται να ζητησουμε απο τον λειτουργο μας ιερομοναχο πατερα Ευθυμιο να διαβαση τους εξορκισμους του Μεγαλου Βασιλειου για να απομακρυνθουν τα δαιμονια που θα διασκορπισθουν με το περασμα του Αιρεσιαρχου. Οι προσευχες ολων μας αυριο θα πρεπει να ενταθουν υπερεκπερισσου για να αποστειλη ο Θεος την ανωθεν βοηθεια για την εκδιωξι τους και την απολυμανσι μας απο την απεχθη ψωρα της Αιρεσεως και του Μεγαλου Αιρεσιαρχου των ημερων μας, απο το αηδες περασμα του απο τα μερη μας.







Ο ιερομοναχος πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας ΣΗΜΕΡΑ Σαββατο 11 Ιουλιου της Αγιας μεγαλομαρτυρος Ευφημιας θα τελεση την Θεια Λειτουργια στον ιερο ναο του Αγιου Μαρκου του Ευγενικου στην Σουρωτη Θεσσαλονικης.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. 



Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη. 

--------------------------------- 

 

 

Η αγια Ευφημια εζησε επι της εποχης του δεινου διωκτου της Εκκλησιας του Διοκλητιανου. Κατηγγελθη ως χριστιανη και συνεληφθη αφου δεν το αρνηθηκε. Απεναντιας θεωρησε την ευκαιρια καταλληλη οχι μονο να ΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, αλλα διεκηρυξε οτι θα θεωρουσε ευτυχεστατο τον εαυτο της αν επασχε και απεθνησκε υπερ Χριστου. 


Της συνετριψαν καποια οστα και διεσχισαν τις σαρκες της επι του τροχου καυσαντες επειτα τας πληγας της με καιουσας λαμπαδας. Ακολουθως την ερριψαν εις τα θηρια στο αμφιθεατρο επι παρουσια πληθους ειδωλολατρων που ειχαν μια απο τις διασκεδασεις τους τοιαυτα θεαματα, τα αποδεικνυοντα οποια αγριοτης εδεσποζεν επι του αρχαιου κοσμου του διατελουντος εξω της εξημερωτικης πνοης του Χριστιανισμου. 


Η αγια Ευφημια γονατισε προσευχομενη υπερ της ψυχης της και υπερ της νικης της Εκκλησιας. Εις τοιαυτην δε στασιν απεθανεν υπο τα δηγματα τρομερας αρκτου.


Απο τις αρχες του Δ' αιωνος υπηρχε ναος της στην Χαλκηδονα στην πολι που γεννηθηκε, οπου εντος αργυρας σορου ησαν αποτεθειμενα τα λειψανα της τα οποια σημερα βρισκονται στον πατριαρχικο ναο του αγ. Γεωργιου. Η παραδοσις αναφερει οτι κατα την εν Χαλκηδονι Δ΄Οικουμενικην Συνοδον, μετα το περας αυτης, τινες των Αγιων Πατερων επεθηκαν επι του λειψανου αυτης τον Ορθοδοξον Τομον και τον Τομον των Αιρετικων Μονοφυσιτων.


Και τον μεν πρωτον τομον τον Ορθοδοξον, παρελαβεν εις τας αγκαλας της το αγιον λειψανον, τον δε δευτερον των Αιρετικων Μονοφυσιτων απερριψε.


 Ἀπολυτίκιον
Ἦχος γ΄ Θείας Πίστεως.
 


Λίαν εὔφρανας τούς Ὀρθοδόξους καί κατήσχυνας τούς κακοδόξους, Εὐφημία, Χριστοῦ καλλιπάρθενε. Τῆς γάρ Τετάρτης Συνόδου ἔκυρωσας, ἅ οἱ Πατέρες καλῶς ἐδογμάτισαν. Μάρτυς ἔνδοξε, Χριστόν τόν Θεόν ἱκέτευε, δωρήσασθαι ἠμίν τό μέγα ἔλεος.

Κοντάκιον



Ἀγώνας ἐν ἀθλήσει, ἀγώνας ἐν τή πίστει, κατέβαλες θερμῶς ὑπέρ Χριστοῦ τοῦ Νυμφίου σου. Ἀλλά καί νῦν, εἰς τάς αἱρέσεις καί τῶν ἐχθρῶν τό φρύαγμα,
ἐν τοῖς ποσί τῶν βασιλείων ἠμῶν, ὑποταγῆναι πρέσβευε, διά της Θεοτόκου, ἡ υπό ἑξακοσίων τριάκοντα θεοφόρων Πατέρων, ὄρον λαβοῦσα καί φυλάττουσα, Πανεύφημε.

Μεγαλυνάριον
 


Πίστιν βεβαιοῦσα τήν ἀληθῆ, δι ην Εὐφημία σφαγιάζη ἀθλητικῶς, ἐν ἀγκάλαις φέρειν τόν Τόμον τῶν Πατέρων, ποσί δέ ἀπορρίπτεις τόν τῆς αἱρέσεως.

3 σχόλια:

  1. Φαίνεται, ότι συνεκλήθη Οικουμενική Σύνοδος, καταδίκασε τον Βαρθολομαίο ως αιρετικό και εμείς δεν το πήραμε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι ζεις με μεγάλες αυταπάτες και σε μαγεύουν όνειρα θερινής νυκτός πως αυτή η Σύνοδος που "δεν πήρες χαμπάρι" συνεκλήθη με Πρόεδρο το Βαρθολομαίο και Αντιπρόεδρο τον Πάπα και Γραμματέα το Ζηζιούλα και κατεδίκασαν τον εαυτό τους, ανσθεμάτισαν την αφεντιά τους!! Για αυτό κι ο παπα-Ζήσης κι ο Πειραιώς δεν χρειάζεται πλέον να προβούν σε Αποτείχιση διότι το θέμα έχει πια λυθεί.... Ζήτω που καήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!
    ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου