Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Οι ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του Γιεχωβα και διαστρεβλωτες τωβ Γραφων ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ...

 


ΑΝΟΙΓΜΑ
«Αυτά τα καλά νέα της βασιλείας θα κηρυχτούν σε όλη την κατοικημένη γη».—Ματθαίος 24:14.Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ—ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Διαβάστε την Αγία Γραφή στο Διαδίκτυο

Μάρτυρες του Ιεχωβά—Ποιοι Είμαστε;

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων από εκατοντάδες έθνη και γλώσσες, ενωμένοι με κοινούς στόχους. Θέλουμε πάνω από όλα να δίνουμε τιμή στον Ιεχωβά, τον Θεό της Αγίας Γραφής και Δημιουργό των πάντων. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να μιμούμαστε τον Ιησού Χριστό και είμαστε περήφανοι που λεγόμαστε Χριστιανοί. Όλοι μας αφιερώνουμε τακτικά χρόνο για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να μάθουν για την Αγία Γραφή και τη Βασιλεία του Θεού. Επειδή δίνουμε μαρτυρία μιλώντας για τον Ιεχωβά Θεό και τη Βασιλεία του, είμαστε γνωστοί ως Μάρτυρες του Ιεχωβά. Αν και πολλοί μας αποκαλούν «Ιεχωβάδες» ή «Ιεχωβίτες», εμείς δεν αποδεχόμαστε αυτούς τους χαρακτηρισμούς, τους οποίους θεωρούμε ανάρμοστους.
Περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας. Διαβάστε την Αγία Γραφή στο Διαδίκτυο. Μάθετε περισσότερα για εμάς και τις πεποιθήσεις μας.
ΖΕΥΓΑΡΙΑ & ΓΟΝΕΙΣ

Οικογενειακή Λατρεία: Δυσκολίες και Ανταμοιβές

Όταν οι οικογένειες αφιερώνουν χρόνο για να συζητούν πνευματικά θέματα κάθε εβδομάδα πλησιάζουν πιο κοντά στον Θεό και ο ένας στον άλλον.
ΕΦΗΒΟΙ

Πού Είναι οι Νεκροί; (Μέρος 2)

Είναι ο θάνατος απλώς φυσιολογικό μέρος του κύκλου της ζωής;
ΠΑΙΔΙΑ

Βλέπω!

Διδάξτε το παιδί σας για ένα από τα πιο γνωστά θαύματα του Ιησού, χρησιμοποιώντας αυτό το Βιβλικό μάθημα.

Ζητήστε Μαθήματα της Αγίας Γραφής

Δωρεάν μαθήματα της Αγίας Γραφής σε χώρο και χρόνο της επιλογής σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου