Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, οσοι εχετε ακομα ανθρωπινο και Ελληνικο εγκεφαλο και καθαρο μυαλο.


    KAI ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙΝΑΙΔΕΣ.



Μεσα στο αλαλουμ της ψευδολογιας και της απατης, στους οποιους συμμετεχει και ο Ιερωνυμος Λιαπης, κριμασιν οις οιδεν Κυριος, αρχιεπισκοπος της Οικουμενιστικης Εκκλησιας των Ματ και των Κανιβαλλικων Μεταμοσχευσεων και ο γνωστος μητροπολιτης της Βορειου Ελλαδος, 
φωνη ΚΑΘΑΡΙΑ και ΛΑΜΠΙΚΑΡΙΣΜΕΝΗ 
και ΑΔΟΥΛΩΤΗ, φωνη ΒΡΟΝΤΕΡΗ, 
εξερχεται μεσα απο τα ασκητικα βραχια των στενων του Πηνειου και αυτη ειναι η φωνη του ιερομοναχου πατρος Ευθυμιου Τρικαμηνα.
Ακουστε την.


"Αυτοι που θα ψηφισουν ΝΑΙ,
ειναι δειλοι 
και να πανε να ζησουν στην Τουρκια.".

ΟΧΙ, λοιπον, ΟΧΙ, μυριες φορες ΟΧΙ, για το καλο μας και για το καλο των παιδιων μας και για το καλο της Πατριδος μας, που στεναζει εδω και 5 χρονια, κατω απο την Μποτα των ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ντοπιων και των Ευρωπαιων ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΜΑΣ.
Ο Θεος ειναι με εκεινους που λενε, οχι στα πολλα ΝΑΙ, αλλα στο ΕΝΑ ΟΧΙ.
Το ψηφοδελτιο ειναι καθαρο, μιας προτασης και θετει ενα ερωτημα.
Τα δε αλλα λεγομενα των ΚΟΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΩΝ, που αυτες τις μερες γανωσαν τα αυτια μας, απο τα μεσα αποβλακωσεως και τρομολαγνειας, ειναι εκ του ΠΟΝΗΡΟΥ, που δεν ειναι ενα αοριστο νεφελωδες φαντασμα, αλλα ενα πραγματικο προσωπο και ζωντανο και λεγεται ΣΑΤΑΝΑΣ, και τους κατευθυνει.
Ο πρωθυπουργος μας, βαδιζει στα ιχνη των προγονων μας, που παντα ελεγαν ΟΧΙ.
Αυτο οφειλουμε να πουμε και εμεις.
Δεν ειναι το ιδιο το ΝΑΙ και ιδιο το ΟΧΙ, αλλα ειναι διαφορετικο το ενα απο το αλλο.
Οσοι λενε αυτα τα ακατονητα και θολα και γελοια, εχουν συγχυσι και τρικυμια φρενων και προσπαθουν να θολωσουν και να σκοτεινιασουν την ολη αποπνικτικη ατμοσφαιρα και την αληθεια των πραγματων.
Οι λυκοι, στην αναμπουμπουλα χαιρονται.
Το, ναι, ειναι ναι, λεει το Αγιο Ευαγγελιο, αλλα και η ελληνικη γλωσσα και το ΟΧΙ, ειναι ΟΧΙ.
Το ΟΧΙ ειναι γενναιος λογος 
και ηρωϊκη πραξι. 
Το ειπαν οι 300 του Λεωνιδα, το ειπαν οι Κολοκοτρωναιοι το 1821, το ειπαν οι ηρωες του 1940, πρεπει να το πουμε κι εμεις αυριο για να βαδισουμε στα ιχνη των προγονων μας και των ΑΓΙΩΝ μας και να τους μιμηθουμε εστω και μια φορα στη ζωη μας.
Μην παρασυρεσαι Ελληνα και Ελληνιδα απο αχρειους και σκοτεινους και βλαμμενους ανθρωπους, ακομα και υπογειους, διγλωσσους και πολυγλωσσους και διεφθαρμενους ρασοφορους, αλλα ακουσε την καθαρια και θεοφωτιστη φωνη του ασκητου  του Κισσαβου του πατρος Ευθυμιου Τρικαμηνα.
---------------------

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΝΑ

Είναι πραγματικά συγκλονιστική αυτή η φωνή μιας Ελληνίδας μάνας που είχε το θάρρος και βγήκε στην εκπομπή της «αξιότιμης» κυρίας Τατιάνας Στεφανίδου, για να ξεγυμνώσει όλο αυτό το μιντιακό κατεστημένο που τρομοκρατεί αυτές τις μέρες τον ελληνικό λαό με στόχο να τον κάνει για άλλη μια φορά να σκύψει το κεφάλι και να… «γλύφει» τα υποδήματα αυτής της παρέας των Σόιμπλε, Μέρκελ, Γιούνκερ, Ντασενμπλουμ και σια.
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα Έλληνες και Ελληνίδες καθώς γεμίσαμε από τα ανθρωπάρια που καλλιεργούν συστηματικά τα ελληνόφωνα βρωμοκάναλα τους.
Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι συγχαρητήρια σε αυτή την μάννα και σε κάθε Ελληνίδα μάννα που αύριο θα δώσει σε όλους αυτούς την απάντηση που τους αξίζει.


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ


Το ΟΧΙ είναι συνδεδεμένο με την υπερήφανη ελληνική ιστορία ενώ το ΝΑΙ με τους γερμανοτσολιαδες, τους δοσίλογους και τους προδότες.
Τα παιδια της Ελλάδας ζωγραφούν το ΟΧΙ. 
Είναι το μέλλον της βασανισμένης χώρας μας.
Τα μικρά παιδιά της Ελλάδας μας, δίνουν το μήνυμα της ελπίδας, κόντρα σε όλη αυτή την μαύρη προπαγάνδα των δοσιλογικών ελληνόφωνων ΜΜΕ.
Τα παιδιά της Ελλάδας λένε ΟΧΙ στην συνεχιζόμενη λεηλασία της πατρίδας μας από τους τοκογλύφους μιας διαλυμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τα μικρά παιδιά της Ελλάδας μας, 
δείχνουν τον δρόμο.
Τα παιδιά της Ελλάδας μας λένε,  ΟΧΙ



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr



=======================
Και μια ευγενικη παρεμβασι, 
του αδελφου μας Θεολογου Νικολαου Πανταζη, απο την Αυστραλια: 

“Δεν σε φοβάμαι… 
Με την Ελλάδα ξυπνάω και κοιμάμαι”

Είδα στην αγαπητή Ιστοσελίδα “Ομολογία”, τα παρακάτω σημαντικά και αξιόλογα κλιπ: http://apotixisi.blogspot.com.au/2015/07/blog-post_4.html και άφησα το παρακάτω σχόλιο: Ωραίο το τραγούδι “Δεν σε φοβάμαι… Με την Ελλάδα ξυπνάω και κοιμάμαι”… 
Πραγματικά επίκαιρο, Οδυσσέα, για τις δύσκολες στιγμές που περνά η Πατρίδα μας. 
Όταν όμως το είδα και αλλού, έγραψα φιλικά, αντικειμενικά και αυθόρμητα, το παρακάτω σχόλιο: http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2015/02/blog-post_88.html “Συγκινητικό το άσμα, αλλά δυστυχώς ο στιχουργός Κυριάκος Ντούμος, περιέπεσε σε βλασφημία κατά του Μόνο Αληθινού μας Θεού! Εύχομαι αυτό να έγινε ασυνείδητα. 
Στο β’ μισό του τραγουδιού, (στο 2:20”) κάνει “ομολογία πίστεως” λέγοντας “έχω στη Κρήτη ένα Θεό” (το αναγράφει με “Θ” κεφαλαίο) αναφερόμενος στο ψευτοείδωλο του Μίνωα και προβάλοντας στο κλιπ το Παγανιστικό Μινωικό Ανάκτορο της Κνωσού, δείχνοντας μάλιστα και τα στητά του κέρατα. 
Σε αυτό ακριβώς το σημείο σταμάτησα το κλιπ. Πάγωσα. Δεν άντεξε η ψυχή μου να συνευδοκεί με τη λατρεία ενός “μοναδικού” τάχα “θεού” αλλοτρίου και μάλιστα δαιμονικού. 
Δεν με ενδιέφερε πλέον η συνέχεια. 
Και τραγουδιστής να ήμουν, θα έκανα αυστηρή επιλογή των τραγουδιών και των στίχων. 
Δεν μπορούμε να ισοπεδώνουμε τα πάντα, “ποιητική αδεία”… 
Έχει και η Μελίνα Ασλανίδου το δικό της μερίδιο ευθύνης μιας τέτοιας μουσικολατρευτικής εμπλοκής. 
 Είναι και αυτό ενδεικτικό του μολυσμού της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού που ασυνείδητα εκχέεται ακόμη και σε τέτοια ποιοτικά λαϊκά άσματα. 
Είναι μπέρδεμα καλλιτεχνικό, σύγχυση φιλολογική και “θυσία εσπερινή” ειδωλολατρικών θεοτήτων εις βάρος του Μόνου Αληθινού μας Τριαδικού Θεού, στο βωμό της άσπιλης Φιλοπατρίας.” 
Θα μπορούσαμε ίσως να γράψουμε σε δανεική παράφραση μια σχετική παρόμοια Ορθόδοξη Ωδή: 
“Δεν σας φοβάμαι, Οικουμενιστές, δεν σας φοβάμαι… Με το Χριστό ξυπνάω και κοιμάμαι”… 

Πάντως συγχαρητήρια σε αυτήν την Ελληνίδα Μάνα! 
Ελληνίδα με “Ε” Κεφαλαίο! 
Εύχομαι και προφανώς έτσι είναι, πως είναι Ορθόδοξη Ελληνίδα ποτισμένη με το Φως του Ευαγγελίου! 
Για αυτό τα λέει “χύμα” και κάνει τη δική της Ομολογία! 

Επίσης, ευχαριστώ τους αγαπητούς Νίκο και Σουλτάνα Χειλαδάκη για τα κλιπ και για τις δυναμικές μαρτυρίες, ζωγραφικές Ομολογίες των μικρών παιδιών με το ηρωϊκό το ΌΧΙ! 
Σαν πατέρας σφυγμομετρώ το παλμό τους και αφουγκράζομαι την ανησυχία και την αγωνία τους, βιώνω τον προβληματισμό τους. Ραντεβού στη προσευχή….

3 σχόλια:

  1. Ακόμα και αν δεν είχαμε ασχοληθεί κι αποφασίσει τι θα επιλέξουμε διαβάζοντας κι ακούγοντας ποιοι είναι εκείνοι που στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό συνιστούν ΝΑΙ και ποιοι είναι εκείνοι που συνιστούν ΟΧΙ, δεν χρειάζεται κανένα άλλο επιχείρημα ώστε να επιλέξουμε ΟΧΙ.

    Προσοχή, για να είναι έγκυρο το ψηφοδέλτιο, στο κουτάκι κάτω από το ΟΧΙ με στυλό βάζουμε σταυρό +

    Αν βάλουμε άλλο σύμβολο, π.χ. X , V κ.λπ. θα είναι άκυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί τέλους θα συμφωνήσω σε κάτι με τον Οδυσσέα:ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΟΧΙ,ΜΥΡΙΑΚΙΣ!
    Κι αν πεινάσουμε, η ύπαιθρος έχει λάχανα να πάμε να μαζέψουμε να φάμε να ρίξου-
    με και λίγο τις ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΕΣ μας κι όχι να τις φάνε τα σκουλήκια!!
    ΟΧΙ λοιπόν σε όλο τον εσμό των παρασίτων,που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια,ΟΧΙ
    στον εσμό των τσοντοκάναλων,που χρωστάνε αυτά και να πληρώσουν το ΔΝΤ!!Κα-
    θώς και τα κόμματα!!ΟΧΙ στον εσμό των σαλτιμπάγκων τύπου Άδωνι και Βορίδη!!
    ΟΧΙ,ΟΧΙ,ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια λαχανα και ποια παραπουλια;;;;π

    Μπραβο στον κ Χειλαδακη και στην κ.Χειλαδακη!

    Αδελφοι και φιλοι ξεχασατε στον αγωνα του 1821,οι ευποροι καντε μια ερευνα ,εδωσαν χρηματα για να ειναι ελευθερη η πατριδα!
    Να αγιασουν τα κοκκαλα των προγονων μας,διοτι αγωνισθηκαν υπερ πιστεως κ πατριδος! Διεθεσαν περιουσιες ,αγορασαν καραβια κ εξοπλισμο για να ειμαστε ελευθεροι εμεις οι απογονοι.Και σημερα,αυτοι που λενε ναι ,υπαρχουν κατηγοριες που ψηφιζουν κομματικα,αλλοι ψηφιζουν για να μη χασουν τα χρηματα τους,που θα μπορουσαν να θρεψουν οικογενειες στην πολη,οι αλλοι πουλησαν ο,τι ειχαν και δεν ειχαν γιατι ειχαν πιστη και αγαπη Χριστου.Γιατι δεν αντεχαν την σκλαβια.
    Σημερα,προτιμαμε να ειμαστε σκλαβομενοι,ατιμασμενοι,να τους προσκυναμε για να ερθουν να τα παρουν ολα.Οχι να διαθεσουν την περιουσια τους,οχι! Αλλα ουτε ελευθεροι δεν θελουν να ειμαστε.Καποιοι μου ειπαν πως το να ψηφιζεις ναι σημαινει πως ετσι κρινεις πως ειναι σωστο για τη χωρα.Ναι,και οι δοσιλογοι καλο λεγαν πως κανουν...και οι μαυραγοριτες ελεγαν πως αν δεν υπηρχαν αυτοι ο κοσμος θα πεθαινε! Ευγε λοιπον,να δωσουμε και σε αυτους παρασημα εθνικης αντιστασης!π
    Ο καθε ενας ειναι ελευθερος να αποφασισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου