Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, Ω «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ» ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, 

Ω «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ» ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


dd395-EU (site)Τελικά ο φόβος και ο τρόμος της πιθανής μας αποπομπής από την «ευλογημένη» Ευρωπαϊκή Ένωση δεν επαληθεύτηκε. Όλοι και όλα συνέβαλλαν για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, άσχετα αν οι κάτοικοι αυτής της χώρας δεν θα έχουν το δικαίωμα να κρατούν στα χέρια τους το… θαυματουργικό και… ιαματικό αυτό νόμισμα!


Μένουμε στο ευρώ και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι, άσχετο αν αύριο μας πάρουν τα σπίτια, άσχετο αν αύριο τα νησιά μας δεν θα τα ελέγχουμε εμείς αλλά οι Γερμανοί προύχοντες που θα τους σερβίρουμε τις μπύρες τους σαν τα υπάκουα γκαρσόνια τους.


Μένουμε στο ευρώ άσχετα αν αύριο θα κλείσουν και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις καθώς δεν θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στους νέους βαρείς φόρους και η ανεργία θα εκτιναχτεί σε δυσθεώρητα ύψη, ενώ οι δρόμοι μας θα έχουν γεμίσει απελπισμένους στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.


Μένουμε επιτέλους στην Ευρωζώνη και κρατάμε το πολύτιμο αυτό ευρώ άσχετα αν θα λεηλατήσει ότι έχει απομείνει από την καταστραμμένη οικονομία, άσχετο αν τα γειτονικά μας κράτη θα γελούν μαζί μας καθώς οι τιμές μας θα στέλνουν όλους στην γειτονική Τουρκία και εμείς θα κοιτάμε τα άδεια ξενοδοχεία μας πριν και αυτά βάλουν λουκέτο.


Μένουμε στην Ευρώπη και κρατάμε το ευρώ, άσχετο αν οι τράπεζες θα λειτουργούν καθημερινά και θα είναι γεμάτες από το νόμισμα αυτό αλλά κανείς δεν θα μπορεί να το πλησιάσει. Δεν πειράζει! Θα το κοιτάζουμε από τις βιτρίνες των τραπεζών καθώς θα το φιγουράρουν σε περίοπτη θέση γιατί η Ελλάδα κατέφερε να παραμείνει στην Ευρωζώνη.


Μένουμε στο ευρώ άσχετο αν η ελληνική κοινωνία διαλυμένη με οικογένειες που θα έχουν σπαραχτεί από το οικονομικό τους αδιέξοδο, με τα παιδιά μας να μην έχουν δάσκαλους και σχολεία, με τα νοσοκομεία να είναι χωρίς γιατρούς και νοσοκόμες. Μα δεν πειράζει, θα έχουμε ευρώ!


Μένουμε στην Ευρωζώνη. Τι ευτυχισμένος λαός είναι αυτό ο ελληνικός! Το καλύτερο παιδί της Γερμανίας! Λαός που διαδηλώνει για να παραμείνει κλοτσοσκούφι των Μερκελ και Σόιμπλε, για να συνεχιστεί και να αυξηθεί και άλλο η λιτότητα, για να πεθαίνουν οι συνταξιούχοι του στους δρόμους αβοήθητοι, για να ξεχάσουμε την γλώσσα, την θρησκεία και την ίδια μας την ταυτότητα.


Μένουμε στη Ευρωζώνη! Ζήτω η Ελλάδα που κάποτε υπήρχε σε αυτό το σημείο του πλανήτη αλλά λόγω της… «πεφωτισμένης» ηγεσίας της φωτίστηκε τόσο πολύ που τυφλώθηκε και κατακρημνίστηκε στα τάρταρα της ματαιοδοξίας της. Όλοι μαζί, προδότες και λαοπλάνοι στο ίδιο άρμα του ευρωπαϊκού θριάμβου.
Μένουμε στο Ευρώ! Ζήτω η ευρωλιγούρηδες του ελληνικού ολοκαυτώματος!


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

 1. Τετάρτη 24-6-2015 βράδυ 23:25. Από τα δελτία ειδήσεων πληροφορούμαστε ότι η διαπραγμάτευση με τους "θεσμούς" δεν πάει καλά. Συνεχώς οι δανειστές αλλάζουν τις απαιτήσεις. Χαζοί δεν είμαστε, καταλαβαίνουμε ότι ζητούν να πληρώσουν τα φτωχαδάκια, να μην επιβληθεί πρόσθετη φορολογία στο μεγάλο κεφάλαιο, ή και δεν θέλουν συμφωνία, ώστε είτε να σχηματιστεί κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης είτε να γίνουν εκλογές. Μα γιατί; Μα... θέλει και ρώτημα; Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πολύ έκυπνος για να καταλάβει ότι οι ξένοι επιδιώκουν να μπουν στην Κυβέρνηση της Ελλάδας οι "δικοί τους άνθρωποι, τα " τυφλά όργανά τους"". Αυτά υποψιάζεται ο απλός λαός.

  Τι λάθος έγινε; Γιατί δεν τους ζητάμε τα δικά τους δανεικά κι αγύριστα, κατοχικό Δάνειο και πολεμικές αποζημιώσεις; Γιατί δεν κάνουμε ένα λογιστικό απολογισμό, ποιο είναι το αληθινό χρέος και ποιος ο "αέρας", παρά τα νομικά τερτίπια;

  Ζητώντας απαντήσεις, βρήκαμε στην Kontranews.gr τα παρακάτω: http://www.kontranews.gr/kiria-arthra/item/88463-theos-valei-xeri-tou
  "... Εμείς πιστεύουμε ότι θα έπρεπε μόλις ξεκίνησε η κρίση να λέγαμε στους Ευρωπαίους εταίρους μας, ή διαγράφετε, τώρα αμέσως ολόκληρο το τοκογλυφικό χρέος μας ή κάνουμε ΠΤΩΧΕΥΣΗ.
  Οι δανειστές θα ΕΧΑΝΑΝ όλα τα λεφτά τους και η Ευρωζώνη θα τιναζόταν στον αέρα. Και να γυρίζαμε στο εθνικό μας νόμισμα, για να ασχοληθεί ο λαός μας με τη γεωργία, την κτηνοτροφία, την αλιεία και τον τουρισμό, γεγονός που θα μας επέτρεπε, αν πέφταμε όλοι με τα μούτρα στη δουλειά, σε 2-3 χρόνια η χώρα μας να γινόταν η πλουσιότερη στην Ευρώπη.
  ΤΩΡΑ, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, ο Αλέξης, να αναλαμβάνει να πληρώσει όλα τα σπασμένα, όλες τις κλεψιές και τις απάτες 50 χρόνων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, και από πάνω να έχει τους Σαμαράδες να του επιτίθενται και να τον κατηγορούν ότι συμφώνησε με τους ξένους και… πρόδωσε(!) το λαό(!), δεν πρόκειται να βγει πέρα. ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο δεν έγινε ανάπτυξη, χωρίς λεφτά, με 1,5 εκατομμύριο ανέργους, με άγρια υπερφορολόγηση, παράλογες αυξήσεις στο ΦΠΑ και καταβολή 20 δις το χρόνο για τόκους!
  Πολύ σύντομα η χώρα κατά πάσαν πιθανότητα θα οδηγηθεί σε μεγαλύτερη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, λόγω της νέας ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ και της απουσίας ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, χωρίς την οποία η ανεργία θα μεγαλώνει αντί να μικραίνει και ο κόσμος δικαιολογημένα θα βγει στα κάγκελα, οπότε αλίμονό μας…"

  Δραχμή και πάλι δραχμή και ξανά δραχμή, το ευρώ μας πέθανε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου