Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ;
ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΕ;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ;


5 σχόλια:

  1. Ο ανίερος και σιχαμερός αυτός ιερωμένος αποκαλύπτει την εωσφορική του ασέβεια προς τον ιερό υποτίθεται χώρο και την απιστία του προς τον υποτιθέμενο αγιασμό!

    Συμβολίζει τον "Αγιασμό" μα δεν έχουμε Καθ-αγιασμό αλλά ΜΟΛΥΣΜΟ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ του «μυστηρίου». Δεν γίνεται καν «Μυστήριο» αλλά Μολυσματιστήριο και χρηματιστήριο, θέατρο και κολαστήριο. Έχουμε βλασφημία του ονόματος του Θεού, του Οίκου του Θεού και των Μυστηρίων του Θεού από εκπρόσωπο, υποτίθεται, του Θεού που χορεύει ανώμαλα το μπαλέτο η «Λίμνη των Κύκνων» κάνοντας το δάπεδο το Ναού λίμνη από τάχα άγιο νερό και παραδίδεται σε ένα περίστροφο «ζεϊμπέκικο στην ευθεία».

    Το ότι δεν έχει γνώση που βρίσκεται, αυτό δεν δηλώνει μέθη από κάποια ουσία αλλ’ ΑΠΟΥΣΙΑ του Πνεύματος απ’ ανάμεσά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιερός ναός κοιμήσεως Θεοτόκου ,πατήρ θεόφιλος σκορδίλης,στις αχαρναίς κατά το σύνηθες μενίδι.ανήκει στην πετρουπόλεως και ιλίου,γνωστή και ως μητρόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά.Όντως πρέπει να επέμβει ο Δικαιάκος και να τον ΜΑΖΕΨΕΙ πριν τον μαζέψουν ΑΓΡΙΩΣ οι αρβανίτες Μενιδιάτες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κόσμος τι πηγαίνει σε αυτούς τους αλητοπαππάδες; Πάνε εκκλησία για να γελάνε; Αν ήταν χριστιανοί θα έπρεπε να τον πετάξουν έξω ή τουλάχιστον να έφευγαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου