Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Έκθεση σοκ: Υπό διωγμό ο Χριστιανισμός στην υπό "ισλαμοποίηση" Ευρώπη!



Πηγή: defencenet
 
Υπό διωγμό ο Χριστιανισμός στην υπό "ισλαμοποίηση" Ευρώπη (vid
 
Συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτει έκθεση για τις επιθέσεις κατά χριστιανών όχι σε κάποιο μέρος του πλανητη αλλά στην υποτιθέμενη χριστιανική Ευρώπη, καταδεικνύοντας, την με γοργό ρυθμό ισλαμοποίησή της, από την είσοδο των λαθρομεταναστών αλλά και την αθεοποίηση μεγάλου τμήματος του λευκού πληθυσμού, λόγω "προοδευτικών" δήθεν αντιλήψεων που με την κατεύθυνση νεοταξίτικων κέντρων επιτίθενται σε όσους πιστεύουν ακόμα, με τελικό στόχο την καταστροφή της θρησκείας της Αγάπης, για την οποία δεν υπάρχει χώρος στην υλιστική Παγκοσμιοποίηση που επελαύνει.
 
Την ίδια στιγμή ηγεσίες αμφίβολης κατεύθυνσης όπως αυτή της Αγγλικανικής απαγορεύουν δια αφορισμού στους κληρικούς της να ενταχθούν στο BNP του Νικ Γκρίφιν!  Οι κληρικοί της Εκκλησίας της Αγγλίας θα καθαιρούνται, εφόσον διαπιστώνεται ότι είναι μέλη του BNP ή του Εθνικού Μετώπου, μετά από απόφαση των επισκόπων που αποφάνθηκαν ότι οι απόψεις των κομμάτων  αυτών είναι αντιχριστιανικές και προωθούν το «αμάρτημα του ρατσισμού».Πέραν του κατά πόσο έχουν δίκιο ή όχι πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των ιερέων.
 
Είναι η πρώτη φορά που επισήμως απαγορεύεται σε Αγγλικανικούς ιερείς η συμμετοχή τους σε κάποιο πολιτικό κόμμα.
 
Όπως αποκαλύτει το άριστο και τεκμηριωμένο ιστολόγιο Κόκκινος Ουρανός (redskywarning.blogspot.gr) oι Επίσκοποι δήλωσαν ότι οι δύο ομάδες είναι «ασυμβίβαστες με την διδασκαλία της Εκκλησίας της Αγγλίας» λόγω των αντίστοιχων θέσεών τους σχετικά με την «ισότητα των ατόμων ή ομάδων από διαφορετικές φυλές».
 
Οι κληρικοί που θα αψηφούν την απαγόρευση θα υπόκεινται σε πειθαρχικές διαδικασίες στο πλαίσιο μιας ρήτρας του κανονικού δικαίου που απαιτεί να είναι «υγιή παραδείγματα και υποδείγματα για το ποίμνιο του Χριστού» στην δημόσια και την ιδιωτική ζωή τους.
 
Πριν από τέσσερα χρόνια είχε προηγηθεί μια ψηφοφορία της Γενικής Συνόδου που ζητούσε η εκκλησία να υιοθετήσει μια παρόμοια πολιτική έναντι των δύο ομάδων, όπως ήδη κάνει η αστυνομία.
 
Οι Επίσκοποι συμφώνησαν να επιβάλουν την απαγόρευση μετά από νομική συμβουλή, ότι η Εκκλησία δεν θα μπορούσε να εναχθεί σύμφωνα με το δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για περιστολή της ελευθερίας του λόγου κληρικών.
 
Ένας εκπρόσωπος είπε ότι άλλες ομάδες όπως η Αγγλική Λίγκα Άμυνας δεν περιλαμβάνεται επειδή δεν έχουν την ίδια τυπική δομή όπως το BNP και το Εθνικό Μέτωπο.
 
Επίσκοποι επηρεάστηκαν από παραγράφους του μανιφέστου του BNP στις πιο πρόσφατες γενικές εκλογές, το οποίο ισχυρίζεται ότι«ο αυτόχθων βρετανικός λαός» γίνεται όλο και περισσότερο μια μειοψηφία λόγω της μετανάστευσης με αποτέλεσμα την «εξαφάνιση του βρετανικού λαού, του πολιτισμού, της κληρονομιάς και της ταυτότητας».
 
Επίσης, ξεχώρισαν τις πολιτικές του BNP που υποστηρίζουν ότι η Βρετανία αντιμετωπίζει μια «μουσουλμανική εισβολή» και μια «Ισλαμική αποικιοποίηση».
 
Δηλαδή η ίδια η ηγεσία της Αγγλικανικής εκκλησίας δεν θεωρεί σωστό να υπάρξει καμμια αντίδραση σε αυτό επιτρέποντας, με αμείωτο ρυθμό να συνεχιστεί η ισλαμοποιήση που στο τελος θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην εξάλειψη της χριστιανικής θρησκείας με όλες τις εκφάνσεις-δόγματα που πορεί να έχει (αν και ο νούμερο ένα στόχος των νεοταξιτών είναι η Ορθοδοξία η οποία επειδή βρίσκεται υπό την προστασία της Ρωσίας αλλά και λόγω των "μασίφ" αληθειών που περιέχει στον τεράστιο πνευματικό της πλούτο είναι ιδιαιτέρως ενοχλητική για το Κατεστημένο).
 
Στο μεταξύ ο Χριστιανισμός αφήνεται κυριολεκτικά στο έλεος μισαλλόδοξων ομάδων είτε γηγενών "προοδευτικών" είτε ισλαμιστικών.Σύμφωνα με έκθεση που συνέταξε το Παρατηρητήριο για την Μισαλλοδοξία και τις Διακρίσεις κατά των Χριστιανών στην Ευρώπη (Observatory on Intolerance and Discrimination against Christians in Europe), ομάδα  που εδρεύει στη Βιέννη, κατά το παρελθόν έτος εκατοντάδες επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν εναντίον του Χριστιανισμού.
 
Η έκθεση του 2013 κυκλοφόρησε στα μέσα Μαΐου και καταγράφει 241 περιπτώσεις μισαλλοδοξίας κατά των χριστιανών.
 
Η έκθεση χωρίζεται σε 4 μέρη:
- Περιστατικά μίσους εναντίον Χριστιανών
- Μισαλλοδοξία κατά Χριστιανών στο Δίκαιο και την Πολιτική
- Μισαλλοδοξίας κατά των χριστιανών στις Τέχνες και τα Media
- Προτάσεις για την επίλυση του προβλήματος
 
Η έκθεση της εθελοντικής ομάδας περιλαμβάνει λεπτομέρειες επιθέσεων μίσους κατά των χριστιανών και των ιερών τους, στις οποίες περιλαμβάνονται εμπρησμοί, γκράφιτι και βανδαλισμοί.
 
Στην έκθεση τεκμηριώνονται 133 περιπτώσεις βανδαλισμού κατά χριστιανικών χώρων σε 11 χώρες.
 

Τον Μάιο του 2013, η έκθεση αναφέρει ότι αντι-χριστιανικά συνθήματα γράφτηκαν στον εξωτερικό τοίχο ενός καθεδρικού ναού στην Αυστρία. Ένα σύνθημα έλεγε: «Δεν θέλουμε τους σταυρούς σας» και περιλάμβανε μια σβάστικα.
 
Στη Γαλλία, ο βωμός ενός ναού πυρπολήθηκε, ενώ σε άλλη γαλλική εκκλησία ρίχτηκαν περιττώματα στο βωμό.
 
Τον Ιούνιο του 2013, μοναστήρι στο Hörbranz του Vorarlberg δέχτηκε επίθεση από δύο ένοπλους μασκοφόρους.
 
Άλλα περιστατικά περιλαμβάνουν μια βόμβα που τοποθετήθηκε σε μια ισπανική εκκλησία και βόμβες μολότοφ που ρίχτηκαν στην πόρτα μιας εκκλησίας στην Ιταλία, που είχε ανακαινιστεί.
 
Να θυμίσουμε και περιστατικά με τις υπαλλήλους της ΝΤΠ femen που κατέστρεφαν σταυρούς με ηλεκτρικό πριόνι.
 
Το Παρατηρητήριο αναφέρει ότι έχει συγκεντρώσει στοιχεία από τοπικά μέσα ενημέρωσης που ήρθαν σε επαφή με τους ανθρώπους που είχαν πληγεί άμεσα.

Η Δρ Gudrun Kugler, διευθύντρια του Παρατηρητηρίου, δήλωσε: «Η ολοένα και πιο κοσμική κοινωνία στην Ευρώπη έχει όλο και λιγότερο χώρο για τον Χριστιανισμό.
 
«Ορισμένες κυβερνήσεις και φορείς της κοινωνίας επιδιώκουν τον αποκλεισμό.
 
«Αμέτρητες περιπτώσεις μισαλλοδοξίας κατά χριστιανών μας έχουν αναφερθεί.
 
«Με την έρευνα, την τεκμηρίωση και τη δημοσίευση αυτών των υποθέσεων ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μια συνειδητοποίηση που αποτελεί ένα πρώτο βήμα προς την λύση».
 
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αλλά όταν η παραδοσιακή πίστη της Γηραιάς Ηπείρου πλήττεται με σχέδιο από παντού, τότε το πράγμα αλλάζει. Το παλιό πλήττεται οργανωμένα, για να ερθει κάτι νέο επίσης οργανωμένα. Αυτό το νέο έχει στηριχθεί σε καθαρά αντιδημοκρατικές βάσεις, και σε μεθόδους Μεγάλου Αδελφού.
Σχετικά Βίντεο ἐδῶ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου