Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Οσοι απεχθανονται τον ΜΟΛΥΣΜΟ της Αιρεσης του Οικουμενισμου - Πανθρησκειασμου, ας σπευσουν εις τον ΙΕΡΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ. Αποφευγουμε τον μολυσμον οταν δεν εχουμε κοινωνια, επικοινωνια και συμπλευσι με τους Αιρετικους πατριαρχες και επισκοπους και κληρικους που αποτελουν συγκοινωνουντα δοχεια της Αιρεσης. Ο Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος που δεχεται οτι οι αλλες θρησκειες (και ο Μωαμεθανισμος) αποτελουν αλλους δρομους σωτηριας, κηρυττει ετερο Ευαγγελιο και αρα ειναι κηρυκας Φρικτης Σατανικης Αιρεσεως. Επιβαλλεται η αρνησι μας καθε επικοινωνιας μαζι του αφου ειναι Αρχιαιρεσιαρχης. Οσοι κοινωνουν και επικοινωνουν μαζι του ειναι ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ. Φυγετε μακρυα του, λενε οι Αγιοι Πατερες, ως ΑΠΟ ΟΦΕΩΣ. Ημεις οι Αποτειχισμενοι αρνουμεθα καθε επικοινωνια μαζι του και με ολους οσους επικοινωνουν μαζι του διοτι μαγαριζονται και πανουκλιαζουν. Ημεις οι Αποτειχισμενοι πατριαρχην ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ.


 

 ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ    
απο τον Γεροντα Αρχιμανδριτη 
π. Ευθυμιο Τρικαμηνα




Σημερα Σαββατο 21 Ιουνιου 2014 ο Γεροντας Αρχιμανδριτης πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας, θα τελεση την Θεια Λειτουργια, στον ιερο ναο Αγιου Μαρκου του Ευγενικου στην Σουρωτη Θεσσαλονικης.
Τηλεφωνειστε στο 6972-896024 για να σας καθοδηγησουμε για να μας βρητε.


Καλουνται να παραστουν και να κοινωνησουν απο τον ΙΕΡΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ, ολοι οσοι αποτειχισθηκαν ή προκειται να αποτειχισθουν απο την Αιρεσι και τους Αιρετικους Οικουμενιστες και τους ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑΣ ΑΥΤΟΙΣ.

 

Η ζωντανη Παρουσια του Αγιου Μαρκου του Ευγενικου, μας ΓΟΗΤΕΥΕΙ και μας ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ. Χωρις τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ, δεν υπαρχει Ορθοδοξια. Χωρις τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ, απέπτει η Ορθοδοξια. Δι ευχων των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΗΜΩΝ, Κυριε Ιησου Χριστε ο Θεος, ελεησον και σωσον ημας.


 


Οι Αποτειχισμενοι χαιρουν και επιχαιρουν και αγαλλονται που αγιαζονται απο την χαρι του Αγιου Μαρκου κατα τις ιερες μυσταγωγιες στον ναο του και με την παρουσια του π. Ευθυμιου και με τον χαριτοβρυτο λογο του που δροσιζει τις ψυχες τους και τους παρηγορει και τους προστατευει και τους προφυλασσει, απο τους ΜΟΛΥΣΜΟΥΣ των Οικουμενιστων και των Σιγονταροοικουμενιστων, που ενισχυουν, υποθαλπουν, κοινωνουν και συμπορευονται, ανταμα ανταμα, με την Παναιρεσι του Οικουμενισμου και με τους Παναιρετικους Οικουμενιστες.

5 σχόλια:

  1. Όσοι δεν έχουν Πατριάρχη ή Επίσκοπο θα πάνε στην παράταξη του διαβόλου γιατί αυτόν υπηρετούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔχοντες ἀρχιερέα μέγαν διεληλυθότα τοὺς οὐρανούς, Ἰησοῦν τὸν υἱὸν τοῦ Θεοῦ, κρατῶμεν τῆς ὁμολογίας. Οὐ γὰρ ἔχομεν ἀρχιερέα μὴ δυνάμενον συμπαθῆσαι ταῖς ἀσθενείαις ἡμῶν, πεπειραμένον δὲ κατὰ πάντα καθ' ὁμοιότητα χωρὶς ἁμαρτίας. Προσερχώμεθα οὖν μετὰ παρρησίας τῷ θρόνῳ τῆς χάριτος, ἵνα λάβωμεν ἔλεον καὶ χάριν εὕρωμεν εἰς εὔκαιρον βοήθειαν.
      Και είς Αυτόν κάνουμε δέηση να σου δώσει την πρέπουσα απάντηση .

      Διαγραφή
    2. Όσοι δεν έχουν Χριστό ή την Ορθόδοξη Αγιοπατερική Αλήθεια, θα πάνε στην παράταξη του διαβόλου γιατί αυτόν υπηρετούν.

      Διαγραφή
  2. Eσυ ανωνυμε χαμενε στον ωκεανο ποιον επισκοπο και ποιον πατριαρχη υπηρετεις;
    Μηπως τον αρχιαιρσιαρχη Βαρθολομαιο;
    Και ποιον παρομοιο με αυτον μαγαρισμενο επισκοπο υπηρετεις;
    Μπορεις να μας πης τα ονοματα του;
    Πρψωτα θα μας πης και μετα θα σου απαντησουμε καλυτερα.
    Αν δεν μας απαντησης θα σου απαντησουμε χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μητροπολίτης μου είναι ο επίσκοπος Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου