Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Λυκούργος Νάνης, Ναι κ. Μπουτάρη! 

Είμαστε κολλημένοι...

Δηλώσεις Μπουτάρη για Gay Pride και για μας τους κολλημένους.jpg

Ναι κε Μπουτάρη! Είμαστε κολλημένοι, δίκην οστρέου μάλιστα, πάνω στον ασάλευτο και αιώνιο βράχο της ορθόδοξης χριστιανικής διδαχής και του ορθόδοξου χριστιανικού ήθους που νοηματοδοτεί τον ανθρώπινο βίο, καταξιώνει, εξευγενίζει, ανυψώνει και ολοκληρώνει το ανθρώπινο πρόσωπο σε αντίθεση με τη βδελυκτή ομοφυλοφιλία που το αποϊεροποιεί, το ευτελίζει, το υποβαθμίζει βάναυσα, το αλλοτριώνει.
Και ακόμη χειρότερη απ την ομοφυλοφιλία, αυτή καθ’ εαυτή, είναι η ξετσίπωτη και προκλητικότατη διαφήμισή της την οποία, δυστυχώς "αβαντάρουν" παντελώς άκριτα και ανεύθυνα και κάποιοι δημοτικοί άρχοντες όπως για παράδειγμα οι δήμαρχοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης των οποίων, καθώς φαίνεται από την αναδίφηση της πραγματικότητας, (εύχομαι ολόψυχα να τους αδικώ) η ηθική και πνευματική όσφρηση δε λειτουργεί και τα αντίστοιχα αντανακλαστικά έχουν υποστεί άμβλυνση.
Δυστυχώς ο σύγχρονος άνθρωπος δεν αρκείται στο ότι αμαρτάνει σοβαρά αλλά, το χείριστον όλων, δε συναισθάνεται ότι αμαρτάνει. Και διαφημίζει κι από πάνω την ασχημοσύνη του χωρίς αιδώ, χωρίς στοιχειώδη συστολή, εκμεταλλευόμενος, ίσως, το γεγονός ότι τα αξιολογικά κριτήρια ικανής μερίδας συνανθρώπων μας έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη διαστροφή.
Πού καταντήσαμε! Να διαφημίζεται και να προβάλλεται η διαστροφή, η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, ο αυτοεξευτελισμός, η υποδούλωση σε αισχρά και ανομολόγητα πάθη και η κοινωνία να μένει απαθής και κάποιοι τοπάρχες να πρωτοστατούν στις σχετικές εκδηλώσεις!
 
Ποιοί; Αυτοί που θα έπρεπε να πρωτοστατούν στην αποδοκιμασία των εκφυλιστικών αυτών φαινομένων! Ω καιροί, ω ήθη!
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι, κατά τον κ. Μπουτάρη, "κολλημένοι" που αντιδρούν και διασώζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια! Οι τελευταίοι αναγράφουν στα καττύματα των υποδημάτων τους τις δηλώσεις του κ. Μπουτάρη και του κάθε Μπουτάρη καθώς και των διοργανωτών της χυδαίας παρέλασης. Και θα συνεχίζουν να διαμαρτύρονται προς κάθε κατεύθυνση αδιαφορώντας για τις συνέπειες που τους επιφυλάσσονται από τους ''politically correct" εξουσιαστές, με τα διάφορα επαίσχυντα, δήθεν αντιρατσιστικά, νομοσχέδια που στην πραγματικότητα αναπαράγουν το φασισμό εναντίον του οποίου ολοφύρονται σε βάρος όσων διαφωνούν με τις στρεβλές τους θέσεις.
Υ.Γ. Αναφορικά με τη στρέβλωση και αλλοίωση των αξιολογικών κριτηρίων των σύγχρονων νεοελλήνων δεν αντέχω στον πειρασμό να μην αναφέρω δύο αντιπροσωπευτικά δείγματα: αυτά, της επανεκλογής των κ. κ. Καμίνη και Μπουτάρη. Νομίζω ότι είναι τα καταλληλότερα παραδείγματα που αποκαλύπτουν το μέτρο της ποιοτικής καθιζήσεως της νεοελληνικής κοινωνίας.
Λ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου