Πέμπτη 17 Απριλίου 2014



ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ «ΙΟΥΔΕΣ», 

ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 

ΕΥΡΩ-(ΠΟΛΛΩΝ ΕΥΡΩ)-ΕΚΛΟΓΩΝ

Γράφει ο Νϊκος Χειλαδάκης



Κορυφαίος εκκλησιαστικός παράγοντας στο πλευρό της αρχιεπισκοπής που επί χρόνια περιδιαβαίνει εκκλησίες, μοναστήρια και διάφορα γνωστά εκκλησιαστικά μπλογκ και μια γνωστή εφημερίδα με βαρύγδουπα άρθρα του για να διαφημίζει τα «καλά» της Ορθοδοξίας ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με «ορθόδοξο» τρόπο να… κατευνάσει την οργή του εκκλησιάσματος που υποφέρει από την λαίλαπα του μνημονίου, αίφνης εμφανίζεται υποψήφιος του μεγαλυτέρου μνημονιακού κόμματος για την ευρωβουλή. Βλέπετε είναι πολλά τα λεφτά για να είσαι ευρωβουλευτής! Κορυφαίος μητροπολίτης της βορείου Ελλάδας που προβάλλεται επί χρόνια σαν ο «βράχος» της προστασίας των εθνικών μας δικαίων, εμφανίζεται με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο να προτρέπει το ποίμνιο του να ψηφίσει το μνημονιακό κόμμα της ξένης κατοχής στις επόμενες ευρωεκλογές, αδιαφορώντας για τα μεγάλα δεινά που αυτό το κόμμα έχει επιφέρει στον τόπο, για τα αντιχριστιανικά του νομοσχέδια που έχουν καταλύσει κάθε έννοια της οικογενείας, έχουν διαστρέψει το ομολογιακό μάθημα των θρησκευτικών και τελευταία  προωθούν την ισλαμοποίηση της ανωτάτης παιδείας. Κορυφαίος διανοούμενος που τα τελευταία χρόνια ορμώμενος από το «ασφαλές» του καταφύγιο στο εξωτερικό, έρχεται στην Ελλάδα και περιφέρεται στα διάφορα περιφερειακά κανάλια για να διαφημίζει τις μεγαλοπρεπείς του γνώσεις με τα αμέτρητα εκιού του, (που πολλοί τα αμφισβητούν με μεγάλα επιχειρήματα). Σε επαφές που είχαμε μαζί του για να πάρει ενεργό θέση στα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας με την καταστροφή της κοινωνίας και των χριστιανικών προτύπων, με την λεηλασία της ορθόδοξης ταυτότητας μας, μας απάντησε με το.. «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και συνεχίζει να αναπαύεται στα «μεγαλοπρεπή» του άσυλα στο εξωτερικό. Κορυφαίος πρωταγωνιστής της πολύκροτης υπόθεσης Οτσαλάν που έχει ηρωοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό, μας αποκρύβει επιμελώς ότι ο ίδιος ο Οτσαλάν τον έχει χαρακτηρίσει σαν τον μεγαλύτερο προδότη του και τον αποκάλεσε χαρακτηριστικά, Ιούδα. Αυτός είναι το δεξί χέρι γνωστού επιχειρηματία που έχει κατακλέψει το ελληνικό κράτος και στηρίζει με όλα τα μέσα του την μνημονιακή κατοχική  κυβέρνηση, ενώ ο ίδιος αυτός, ο «ήρωας», εμφανίζεται σαν ένα μεγάλο πολιτικό εθνικό κεφάλαιο και περιμένει την κατάλληλη ώρα για να αξιοποιήσει, φυσικά με το αζημίωτο, αυτή την μεγάλη του «ηρωοποίηση».

Ζούμε ένα ανεπανάληπτο διασυρμό όλων των αξιών μας από αυτούς που υποτίθεται ότι μάχονται για αυτές. Τα δέλεαρ των ευρωεκλογών είναι,   πολύ κολακευτικά για να… αξιοποιήσουν όλοι το «ένδοξο» παρελθόν τους, πολλοί να εκλεγούν και στη συνέχεια να καααάθονται στις παχιές πολυθρόνες των Βρυξελών και άσε τους άλλους και την χώρα να πνίγεται στην ανέχεια και τους Έλληνες να αυτοκτονούν μαζικά. Η πικρή αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί έχουν παίξει με άθλιο τρόπο με τα εθνικά συμφέροντα, με την ορθόδοξη παράδοση μας, με όλες τις πατροπαράδοτες αξίες μας, ενώ αδιαφορούν στην συνεχιζόμενη λεηλασία της εθνικοθρησκευτικής μας ταυτότητας και στο αποκορύφωμα τους, αυτοδιαφημίζονται σαν οι καλλίτεροι υπερασπιστές αυτών που έχουν προδώσει με τον χειρότερο τρόπο. Το πιο θλιβερό είναι ότι μαζί τους έχουν και ορισμένα εκκλησιαστικά ΜΜΕ και χριστιανικά μπλόγκς που υπηρετούν με αυτόν τον τρόπο την μεγάλη  εθνική τους υποκρισία. Ουαί Γραμματείς και Φαρισαίοι! Ευτυχώς που ο Παντοδύναμος μας δείχνει τον δρόμο  της αλήθειας και  μας αφήνει να γνωρίσουμε, (φυσικά για όσους θέλουν να γνωρίσουν όλους αυτούς τους υποκριτές), με ποιους έχουμε ένα κάνουμε.

Μεγάλη Εβδομάδα και τον Χριστό τον σταύρωσαν οι Γραμματείς και Φαρισαίοι. Σήμερα την Ελλάδα την σταυρώνουν πάλι αυτοί οι Φαρισαίοι και ένας λαός που παρασύρεται από αυτούς και από την υποκρισία τους. Ως πότε θα πιστεύουμε τους Ιούδες της προδοσίας μας ;

Χριστιανοί Ορθόδοξοι αδελφοί,  καλή Ανάσταση!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου