Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014



 Προκλητικός AIDS...ικός!


Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη


Το να είναι κάποιος φορέας ανίατης αρρώστιας, αυτό τον καθιστά α­ξιοσυμπάθητο.
• Το να είναι ακούσιος φορέας αρρώστιας φρικτής, όπως το AIDS, όπου έπεσε θύμα, αυτό τον καθιστά αξιοδάκρυτο, αλλά και άξιο πάσης βοηθείας προς θεραπεία από το θαντηφόρο ιό.
• Το να πέφτη θύμα σεξουαλικής παρενοχλήσεως από ανωμάλους (ο­μοφυλόφιλους), αυτό τον καθιστά όχι μόνο άξιο συμπαραστάσεως, αλλά καί άξιο πάσης ενισχύσεως και σκληραγωγίας, για νά απορρίψη το «κόμπλεξ», ότι είναι τού... τρίτου φύλου, και να πιστεύση στη φυσιολογικότητά του (ο νέος ότι είναι άντρας και η νέα ότι είναι γυναίκα).
• Το να μεταβάλλεται σε σκληρό ομοφυλόφιλο καί ως δράστης πλεόν νά κυνηγά... θηράματα, αυτό τόν καθιστά επικίνδυνο.
• Το να θεωριοποιή το ανώμαλο πάθος του, αυτό τον καθιστά ιδεολο­γικά αναρχικό.
• Το να καυχιέται, ότι πάνω του η σεξουαλική διαστροφή του επικόλλησε το παράσημο του AIDS και έγινε «οροθετικός», αυτό τον καθιστά μαζοχιστή σχιζοφρενικού μεγέθους.
• Το να επιδιώκη νά επιβάλη την ομοφυλοφιλική του διαστροφή και να μεταδώση και σε άλλους τον θανατηφόρο ιό του AIDS, αυτό τον καθιστά σκλη­ρό βιαστή καί σαδιστή.
• Το να επιμένη τέλος νά αναρριχηθή σε ύψιστα αξιώματα, μόνο και μόνο για να στηρίξη τον οποιοδήποτε «σεξουαλικό προσδιορισμό», αυτό τον καθιστά χείριστο δημόσιο κίνδυνο καί ένοχο εθνικής διαστροφής.
Υπάρχει άνθρωπος, Έλληνας, σαν τον τελευταίο; Υπάρχει «τοιούτος»;
Διαβάστε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» (17 Φεβρ. 2014) τη συνέντευξι του Γρηγόρη Βαλλιανάτου και θα διαπιστώσετε, ότι στούς «εσχάτους καιρούς» ναί, υπάρχει «τοιούτος», πού θέλει να γίνη... και δήμαρχος Αθηναίων (στίς επικείμενες εκλογές).
• Ο τίτλος της συνεντεύξεως: «Μιλάω ανοιχτά, είμαι οροθετικός. Μέσω facebook ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας και ακτιβιστής για τα δι­καιώματα των ομοφυλοφίλων έκανε γνωστό, ότι είναι φορέας του ιού του AIDS».
Αν, δηλαδή, εκλεγόταν κάποτε δήμαρχος, δεν θα οροθετούσε τα προβλή­ματα της πόλεως, αλλά θα έκανε συνεργεία φορέων καί μεταφορέων του AIDS (ανοίξτε τό λεξικό Μπαμπινιώτη, για να πληροφορηθήτε τι σημαίνει «ο­ροθετικός» του AIDS).
• Η αποκάλυψις του υποψηφίου δημάρχου με σημαία την ομοφυλοφιλία και σφραγίδα το AIDS, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε και αρνητικά σχόλια.
Μέσω facebook κάποιος του έγραψε:
«Το ότι είσαι οροθετικός (AIDS...ικός) τί σχέση έχει με την εκλογή σου; Το αποκαλύπτεις για να μας βάλης μέσα στη ζωή σου με κάποιο τρόπο;  Ή για να πάρεις ψηφαλάκια από αυτή τη μειονότητα; Αν το έκανες για το πρώτο, ΟΚ. Αν το έκανες για το δεύτερο, ΝΤΡΟΠΗ».
• Τό ερώτημα είναι καυτό:
Μπορεί κάποιος που καυχιέται για τις «προτιμήσεις» του και μεταφέρει τό AIDS να διεκδικεί δημόσιο αξίωμα; Βέβαια κάποτε είχε κάποια παρόμοια θέσι ο κ. Βαλλιανάτος. Μα τώρα ξεπέρασε σέ σιχαμερή θρασύτητα και τον πήχυ των εξουσιαστικών του επιδιώξεων και το ξεγύμνωμα της προσωπικής του ανίατης φρίκης.
Σκληρός πάντως ο ομοφυλόφιλος. Πωρωμένος. Αδίστακτος.
Να ευχηθούμε να μετανοήση; Μά, στην πώρωσι υπάρχει περιθώριο με­τανοίας;

3 σχόλια:

  1. Μου αρέσει να διαβάζω κείμενα του Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη
    Οσα λέει εδω σωστά τα λέει . Συνυπογράφω !

    Αλλού είναι το λάθος του αρχιμανδρίτη . Το θανάσιμο λάθος !
    Τον Βαλιανάτο τον βλέπει τον "Ορθόδοξο" ιερέα Heikki Huttunen δεν τον βλέπει ?
    Τον βλέπει ! Αλλά δεν μιλά
    Και δεν μιλά γιατί ο πατριάρχης του Heikki Huttunen , ο Θεός του Heikki Huttunen είναι και δικοί του . Θανάσιμο λάθος!
    Για δέστε εδω :

    Αν ρίξουμε μια ματιά στο http://www.impantokratoros.gr/0862339B.el.aspx θα δούμε οτι
    " Ἐνισχυμένος εἶναι καί ὁ ρόλος τῶν «σεξουαλικῶν μειονοτήτων» στή 10η Γενική Συνέλευση τοῦ Π.Σ.Ε., πρᾶγμα πού δέν ἐξένισε ὅσους γνωρίζουν τήν διάπυρη παγκόσμια ἐπίσημη ὑποστήριξη τῶν ΗΠΑ (καί ὄχι μόνον), καί διά στόματος τοῦ Προέδρου Ὀμπάμα, στό δικαίωμα δημόσιας πανηγυρικῆς θριαμβεύσεως τῶν «ἰδιαιτεροτήτων» τῶν LGBTI (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender/Transexual, Intersexed)...."

    ΤΟ ΚΥΡΊΑΡΧΟ ΘΕΜΑ στις μέρες μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ αλλά η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ της "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ" που αν και ξέρει τον Θεό και τις εντολές Του αρνούνται τον Θεό και επιλέγουν να λατρέψουν τον Αντίχριστο και να εκπορνεύσουν πνευματικά και σωματικά . Ηδη εχουν την διαστροφή ΤΙΜΗ τους και ΚΑΜΑΡΙ τους ?

    Δεν καμαρώνει ο Βαρθολομαίος ,Δεν καμαρώνει ο Αρχιεπίσκοπος Φινλανδίας Λέων Εισηγητης για τον "Ορθόδοξος" ιερέας Heikki Huttunen ? δες και http://apotixisi.blogspot.gr/2013/08/blog-post_24.html

    Το πρόβλημα είναι οτι ο Παπικός Βαρθολομαίος , ο αιρεσιάρχης της πανθρησκείας της παγκοσμιοποίησης του οικουμενισμού και όποιος τον μνημονεύει απεκδύεται Ιησού και ενδύεται σατανά .

    Αυτό δεν το βλέπει ο Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκης .Το θανάσιμο λάθος του !

    Απορώ με σας Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη που μνημονεύετε τον πατριάρχη Βαρθολομαίο ακόμα και μετά την υπο αυτού μνημόνευση του Πάπα ως πρώτου επισκόπου πατέρα και ποιμενάρχη .
    Απορώ με σας Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη που με την μνημόνευση του Βαρθολομαίου είστε ενωμένοι και με αυτόν τον Βαρθολομαίο και με όσους ο Βαρθολομαίος είναι ενωμένος , έχοντας όπως οι ίδιοι ομολογούν τον ίδιο θεό . Με τους παπικούς , τους προτεστάντες , τους μονοφυσίτες , τους ραβίνους , τους ιμάμηδες ,τους βουδιστές ...
    Απορώ ! Δεν ξέρετε Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη ποιον θεό μαζί με αυτούς λατρεύετε ? Αυταπάτες έχετε Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη ? Οτι άλλο θεό λατρεύετε εσείς Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη απο τον θεό που λατρεύει ο Πατριάρχη τον οποίο σεις μνημονεύετε ?Οτι άλλο θεό λατρεύετε εσείς απο τον θεό που λατρεύει ο πάπας τον όποιο ο πατριάρχης σας μνημονεύει σαν πρώτο επισκόπο πατέρα και ποιμενάρχη ? Η οτι άλλος είναι ο θεός των αιρετικών και ετεροθρήσκων ?
    Δεν ξερετε Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη το : μέγας Κύριος και αινετός σφόδρα, φοβερός εστιν υπέρ πάντας τους θεούς· ότι πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια, ο δε Κύριος τους ουρανούς εποίησεν.?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2.15
    to koinonisate
    ina
    mi
    sxisete
    mporiw na mas pis o xrisostomos gia
    pion logo
    to ipe?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα βοθροιστολόγια τι λένε για τούτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου