Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Οι ευλαβεις βλαμμενοι των ημερων μας, επιθυμουν και θελουν, να ζητουν ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο τους ρασοφορους, αυτοι που πολεμουν τις αιρεσεις, δηλαδη οι ανενοχοι, και οχι εκεινοι που κηρυττουν τις αιρεσεις, δηλαδη οι ενοχοι.


Ποια Aγια Γραφη το γραφει αυτο, ω αφελεις;



Μια τετοια συγγνωμη ζηταει και ο ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ο Διεθνης Αρχιτρομοκρατης ρασοφορος, απο τον ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΘΕΟΛΟΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, που πολεμησε στην Αυστραλια τις αιρεσεις του Στυλιανου Χαρκιανακη, που μειωσε το προσωπο του Θεανθρωπου στο στυλ του πατριωτη του, Αντιχριστου σαρκαστου και γελοιογραφου Καζαντζακη.
 
=====================


Η αληθεια για τον ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΘΕΟΛΟΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ και τον χρυσολατρη πρωην μητροπολιτη Ζιχνων και κατοπιν μεταθετομανη Πατρων Νικοδημο Βαληνδρα


2 σχόλια:

  1. Κύριε Ανδριόπουλε, στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου σας κακοφάνηκε που "δεν σας εδόθη περαιτέρω ο λόγος". Το ότι δεν εδόθη καν ο λόγος στον Σωτηρόπουλο να απολογηθεί δεν σας κακοφάνηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βίντεο της εκπομπής που φιλοξενεί τον κ. Σωτηρόπουλο είναι χωρίς υπερβολή ΦΟΒΕΡΟ!!! Αν και μεγάλο, αξίζει κάθε καλοπροαίρετος άνθρωπος να κάτσει να το παρακολουθήσει και να εξαγάγει ανεπηρέαστος χρήσιμα συμπεράσματα για τον Νικόλαο Σωτηρόπουλο. Τον κορυφαίο τούτο θεολόγο της Ελλάδας τον διακρίνει μεγάλη αγάπη για την Εκκλησία του Χριστού και ιερή αγανάκτηση για τις προκλήσεις που προέρχονται από ρασοφόρους, που έπρεπε να φυλάγουν Θερμοπύλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου