Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μερκελιστάν....



Αυτό, που ζούμε, αγαπητοί φίλοι, δεν είναι ένα εφιαλτικό όνειρο, αλλά μια εφιαλτική πραγματικότητα!
Που, όσο περισσότερο τη ζούμε, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε το δολοφονικό σενάριο, που έχουν σκηνοθετήσει σε βάρος μας.
Το άθλιο πηγαινέλα, ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη του δικομματισμού, δυστυχώς, δεν μας τελείωσε. Μεταμορφώθηκε στο απείρως αθλιότερο δολοφονικό τέρας του Μερκελιστάν.
Και το τέρας αυτό μας θυμίζει την εποχή της αποστασίας του ’65.
Με τους εθελόδουλους αποστάτες. Που προετοίμασαν το έδαφος για τη Χούντα και το διαμελισμό της Κύπρου. Απ’ την οποία πρόσφεραν οι εθνοσωτήρες της εθνικόφρονος δεξιάς τη μισή στους τουρκαλάδες.
Όπως οι τωρινοί δοσίλογοι έχουν παραχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία και υποδουλώσει όλους τους Έλληνες στο ιταμό και βάρβαρο καθεστώς των γερμαναράδων.
Όσοι, κατά το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, στάθηκαν απέναντι στο απαίσιο αυτό τέρας-όχι πια της μυθολογίας μας, αλλά της πνεούσης τα λοίσθια δύσμοιρης νεοελληνικής ιστορίας μας και πατρίδας μας- αναρωτιούνται:
Πώς φτάσαμε σ’ αυτό το ακατανόητο κατάντημα;
Άραγε, μέσα στις φλέβες των σημερινών Ελλήνων, δεν ρέει ούτε σταγόνα αίματος, όχι μόνο απ’ τους αρχαίους, αλλά και τους νεοέλληνες ηρωικούς προγόνους μας;
Και έγινε η δειλία και η ηττοπάθεια, για ένα μεγάλο μέρος του λαού ανίατη και θανάσιμη πραγματικότητα!
Από την επικοινωνία με ανθρώπους διαφόρων στρωμάτων του λαού προκύπτει ότι, σε καμιά περίπτωση, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Αντίθετα οι Έλληνες, στη συντριπτική τους πλειονότητα, μάλιστα, παραμένουν αμείωτα αγανακτισμένοι και οργισμένοι, απέναντι στο δολοφονικό καθεστώς του δοσιλογισμού!

Μήπως όμως η προδοσία, που άλλοτε ήταν, μεταξύ των προγόνων μας κάποια άθλια δακτυλοδεικτούμενη εξαίρεση, έγινε, τώρα, κυρίαρχο ιδεολογικό και πολιτικό καθεστώς της πατρίδας μας;

Η πραγματικότητα αυτή ισχύει, αλλά αφορά μια συντριπτική μειονότητα του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου.

Που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μεθοδεύει και επιβάλλει κάθε φορά, τη θέλησή του, σε βάρος του λαού. Ο οποίος, σε καμιά περίπτωση, δεν συμμερίζεται το όργιο της εκάστοτε προδοσίας τους.

Όπως δεν συμμεριζόταν και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού το κατοχικό καθεστώς των δοσίλογων! Οι οποίοι δολοφονούσαν τους αγωνιστές, καταδίδοντάς τους στις γερμανικές αρχές. Όμως…
Κραδασμοί προδοσίας και δειλίας δεν φαίνονται να διατρέχουν τις καρδιές της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων.
Αλλά ίσως αναρωτηθούν κάποιοι:
Αν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε, πώς μπορούν να δικαιολογηθούν τα εξόχως περίεργα αποτελέσματα στο φιάσκο των τελευταίων εκλογών;
Η απάντηση δεν μπορεί, όπως πολλά δείχνουν, να είναι, παρά μία και παρά πολύ απλή:
Έγινε εκτεταμένη νοθεία. Παρά τα όσα τορνευμένα λέγονται για τη, δήθεν, άψογη διεξαγωγή των εκλογών.
Ειπώθηκε πως στις προηγούμενες εκλογές(6ης Μαΐου) έγινε πιλοτική χρήση της ηλεκτρονικής επεξεργασίας και προώθησης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Και ότι στις τωρινές εκλογές (17ης Ιουνίου) θα γινόταν ευρύτερη χρήση. Έτσι ώστε μελλοντικά να καθιερωθεί ο τρόπος αυτός, ως ο πλέον εύκολος και σύντομος.
Όσοι κινούνται στο χώρο του διαδικτύου γνωρίζουν τον ύπουλο και καταχθόνιο τρόπο, με τον οποίο υπονομεύουν τις οποιεσδήποτε προσπάθειες οι αρουραίοι της ηλεκτρονικής διαβολοκυβέρνησης.
Και μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τι μπορεί να γίνεται, κατά τη διάρκεια της έκδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Απ’ τα οποία εξαρτώνται τεράστια συμφέροντα!
Γεγονός, που ίσχυε, περισσότερο απ’ οποιαδήποτε άλλη φορά, στη συγκεκριμένη περίπτωση:
Ή μήπως δεν είδαμε τη βαρβαρότητα και την ιταμότητα, με την οποία αντιμετωπίστηκε ο λαός, κατά την τριετία, που μας πέρασε, απ’ το δολοφονικό καθεστώς των εφιαλτών και τοκογλύφων:
Ήταν ποτέ δυνατόν να σεβαστούν τη θέληση του λαού και ν’ αφήσουν ημιτελές το κακούργημά τους!
Θα πρέπει να είμαστε αθεράπευτα αφελείς, για να πιστέψουμε κάτι τέτοιο.

Και η ανελέητη τρομοκρατία που ασκήθηκε σε βάρος του λαού και η βρώμικη λασπομαχία σε βάρος των αντιμνημονιακών κομμάτων είχε παραπλανητικό και αποπροσανατολιστικό σκοπό.

Πρώτα-πρώτα να μας εξευτελίσουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη παρουσιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα ως καρπό της δειλίας ενός ανάξιου της ιστορίας του και του πολιτισμού του λαού.
Και παράλληλα να τον αποπροσανατολίσουν από το όργιο νοθείας, πάνω στο οποίο στηρίχτηκαν τα κάλπικα αποτελέσματά τους.
Ο ελληνικός πολιτισμός είναι καρπός της λογικής ιδιοφυΐας του ελληνικού λαού.
Και η λογική φωνάζει και θα φωνάζει στη διαπασών:
Τα καθάρματα του Μρεκελιστάν εξάντλησαν, στο προηγούμενο διάστημα όλη τη φασιστική βαρβαρότητα και τη ληστρική κτηνωδία σε βάρος του λαού!
Ήταν ποτέ δυνατόν να σεβαστούν ξαφνικά το δικαίωμά του να εκλέξει ελεύθερα την κυβέρνησή του;;;

παπα-Ηλίας

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΟΗΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕΣΜΑ: Όλοι έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία στις 22/06/12 στις 10 το πρωί

    http://agiooros.org/viewtopic.php?f=16&t=6580

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπευθύνως δηλώνω πως δεν θα παραλάβω την χαφιεδόκαρτά σας». Τυπώστε και στείλτε στο φαξ του ΠΑΜ, http://agiooros.org/viewtopic.php?f=13&t=6591

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου