Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Να συλληφθή πάραυτα ο παρανοϊκός

Ο Κύπριος παρανοϊκός του Μπρούκλιν λυσσομανά από κακία, φθόνο και Δαιμονισμό.

Καλούμε τους ενδιαφερομένους ψυχιάτρους να αναλάβουν ΑΜΕΣΑ την περίπτωσί του, να δοθή εντολή να συλληφθή πάραυτα και να οδηγηθή με ζουρλομανδύα στα αυστηρότατης παρακολούθησης Ψυχιατρεία της Βαβυλώνας της Μεγάλης, όπου κυριαρχεί και επικυριαρχεί ο μεγάλος Αφέντης του ο Διάβολος.

1 σχόλιο:

  1. Το ποίμνιο, εδώ και έτη, είχε την δυνατότητα και σχημάτισε άποψη, και σχηματίζουμε απόψεις, αλλά και αλλάζουμε απόψεις. Και οι ιστολόγοι και ο λαός και οι κληρικοί. Μετάνοια, οικονομία, σωφροσύνη, αγάπη. Η επιμονή δεν κομίζει κάτι παραπάνω, πλην θλίψεως για πολλά, τόσο μεγαλύτερης όση μεγαλύτερη η αγάπη προς όλους.

    Θλιβόμαστε για τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους ο έτερος ιστολόγος "ήρξατο χειρών αδίκων" δημοσιεύοντας εκ συστήματος γελοιογραφίες απαράδεκτου συνειρμού εν σχέσει με το επώνυμο κληρικού, και αποδίδοντας τους όρους "θεολογικά άσχετος, εκ χαρακτήρος κακοήθης, σοβαρά παρανοϊκό άτομο, αυγό του φιδιού, αθεολόγητος" για γνωστό κληρικό, φερόμενον ως συντάξαντα ανάρτηση του ιστολογίου αποτείχιση.
    Στην 25 Μαρτίου 1821 οι παπάδες δεν έπραξαν "εκκλησιαστικώς" διότι ο Χριστιανικός κλήρος δεν έχει αρμοδιότητα να ευλογεί τουφέκια. Πατριώτης παπάς, στις μέρες μας πνευματικώς ευλογεί ένα κόμμα. Οι άλλοι δεν έχουν υποχρέωση να κατηχήσουν χριστιανικά το λαό; Πληρώνονται στο κάτω κάτω για αυτό! Σε συνδυασμό με την επέτειο της 25 Μαρτίου, όχι ένας παπάς, όχι ένας διάκος, αλλά όλοι οι παπάδες και όλοι οι διάκοι έπρεπε να μεταβληθούν σε Παπαφλέσσες και Αθανασίους Διάκους, να ενημερώσουν το λαό και να κηρύξουν την χριστιανική αδελφοσύνη, κοινοκτημοσύνη, αγάπη, να παύσει η εκμετάλλευση, ο άδικος πλούτος, η ανεργία, οι αυτοκτονίες, ο υποσιτισμός των παιδιών. Ως και ο ήπιος Φλωρίνης Θεόκλητος με όλο τον κλήρο ξεσπάθωσε προ ημερών σε διαδήλωση και σε συνέντευξη υπέρ του πτωχού δοκιμαζόμενου λαού της περιφερείας του.

    Θλιβόμαστε φυσικά και για την σκληρή απάντηση, προκληθείσα από τα ανωτέρω δημοσιευθέντα, τους βαρείς χαρακτηρισμούς, και ιδίως εάν το σχόλιο επί του κειμένου του αγ.Πειραιώς δεν το συνέταξε ο συγκεκριμένος κληρικός, διότι ούτε βλέπουμε και να ελέγχει το ιστολόγιο apotixisi, ούτε άρθρα του δημοσιεύονται, έχει δε το δικό του καλό ιστολόγιο.

    Στις κρισιμότατες στιγμές που ζη η Πατρίδα και η Εκκλησία, όλοι μας, ας μιλάμε για Χριστό και Χριστιανική Αγάπη. Ας μην έχουμε στραμμένη την κριτική μας, τα φαρμακερά βέλη, πολλές φορές κακόπιστα, κατά του Ορθοδόξου αδελφού. Ας μην στρεφόμαστε κατά προσώπων αλλά κατά ιδεών που τυχόν διαφωνούμε, με επιχειρήματα. Αν κάτι πέτυχε ο πονηρός, αν κάτι πέτυχαν οι απέναντι αιρετικοί, είναι αυτό. Μας παρατηρούν και τρίβουν τα χέρια τους σαν τον εχθρό, που βλέπει ότι οι αντίπαλοιστα χαρακώματα, αντί να τον σημαδεύουν, στρέφουν τις κάνες των όπλων τους σημαδεύουν και πυροβολοπύν ο ένας τον άλλο.

    "Αν μισούνται ανάμεσά τους δεν τους πρέπει Ελευθεριά", έγραφε ο ποιητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου