Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ




Ο γιατρός Γάκης γυριζει σε ολους τους δημους της Μακεδονιας και προσπαθει με νυχια και με δοντια, με χαμογελα και θεωριες φτιασιδωμενες, να ωραιοποιηση το ΕΓΚΛΗΜΑ των ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ.

Μαλιστα κουβαλαει μαζι του και τις θεωριες του για την εκκλησιαστικη συμπορευσι του μουγγου και ανικανου, κατα τον Δωδωνης, αρχιεπισκοπου Ιερωνυμου και του ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΟΥ Χατζηνικολαου, αλλα καταφερε να κουβαλαει μαζι του και θεολογο καθηγητη, οπως καποιον ΛΙΟΛΙΟ της ανωτατης εκκλησιαστικης ακαδημιας Θεσσαλονικης που προσπαθησε ο αξιοθρηνητος να ωραιοποιηση τις ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΕΣ Μεταμοσχευσεις των Αθεων γιατρων της Μινεσσοτα και να μας πη οτι η Εκκλησια συμφωνει με τις μεταμοσχευσεις, που αποτελουν την εσχατη εκφρασι της ανθρωπινης αγαπης, αλλα αφηνει αυτο να το αποφασιση ο καθενας μονος του.


Τετοια καταντια σαν αυτην δεν την περιμεναμε, να εμφανιζουν την Αγια Εκκλησια του Χριστου, να συμφωνει με τους αθεοφοβους εγκληματιες και χασαπηδες των ανερωτητων ανθρωπων, που θα τυχη να τους συμβη καποιο ατυχημα και θα τους παρουν στα χερια τους να τους πετσοκοψουν σε ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ κομματια, αφου τα ΕΙΚΟΣΙ ειναι τα οργανα που μπορουν να μεταμοσχευθουν και εκεινο που μενει ως καταλοιπο του ανθρωπινου σωματος που κατακομματιασαν, ειναι οι πετσες και τα κοκκαλα και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.


Φοβεροι οι ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ που αναλαμβανουν ενα τετοιο ανοσιο και βαρβαρο και μακαβριο εργο να επιτελεσουν, προς χαρα και αγαλλιασι του Διαβολου και ολων των επιγειων, υπογειων και καταχθονιων οργανων του.


Αλλα το φοβεροτερο στην χθεσινη αυτη εκδηλωσι στα Βασιλικα Θεσσαλονικης της κανιβαλικης μακαβριοτητος, ησαν και αντιπροσωποι του τοπικου μητροπολιτου Κασσανδρειας Νικοδημου - με την αδεια του και με την παροτρυνσι του δεν γνωριζουμε αφου γνωριζουμε οτι ο ιδιος, τον οποιο και καταγγειλαμε στην ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙ ΜΑΣ ειναι ενθερμος θιασωτης των κανιβαλλικων μεταμοσχευσεων - οι οποιοι ουδολως αντεδρασαν για τις μεταμοσχευσεις αλλα και εσπευσαν να συγχαρουν τον αρχιμαγειρα γιατρο Γακη και να δειξουν εμφανως την αποδοκιμασια τους προς τον ιστολογο της ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ.

Αυτο ειναι το αθλιο και παναθλιο παπαδαριο μας, που προσβαλλει το Αγιο Ευαγγελιο και καταπατει και αυτες τις στοιχειωδεις συμβουλες και παροτρυνσεις του και διαστρεφει τις βουλεςτου και τον λογο του Κυριου και εμπιπτουν στα ΟΥΑΙ εκεινων που διαστρεφουν τον Λογο του Θεου και τα διαταγματα Του.

Μακρυα απο τετοιους Παναθλιους ρασοφορους υβριστας της Πιστεως και της Ευσεβειας.


Κανω σε ολους τους επισκεπτες ενα ερωτημα.


Γιατι να μην αποδωσουμε την κακοδαιμονια που μαστιζει σημερα την χωρα μας, στην απωλεια της Ορθοδοξου Πιστεως και Ζωης, απο το επισημο εκκλησιαστικο Σωμα, τους κακοδοξους αυτους αρχιερεις και τους ιερεις;

Οταν προδιδεται η Πιστις, η Ορθοδοξος Πιστις, ο Θεος επιτρεπει να υποστουν οι προδοτες αλλα και ο λαος που τους ακολουθει και δεν τους αποστρεφεται και δεν τους αποδοκιμαζει, δοκιμασιες μεγαλες και ωδινηρες.

Ξυπνα λαε, ξυπνα και αποπεμψε απο τα ορια σου, τους διαστροφεις αυτους της Ορθοδοξου Πιστεως και της Ζωης της Εκκλησιας του Χριστου, τους αρχιερεις και τους ιερεις αυτους της αισχυνης και της ξετσιπωτης αδιαντροπιας.

Αποστα και εξελθε εκ μεσου αυτων και αφορισθητι, το ταχυτερο δυνατον, για να ευλογηθης και να επευλογηθης απο τον Θεο με θαυμαστους τροπους, ως εγενετο και με τους Πατερες σου οι οποιοι ευαρεστησαν Αυτον και Αυτος περιεσωσατο αυτους.

Ομως επεται και συνεχεια.

1 σχόλιο:

  1. Η ταύτιση του εγκεφαλικού θανάτου με το βιολογικό θάνατο είναι προβληματική όπως πληθώρα επιστημονικών εργασιών έχει καταδείξει.Δυστυχώς μία ωφελιμιστική και χρησιμοθηρική αντίληψη αναφορικά με την παράταση του βίου βαρέως πασχόντων ασθενών διά της διαδικασίας της μεταμοσχεύσεως κυριαρχεί στις ημέρες μας εις βάρος της επιστημονικής και θεολογικής αλήθειας.Η δε εικαζόμενη συναίνεση αποτελεί την ακραία συνέπεια της όλης διαδικασίας προώθησης των μεταμοσχεύσεων που στραγγαλίζει εν τέλει την ελευθερία του προσώπου.
    Λυκούργος Νάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου