Τετάρτη 4 Μαΐου 2011










Την Παρασκευή η συνάντηση

αρχιεπισκόπου - πρωθυπουργού


Η είδησι λέει: "Την προσεχή Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011, στη 1.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου συνάντηση επιτροπής της Σηπτής συνόδου και του αρχιεπισκοπου Ιερωνυμου, με τον Κατοχικό πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου. Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν ζητήματα εκκλησιαστικής περιουσίας, πληρωμής των νεοχειροτονούμενων κληρικών και πιθανόν...ζητήματα εκκλησιαστικής εκπαιδεύσεως και τα σχετικά με το μάθημα των Θρησκευτικών στο Λύκειο"

Αφού ο καταπατητής των νόμων και της τάξεως ...Αχυρένιος, τα πρόσφερε μέχρι σήμερα ΟΛΑ στην Ξενοκίνητη Κατοχική Κυβέρνησι της Παροιμιώδους Φαυλότητας και της Διαφθοράς, τώρα μας εμφανίζεται σαν ...επαναστατης και σαν οργισμένος καβουρας, πάει να αντιπαραταχθή με τον Κατοχικο φίλο "του", που ο λαός τον αποδοκιμάζει όπου τον συναντήσει.
Παρακολουθήσαμε και κάποιους ηλίθιους θεολόγους και άλλους τινάς που ήταν παρόντες στην ημερίδα της Πεντέλης, που έπλεξαν το εγκώμιο του αδίστακτου ...Αχυρένιου καταπατητού του Κανονικού Δικαίου, της Τάξεως και καταλύτου των θεσμών.
Αν θέλετε να μαζέψετε τα περισσότερα εγκώμια της ξεφτίλας και της φτήνιας, αυτά θα τα βρήτε μέσα στην θεολογική και εκκλησιαστική νομενκλατούρα μας.
Γιά να σου πιάνη συνέχεια αηδία και έμετος....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου