Τετάρτη 13 Απριλίου 2011



"ΑΓΙΟΠΟΙΗΣI"


ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΑΣΗΣ


ΥΠΟΨΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ



Η φάμπρικα της ψευτιάς και της μυθομανούς φαντασιώσεως, που λέγεται Βατικανό, πρόκειται να προβεί στη μακαριωνυμία, όπως την ονομάζουν οι εν Ελλάδι ουνίνες, του προηγούμενου πάπα Ρώμης Ιωάννου-Παύλου Β΄, διά τελετής που θα τελεστεί από τον νυν πάπα των παπικών κ. Ράτσιγκερ τον ερχόμενο Μάιο.


Αυτό το συγκρότημα τέλος πάντων του παπισμού έχει επιλέξει να ζει μονίμως μέσα στο ψέμα. Έχει διαρρήξει σχέσεις μια για πάντα με την αλήθεια και έχει θεοποιήσει τους μύθους. Όλη η ιστορία του είναι ένα ψέμα, που προσφέρεται αφειδώλευτα στον ταλαίπωρο και ανυποψίαστο λαό της Ευρώπης και της απανταχού γης.


Όλα τα «δόγματα» της παπικής στρόφιγγος, όλη η αγιολογία του, όλη λατρεία του, όλη η βιοτή του, σχηματίζουν ένα τεράστιο όγκο ψεύδους και απάτης, νομιμοποιημένης για τους αφελείς, που εξυπηρετεί τη μονοκρατορία, τον τραμπουκισμό , και τη θεοποίηση του εκάστοτε πάπα. Ο πάπας τους, όταν είναι εν ζωή, είναι Θεός. Κι όταν πεθάνει, γίνεται μακάριος! Ασχέτως αν είναι ανήθικος, γυναικάς, φονιάς, δολοπλόκος, αρσενοκοίτης, γυναικοπρεπής, και ό,τι άλλο αισχρό και ακατονόμαστο. Ο Πολωνός βέβαια είχε άλλη «αρετή». Ήταν θεατρίνος γυναικάς και ισόβιος κατάσκοπος διεθνούς οργανώσεως κατασκοπείας, η οποία για τις μεγάλες υπηρεσίες του τον προώθησε στο ανώτατο κλιμάκιό της, στο αξίωμα του πάπα.


Μετά το θάνατό του ο θεατρίνος μας βγήκε και θαυματοποιός. Διότι η αμάρτυρη θαυματοποιία, κατά τους ψευδολόγους παπικούς –γιατί όχι και για πολλούς ημέτερους αφελείς- είναι σημάδι αγιότητος και μακαριότητος. Η θαυματοποιία δε του συγκεκριμένου πάπα του θεατρίνου στηρίζεται στη μαρτυρία μιας καλόγριας συμβεβλημένης στο ψέμα στην απάτη και στη διαφθορά του φρικτού παπισμού. Έγινε καλά, λέει, από τον πάπα. Ο θάνατός του έγινε θεραπεία της! Έτσι είπε. Προσευχήθηκε στον πάπα, και εκείνος πεθαίνοντας της άφησε το στερνό του δώρο, τη θεραπεία από τη νόσο του πάρκινσον.


Τέτοια μαρτυρία, επιβεβαιωμένη μάλιστα και από τα παπικά ιατρικά δεδομένα, διότι ο παπισμός –κακά τα ψέματα- δεν τα «χαύτει» εύκολα, δεν είναι μικρή. Είναι μεγάλη, και αδιάψευστη. Αλλ’ο παπισμός είναι δύσπιστος και σκεπτικιστής. Αν δεν «βασανίσει» μια τέτοια υπόθεση για πολύν καιρό, δεν παρασύρεται από ενθουσιαστικές ειδήσεις, και δεν προβαίνει σε αγιοποιήσεις... Απόδειξη ο περι ου ο λόγος πάπας του. Πέρασε μια ολόκληρη πενταετία από το θάνατό του, και τότε μόνο πείστηκε από τη μαρτυρία μιας γυναίκας (ποιος ξέρει τι γυναίκας; Το μόνο που σίγουρο γι’ αυτήν είναι ότι ανήκει σε παπικό μοναστικό τάγμα, που έχει κάποιον άγαμο παπικό κληρικό για ταγματάρχη, στον οποίο, δεν αποκλείεται να έχει προσφέρει τη βοήθειά της και την αφοσίωσή της).


Σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός που θα συντελεστεί από το πάπα και κριτή της οικουμένης Γιόσεφ Ράτσιγκερ μετά το πάσχα, δεν επιτρέπεται να απουσιάζει η αντιπροσωπεία από την Μεγάλη κατ’ Ανατολάς Ορθόδοξης Εκκλησίας. Οπωσδήποτε πρέπει να το φροντίσει ο Κωνσταντινουπόλεως. Διότι –ποιος ξέρει; -μπορεί αργότερα να της δωρηθούν κάποια ιερά λείψανα από το άγιο σκήνωμα του αγιοποιηθησομένου πάπα του θεατρίνου. Και προειδοποιούμε· Μη τυχόν και βρεθεί κανένας ασεβής ν’αμφισβητήσει τη μαρτυρία της ευσεβεστάτης και μη κραδαινομένης πλέον μοναχής.


Από το αχτύπητο μαχητικο περιοδικό ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ μηνος Απριλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου