Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010












ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ


ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ,


ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ


ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ "ΤΟΛΜΗΣΕ" ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΛΕΣΧΗ!


ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ....ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ "ΒΗΜΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΑΚΡΑΙΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ" ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΣΧΗ:

Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός Ελληνας πολιτικός (ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ) που συμμετείχε στην εφετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία.

Οι δύο άλλοι Έλληνες ήταν ο πρόεδρος της Coca-Cola 3Ε κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης.

Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση και ασφαλώς την.....Ελλάδα.

Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο , ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια , ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς.

Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ.

Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς;

«Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω» απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει.

Ποιο μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό;

Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ,ΜΟΝΟ ΩΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ:ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ" ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ:ΣΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ,ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ,ΓΙΑ...ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΛΕΣΧΕΣ",ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ;ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ,ΕΝΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΞΕΦΥΓΕΙ,ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ!

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ:

ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ,ΠΩΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ'ΜΑΘΕ,ΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ,ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ:ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ "ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ",ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ.
.pentapostagma.gr

2 σχόλια:

  1. Θεωρούμε, ότι κανένα πιστό χριστιανό δεν τον ενδιαφέρει, τι κάνουν οι διάφορες λέσχες ανά τον κόσμο, αλλά τι πράττει η Εκκλησία για να τον σώσει, όχι βέβαια από αυτές τις λέσχες, που μπορεί να απεργάζονται τα μύρια κακά εναντίον του ("η Πίστις έξω βάλλει τον φόβον").

    Έναν μη πιστό, ίσως να τον ενδιέφερε.

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδού λοιπόν ΠΟΙΟΙ κυβερνούν και ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ τον
    κόσμο!!Άρα όλοι οι πρσινοκοκκινομπλέ-ιδίως οι τε
    λευταίοι-δεν είνα τίποτε άλλο από ενεργούμενά τους!Φώναζε εσύ Οδυσσέα,όσο θέλεις.Γιαυτούς κι εσύ κι εγώ δεν είμαστε παρά μηρμύγκια,που μπορούν ανά πάσα στιγμή να μας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου