Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010


Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΜΕΤΕΒΗ

ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ

ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ


ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙ

ΡΑΣΚΑΣ

ΚΑΙ ΠΡΙΖΡΕΝΗΣ

σαν ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ

μητροπολίτης



ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ μετέβη και όλη η 100άδα των ευζώνων μοναχών του για να περιφρουρήσουν τον Κανονικό μητροπολίτη, επίσκοπο και πατέρα τους, από την λύσσα και τον αφηνιασμό των Λήσταρχων και των Λυκοποιμένων.

Ηδη άμα τη ειδήσει της μεταβάσεως του Κανονικού Επισκόπου ΑΡΤΕΜΙΟΥ στο Κόσσοβο αρχισαν να μεταβαίνουν και πολυάριθμοι λαϊκοί κοντά στον άγιο επίσκοπό τους.

Αυτήν την στιγμή λειτουργεί με τους κληρικούς του στη Μονή Ζούβιν Ροτοκ του Κοσσόβου εν μέσω χαράς ανεκλαλήτου και πανηγυρικής ατμόσφαιρας.


Οι Ληστοσυμμορίτες άρχισαν να αφρίζουν και τους οδόντας να τρίζουν.


Να αποκηρυχθούν οι ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ως αδίστακτοι πραξικοπηματίαι, ως δημιουργοί σχίσματος, ως επίορκοι και ως αρχιερείς της αισχύνης.

10 σχόλια:

  1. O Tελεβάντος σου όμως αυτή την πράξη του Αρτεμίου την θεωρεί σχισματική και ζηλωτική!! Και τους κατηγορεί αναίσχυντα επειδή δεν είναι λαπάδες σαν και αυτόν!!!!!!

    Επισταθής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που το βλέπεις αυτό;
    Δεν εκφράσθηκε ακόμα.
    Βρίσκεται πρό αδιεξόδου διότι ο Επιφάνιος συμφωνεί με τους αποτειχισμένους και όχι με τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού το βλέπω αυτό;
    Είναι ηλίου φαεινότερον όταν την υπακοή του και την συμμορφωσή του προς την άδικη απόφαση Ιερά Σύνοδο την εκθείαζε συνέχεια και έλεγε ότι είναι απόδειξη ότι δηθεν έχει εκκλησιαστικό πνεύμα και δεν θέλει το σχίσμα.

    Που σημαίνει ότι τώρα που ισχύουν τα αντίθετα και δεν κάνει υπακοή και δεν υποτάσσεται σε άδικες αποφάσεις και αντιμάχεται τις αποφάσεις της Ι. Συνόδου της Σερβίας σημαίνει το αντίστροφο, ότι δλδ δεν έχει εκκλησιαστικό πνεύμα και ότι κινείται σχισματικά! Είναι δύσκολο να το συμπεράνει κανείς;
    Απλά τώρα δεν τον παίρνει πολύ και κάνει την πάπια. Όπως κάνει την πάπια και στις διάφορες ανακοινώσεις του Κοσμά Φλαμιάτου, που ούτε τις κατηγορεί ούτε τις επαινεί αλλά απλά τις θάβει!!!!!
    Μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας.

    Επισταθής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που ξέρει πολύ ο Τελεβάντος είναι να συκοφαντεί ανθρώπους και να βλέπει παντού το ίδιο φάντασμα να τον κυνηγάει.

    Κοίταξε τις αναρτήσεις του να δείτε πόσο βλάκας είναι ή τον έκανε βλάκα η κακία του.
    Νομίζει ότι άλλος είναι ο ΙΚ και άλλος ο Ι.Καρδάσης. Και ότι ο ΙΚ είναι το φάντασμα-κληρικός!!!
    Δύο φορές τον αναφέρει κιόλας στις δύο αναρτήσεις του.
    Κακία απύθμενη!!!! Λες και το το φάντασμα που δηθεν τον κυνηγάει φταίει για όλα τα κακά. Δαιμονική εμπάθεια δεν είναι και λέγεται αυτή;
    Αλλά φταίνε και όσοι ξέρουν ποιος είναι ο ΙΚ και κάνουν την πάπια. και ο ίδιος ο ΙΚ φταίει που δεν απαντάει αλλά κάνει την πάπια και αυτός.

    Επισταθής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ κ. ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ. Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΝΟΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ. ΕΜΠΡΟΣ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μυρμιδόνα γιατί ρωτάς στο σχολιο σου 16/11/10 6:09 μμ για τρια ιστολόγια; Αφού ούτε ο ΙΚ, ούτε ο "Επιφάνιος", ούτε ο Θανάσης, ούτε οι άλλοι ανώνυμοι που συκοφαντεί έχουν ιστολόγια. Ο μόνος που συκοφαντείται και έχει ιστολόγιο είναι ο Αμέθυστος.

    16/11/10 9:47 μμ


    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μυρμιδόνα κάνεις λάθος. Οι χυδαιολογίες είναι χυδαιολογίες. Είναι αισχρόν εστίν και λέγειν που λέει ο απ.Παύλος. Αλλά με την βρωμόγρια που έχετε μπλέξει σ' αυτό το μπλογκ, δυστυχώς δεν το καταλαβαίνετε. Έχει δίκαιο σ' αυτό ο Τελεβάντος που μιλάει για βωμολοχίες. Μόνο που τις βωμολοχίες τις λέει, πού και πού ο Αμέθυστος και όχι ο κληρικός τον οποίο συκοφαντεί ως βωμολόχο επειδή τον ταύτισε με την αρρωστημένη του φαντασία με τον Αμέθυστο!

    Φιλαλήθης
    16/11/10 10:42 μμ



    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο Τελεβάντος ή εντελώς επιπόλαιος είναι ή ηθελημένα διαστρέφει τα πράγματα.
    Ξεκάθαρα φαίνεται ότι ο Ιωάννης Καρδάσης είναι ο Ι.Κ. !
    Και μόνο απο τα αρχικά τους μπορεί κάποιος να το καταλάβει.
    Όμως το πιο πιθανόν είναι επίτηδες, στην τελευταία του επίθεση, τον γράφει ως Γιάννη Καρδάση (και όχι Ιωάννη Καρδάση) ώστε να μην είναι και τόσο εύκολο να το αντιληφθεί κανείς!!!!!

    Γράφει λες και είναι βλάκας
    " Ο ειδικός “μπαρκοντολόγος” (αλήθεια από ποιο πανεπιστήμιο πήρε το δίπλωμα;) κ. Γιάννης Καρδάσης μετά του μέντορος αυτού που υπογράφει συνήθως ως ΙΚ (του γνωστού και μη εξαιρετέου κληρικού με τα καθημερινά κατορθώματα σε πολλά επίπεδα). "

    Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ιωάννης Καρδάσης έχει σπουδάσει το bar-code όπως έχει δηλώσει στο Ορθόδοξο Παρατηρητήριο και στην Αποτείχιση πολλές φορές.

    Ομως να τί λέει ο Ι.Κ. που πείθει και τον πλεον ΒΛΑΚΑ ότι είναι ο ίδιος Ιωάννης Καρδάσης.

    α/ Έχω σπουδάσει και μετεκπαιδευθεί στα συστήματα b-c και chips και γνωρίζω πολύ καλά ότι σ' αυτά τα ηλεκτρονικά συστήματα δεν υπάρχει ο 666, αλλά ούτε καν ο αριθμός 6. Όλα τα αντίθετα προέρχονται από τους φουνταμενταλιστικούς κύκλους των ΗΠΑ και ήρθαν στην Ελλάδα από Ελληνοαμερικάνους, όπως όλες οι προτεσταντικές αιρέσεις.

    16 Νοεμβρίου 2010 1:38 μ.μ.
    http://apotixisi.blogspot.com/2010/11/666.html


    Αρα μάλλον συνειδητά συκοφαντεί με λύσσα και μανία τον άξιο κληρικό της Πτολεμαϊδας ο Τελεβάντος Και μαζί με αυτόν και όλους τους ανώνυμους και εσάς.

    Επιβλέπων
    17/11/10 6:29 μμ


    Ο/Η amethystos είπε...
    Αγαπητέ Επιβλέπων σέ ευχαριστούμε πάρα πολύ γιά τήν ενημέρωση καί γιά τό ξεκαθάρισμα. Πάντως όσο περνάει ο καιρός τόσο δέν χωράει στό νού μας η συμπεριφορά αυτού τού ανθρώπου, είναι απίστευτη. Όσο καί νά λέμε ότι τήν καταλαβαίνουμε στήν πραγματικότητα βρίσκεται έξω από τά δεδομένα μας.
    17/11/10 11:39 μμ

    Παρακολουθητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ανώνυμος 19 -11- 2010 3:10 μ.μ. ας μην χρησιμοποιεί αυτό το όνομα διότι το έχω προκαταλάβει εδώ και κάτι μήνες... Ας βρει άλλο, στα τόσα που υπάρχουν.
    Ευχαριστώ

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 3:10 μ.μ. είσαι ο Παναής; Το γνωστό τσιράκι του Τελεβάντου; Πώς ξεπετάχθηκες ξαφνικά εσύ εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επισταθή με το σχόλιο σου που έσπαζε κόκκαλα και αποκάλυπτε τακτικές του Τελεβάντου, τον ανάγκασες να πάρει θέση στο φλέγον ζήτημα του Αρτέμιου και να έλθει σε αντίφαση με τον πρότερο εαυτό του.

    Π.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο και στον Επισταθή κυρίως για το σχόλιο του 12:04 μ.μ. που είχε βλέπω αποτελέσματα.

    Καλλίμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου