Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Βρέθηκε το φάρμακο του καρκίνου;



Ο Ιταλός ογκολόγος που νίκησε (;) τον καρκίνο με...

Είπε ο γέρων Πορφύριος:

«Το φάρμακο με το οποίο καταπολεμείται ο καρκίνος είναι πολύ εύκολο και ο γιατροί το "συναναστρέφονται" καθημερινά και το έχουν μπροστά στα μάτια τους, όπως με την Χάρη του Θεού κι εγώ το γνωρίζω.
Ο Θεός όμως δεν τους το αποκαλύπτει, γιατί τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας αυτής της ασθένειας έχει γεμίσει ο παράδεισος».

Από τον ΜΙΣΑ

2 σχόλια:

  1. 20 08 2010
    ΧΡΗΣΤΟΣ (17:35:22) :

    Επιτέλους πρέπει οι διακινητές των πλανεμένων ανατολικών δοξασιών και άλλων (π.χ. Misha) να πάρουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την απάντηση τους.

    Λυπάμαι που ο καλός Οδυσσέας έγινε θύμα του Misha και επιτίθεται εναντίον εσάς αντί αν χτυπήσει τις αισχρή σε αρκετά μέρη σελίδα του Misha που τις θεωρεί ως …υπέροχη σελίδα εκθέτωντας ανεπανόρθωτα το κύρος του.
    20 08 2010
    mandre (17:48:46) :

    ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο Π.ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. ΟΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.
    20 08 2010
    Φώτης (23:40:40) :

    Συμφωνώ με τον κ.Χρήστο. Η κατάντια του blog του Οδυσσέα με τις αηθείς επιθέσεις που κάνει εναντίον σας και με την ανήθικη υποστήριξη στον Μisha είναι κάτι το πρωτοφανές. Είχα σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον κ.Οδυσσέα και τους αγώνες του όμως με κατέπληξε με δυσάρεστη έκπληξη για το κατάντημα του. Λυπάμαι για τον άδικο Οδυσσέα και όχι για τον αδικούμενο (εσάς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο θα ξεσκεπαστεί ακόμα μία χονδροειδής απάτη του «ΕΓΚΟΛΠΙΟ» εν σχέσει προς τα λεγόμενα του π.Κωνσταντίνου περί την ομοιοπαθητική.

    Μείνετε συνδεδεμένοι στις οθόνες σας γιατί το «παιχνίδι» μοιάζει πολύ διασκεδαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου