Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009


Mίνι-αναφορά

στις παρανοϊκές και

άνοστες Νούσιες απρέπειες


Ελαβα και δημοσιεύω, αντί αλλης απαντήσεως, στον αλαφιασμένο ρίψασπι Λαρισαίο θολολόγο της ΓΕΧΑ, την παρακάτω επιστολή του Ασκληπιάδη.

Το υπόλοιπα παρανοϊκά φληναφήματα του αφρίζοντος νεοφανούς θεολογάκου της κακιάς ώρας, δεν αποτελούν παρά ακάθαρτα και δύσοσμα αποπλύματα και υπολύματα, προς ρίψιν εις τον …Πατρινό βόθρο!!!

Aγαπητέ Οδυσσέα

Δεν ευθύνονται οι οργανώσεις γιά κάποιους κομπλεξικούς και καταπιεσμένους αχαρίστους και νομίζω πως είναι άδικοι καi οι σκληροί χαρακτηρισμοί σου στον πρόλογο.

Στο προβληματικό και αντιδραστικό παιδί που δεν μπορεί να χωνεψει την τροφή του, που θρέφει και δυναμώνει τόσα άλλα παιδιά, δεν φταίει η τροφή ...

Σωστά τον βάζετε στην κατηγορία του Γιανναρά.

Πληροφορούμαι ότι ο εν λόγω φιλόλογος, τη μόνη σχέση που είχε με την ΓΕΧΑ ήταν ότι τον βοήθησε να σπουδάσει, του πρόσφερε την αγάπη και την θαλπωρή του οικοτροφείου της, στην Θεσσαλονίκη.

Αν η δαιμονική διαστροφή της φιλοξενίας, της θαλπωρής, πιθανώς και της οικονομικής βοήθειας, φώλιασε στην καρδιά του ως καταπίεση...δεν ευθύνεται η οργάνωση.

Την αχαριστία δεν την διδάσκει καμμιά οργάνωση.

Γνωρίζουν εδώ στη Λάρισα πως η οικογένειά του γενικώς βοηθήθηκε και εργασιακά από τους ανθρώπους της ΓΕΧΑ παρά τον αντιδραστικό χαρακτήρα των..

Δεν το αποκλείω, πως οι "απολαβές"από κάποια άλλη πλευρά, τον ώθησαν να πάρει αυτή την θέση.

Πάντως στη Λάρισα είμαστε όλοι γνωστοί και ο τυχοδιωκτισμός των ιδεών δεν περνά... και οι αποτυχημένοι γιανναράδες χλευάζονται...

Θα μου επιτρέψεις και μιά υπόδειξη!!!

Μεγάλη τιμή τούκανες να του αφιερώσεις χώρο στην ιστοσελίδα σου...

Τούδωσες μεγάλη χαρά αφού θα επιδεικνύει τη ιστοσελίδα με κομπασμό στα αφεντικά του, ως ¨αγωνιστικό¨τρόπαιο, περιμένοντας τα εύσημα, την αναγνώριση και την ...ανταμοιβή.

Μην τον παραξηγείτε τον Νούση γιά τις απόψεις του, τις πήρε από τα βιβλία που του ξέμειναν όταν έβαλε λουκέτο στο "χριστιανικό" βιβλιοπωλείο, που διατηρούσε στην οδό Ηπείρου της Λάρισας.

Είναι ενδεικτικό ότι το μαγαζί του με αυτής της φιλοσοφίας το εμπόρευμα οι Λαρισαίοι του Θεολόγου, του Αθανασίου Μυτιμηναίου και του Σεραφειμ Δημόπουλου, το "σνόμπαραν" τόσο, που έκλεισε σε λίγους μήνες, όπως ακριβώς είχε κάνει και το βιβλιοπωλείο της μητρόπολης.

Η κοινωνία της Λάρισας που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα τον αγνόησε (το λέω με διάκριση μη με μαλώσει ο misha), και θέλησε να κάνει τον καμπόσο, προβαλλόμενος στο διαδίκτυο...

Τάβαλε με τις οργανώσεις γιατί δεν τούδωσαν όσα η άπληστη καρδιά του ήθελε και με τους ορθόδοξους Λαρισαίους γιατί δεν τον στήριξαν να γίνει επιτυχημένος επαγγελματίας..

Είναι πιθανόν να ξέχασε μέσα στον θεολογικό οίστρο, την γεύση των γλυκών του ΓΕΧΑίτικου ζαχαροπλαστείου Κωνσταντινίδη, καθώς και τα χρήματα που έμπαιναν στο σπίτι του από την ΓΕΧΑϊτικη αυτή επιχείρηση...

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος

Κε Νούση


Είναι προσωπικό σου θέμα αν μετανόησες για την στάση σου στο εκκλησιαστικό της Λάρισας, για την υπογραφή σου στην ομολογία πίστεως, για την μη αντίδρασή σου στην αντιοικουμενιστική ομιλία κ.ά.

Δεν μας επιτρέπεται όμως να ρωτήσουμε το γιατί ;

Τι ήταν αυτό ή αυτά τα γεγονότα που σ έκαναν να δεις τα πράγματα από διαφορετική γωνία επενδύοντας τα με βαρύ θεολογικό πέπλο;

Την απάντησή μου την πήρα από την «καταπληκτική επιστολή του φίλου σου Παπακρίβου, που γνώρισες(!!!) στην ΓΕΧΑ, την οποία «απέστειλε μόνο σε σένα» και συ την ανέβασες στο διαδίκτυο.!!!

Η δημοσίευση της τελευταίας παραγράφου αν δεν δείχνει την αφροσύνη σου, εκθέτει τον φίλο σου και πολύ περισσότερο εσένα.

Μετά από μια προσευχή του Γέροντα Πορφυρίου γράφει:


«Τέλος θάθελα σε ορισμένους, όχι σε όλους από αυτούς τους ζηλωτές να τους δώσω μια συμβουλή.

Οσοι είστε άγαμοι κοιτάξτε να βρείτε γυναίκα να παντρευτείτε μήπως και ξελαμπικάρετε».


Απ ότι γνωρίζω ότι αυτή είναι μία άποψη των ανθρώπων των χαμαιτυπείων.

Έτσι εξηγείται ότι άλλαξαν οι απόψεις σας;

Οι δραστηριότητες του κατώτερου ημίσεως του σώματός σας διάνοιξαν τους οφθαλμούς σας; Μου θυμίζει τους πρωτοπλάστους μετά το αμάρτημα!!!

Οι εν παρθενία διαβιούντες και κεκοιμημένοι διά το όνομα του Κυρίου κληρικοί και λαϊκοί όσιοι, άγιοι, πατέρες, μοναχοί, ασκητές ήταν και είναι βαθειά νυχτωμένοι;

Το sex θα τους άνοιγε τους ορίζοντες όπως εσάς;

Τέτοια θα διδάσκεις στους μαθητές σου!!!

Η Ένωση Θεολόγων της Λάρισας πως δεν σε διαγράφει γι αυτές σου τις απόψεις;

Σας ενημερώνω ότι ούτε είμαι, ούτε ήμουν στην ΓΕΧΑ τιμώ όμως και εκτιμώ τις οργανώσεις για το έστω και μικρό λιθαράκι που μου έδωσαν να οικοδομήσω την πνευματική μου ζωή, και σέβομαι άτομα που μέσω των οργανώσεων προσφέρουν αφειδώς χωρίς διακρίσεις ακόμη και σε αχαρίστους όπως σε σένα Νούση και τον φίλο σου.

Ασκληπιάδης

4 σχόλια:

  1. ΙΔΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΕΟΛΟΓΩΝ:

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Η έπαρση σε όλο της το μεγαλείο...

    ...μωρέ έχετε εσείς μούτρα να μιλάτε για Ορθοδοξία;;;

    ...βάζετε τα μούτρα σας ίσα με του αγίου Μάρκου του Ευγενικού;;;

    ... δε θυμάμαι να πέταγε αβγά, πέτρες και μπουκάλια, ποτέ ο άγιος Μάρκος...

    ...άκουσον, άκουσον να αυτοχαρακτηρίζονται οπαδοί του αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου...

    ...ποιοί; κάτι άπλυτοι, δυσώδεις και βεβορβορωμένοι... πλήρεις εξωτερικής αλλά κυρίως εσωτερικής βρωμιάς!!!!!

    Πραγματικά είστε για λύπηση!!!!

    Βρε ξυπνάτε ρεεεεε....

    Αυτή είναι η Εκκλησία - Βασιλεια του Θεού;;;

    ...αυτή η καρικατούρα που βρωμάει σκόρδο και ιδρώτα,
    που πετάει πέτρες και αυγά,
    που καταριέται τους πάντες και τα πάντα,
    που νηστεύει το κρέας και κατατρώγει τις σάρκες των αδελφών του...που...που...

    Δόξα τω Θεώ! η Εκκλησία που βρίσκομαι δεν είναι το τσαντιράκι της μιζέριας και της κακότητας στο οποίο εσείς μένετε...

    "...ἔξω οἱ κύνες καὶ οἱ φαρμακοὶ καὶ οἱ πόρνοι καὶ οἱ φονεῖς καὶ οἱ εἰδωλολάτραι καὶ πᾶς ὁ φιλῶν καὶ ποιῶν ψεῦδος".


    Ν.Σ

    10 Δεκεμβρίου 2009 1:59 μ.μ.

    Αυτό είναι το μπλόγκ του Πατρινού Θεολόγου Ανδριόπουλου.
    Τέτοια είναι όλα τα Φαναριώτικα κατασκευάσματα σκέτα....παράσιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ είπε...

    Δυστυχώς έχεις επαφές με άλλους χειρότερους ανθρώπους... θα ήσουν πολύ τυχερός αν μπορούσες να συναναστραφείς με ανθρώπους που είναι κατά του οικουμενισμού γιατί θα μπορούσες να ζεις στο σωστό δρόμο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακολουθείτε ανθρώπους που έχουν ως μόνο τους στόχο την εξάπλωση της εξουσίας και της φήμης τους και δεν εμπιστεύεστε την αλήθεια του Χριστού μας την οποία πρεσβεύει ΜΟΝΑΧΑ η Ορθόδοξη Πίστη. Χαρακτηρίζετε τους ανθρώπους που υποστηρίζουν τις Αλήθειες τις εκκλησίας μας ως «αντί-οικουμενιστές» και ως «Οδυσσείς» στην πραγματικότητα όμως άλλοι είναι αυτοί που έχουν χάσει την Ιθάκη και έχουν παραπλανηθεί από τις « Σειρήνες». Και τέλος αυτά που λέτε για την κόλαση, ας αφήσουμε το Θεό, κύριε Ανδριόπουλε, να κρίνει και να μην ονειροβατούμε και νομίζουμε πως θα κριθούμε με βάση τα κριτήρια των ανθρώπων.

    09 Δεκεμβρίου 2009 12:10 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαβαμε ενα ανωνυμο και χυδαιο κειμενο εναντιον του γνωστου στην Λαρισα Ασκληπιαδη.
    Φερεται οτι το εγραψε ο Κ.Νουσης.

    Επειδη αμφιβαλλουμε οτι ειναι του Νουση, γιατι δεν νομιζουμε οτι διακρινεται για υβρεις και χυδαιοτητες ο θεολογος-φιλολογος Λαρισαιος Νουσης, τον παρακαλουμε αν ειναι ο ιδιος να επανελθη και να επιβεβαιωση τα γραφομενα και για σιγουρευτουμε περισσοτερο να μας γραψη, τι μας εγραψε ο προηγουμενος ανωνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Οδυσσέα, έχετε δίκηο, ο Πατρινός Ανδριόπουλος συνέχεια διαφημίζει τους ομοφυλόφιλους.
    Πρό ολίγου παρουσιάσε τον πασίγνωστο τοιούτο Τσαρούχη.
    Μπέστε να δήτε πως διαφημίζει τα πονηρούλικα ματάκια του....
    Μα, ήταν πασίγνωστος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου