Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ο παναίσχυντος ψευδοπροφήτης
Ιμάμης του Φαναρίου
>>>>>>










Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΚΑΙ Ο

ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ


Το γενναίο νεαρό παλικάρι του Ιησού Χριστού, ο Ευγένιος Ροντιόνωφ, δεν έβγαλε τον σταυρό του και οι Μωαμεθανοί Τσετσένοι, χωρίς να βγάλη άχνα, τον σφαγίασαν όπως ακριβώς τα Αρνάκια, όπως ακριβώς ο Ηρώδης τον άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, όπως ακριβώς τους πρωτομάρτυρες της Ορθοδοξίας, όπως ακριβώς τους Νεομάρτυρες της Τουρκοκρατίας, που αρνούνταν να αλλαξοπιστήσουν και να αποδεχθούν την ψευτοθρησκεία, την γουρουνίσια θρησκεία του Μωάμεθ.

Και έρχεται σήμερα ο Ιμάμης του Φαναρίου, ο νέος Παπαευτύμ του Βοσπόρου τούνομα Βαρθολομαίος, και αποκαλεί από την Βαβυλώνα την Μεγάλη το Κοράνι του ψευτοπροφήτου Μωάμεθ, ως ΙΕΡΟ και ΑΓΙΟ ΚΟΡΑΝΙ.

Αίσχος, αίσχος εις αυτόν τον κάπηλο του τίτλου του πατριάρχου, τον δούλο του ψευτοπροφήτου Μωάμεθ, τον αναίσχυντο Πανθρησκειαστή του ΜΑΤΣ.

Πού είναι οι λεγόμενοι αντιπρόσωποι του Ιησού Χριστού, οι εμφανιζόμενοι καθημερινά με πομπές και τελετές μεγαλοπρεπείς, ενδεδυμένοι ως βυζαντινοί αυτοκράτορες και επευφημούμενοι με το "εις πολλά έτη δέσποτα" να ανοίξουν το πεντάκλειστο και πεντασφράγιστο και βουβό στόμα τους γιά να αποδοκιμάσουν αυτόν τον αναίσχυντο Πατριάρχη, που καθαιρεί και αφορίζει τους Μάρτυρας και Ομολογητάς του Ιησού Χριστού και διδάσκει και παραδέχεται ως Ιερά και Αγια, τα κοπροβιβλία του Μωάμεθ;


Απουσιάζουν προκλητικά και προδοτικά από την εκκλησιαστική κονίστρα, δεν εμφανίζονται να δείξουν το παρόν της Εκκλησίας, αρνούνται να δώσουν την μαρτυρία του Ιησού Χριστού.

Και μαρτυρία του Ιησού Χριστού ΣΗΜΕΡΑ είναι να αρνηθής την πατρότητα σε αυτον τον Ιμάμη του Φαναρίου, και να διακηρύξης παντού, ότι αυτός ο θεατράνθρωπος που κάκιστα κατέχει χριστιανικό όνομα, αλλά το όνομά του θάπρεπε να είναι ΑΧΜΕΤ και Μουχτάρ, είναι όχι μόνο προδότης της Αγίας μας Ορθοδοξίας, αλλά και ένθερμος θιασώτης του ψευτοπροφήτου Μωάμεθ και του αρλουμπο-Κορανίου του.
Και αλήθεια, υπάρχει ορθόδοξος που μπορεί να αμφισβητίση αυτήν την αλήθεια;

Είναι καιρός, ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, να διαχωρίσουμε την θέσι μας και να διακηρύξουμε και να ομολογήσουμε στην διαπασών ότι Ενας είναι ο αληθινος Θεός, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, και όλοι οι άλλοι είναι κατασκευάσματα των ανθρώπων και διαβολοκατασκευάσματα του Σατανά.

Και όσοι διακηρύττουν άλλους θεούς και θεωρούν τα βιβλία των ψευτοπροφητών ως Αγια και Ιερά βιβλία, είναι ψευτοπροφήτες, είναι καραμπινάτοι αιρετικοί και διαβολάνθρωποι, κάν Πατριάρχαι, κάν Επίσκοποι, κάν οποιοιδήποτε άλλοι εν υπεροχή όντες.
Είς Αγιος, είς Κύριος, ο Ιησούς Χριστός.
Αυτό περιτράνως ομολόγησε και διακήρυξε και ο Ρώσσος νεομάρτυρας Ευγένιος με την λίγη ζωή του πάνω στη γή και γι αυτήν την θαρραλέα ομολογία του, τον σφαγίασαν τα τέκνα της Αγαρ.
Κατά την λογική των Παναίσχυντων αρνητών της Πίστεως των ορθοδόξων, θα έπρεπε και ο Ευγένιος να μην φτάση στα ΑΚΡΑ, αλλά να έβγαζε για λίγο τον σταυρό από τον λαιμό του και αργότερα ας τον ξανάβαζε.
Δεν θα έπρεπε να φτάση στα άκρα και να χάση την ζωή του.
Ετσι Παναίσχυντε, Ιμάμη Βαρθολομαίε;
Ετσι αδιάντροπε ψευδαπόστολε της Πανθρησκείας του ΜRΑ;
Αισχυνθήτωσαν, λοιπόν, οι σημερινοί Πατριάρχες που υποσκάπτουν την Πίστι του Τριαδικού Θεού και διακηρύττουν ως αληθινή Πίστι την γουρουνοπίστι του Μωάμεθ και αναφωνούν παγκοσμίως και γυμνή τη κεφαλή και στεντορεία τη φωνή, ότι τα βιβλία του είναι Αγια και Ιερά.

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ.

Εξω από την Αγία και Ιερά Μάνδρα Κυρίου Παντοκράτορος.

Υ.Γ. Εντός των ημερών θα εχουμε και την μετάφρασι του Τραγουδιού του Ευγένιου που πήραμε από τον ευγενικό και καλό MISHA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου