Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009




Μηδέν φοβού ά μέλλεις παθείν...
γίνου πιστός 'αχρι θανάτου και δώσω σοι τον στέφανον της ζωής (Αποκ. β΄,10)


ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΘΛΟΦΟΡΟΙ


ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥ,


ΩΝ ΟΥΚ ΗΝ


ΑΞΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δημοσιοποιούμε το βίντεο του μαρτυρίου τού, γενναίου Ρώσσου νεομάρτυρος του Χριστού, Ευγενίου, το οποίο τράβηξαν οι ίδιοι οι Τσετσένοι Ισλαμιστές που τον σφαγίασαν το 1996.

Είναι φρικτό.

Ότι πιο άγριο μπορεί να σκεφτεί ο άνθρωπος.

Ίσως μόνο τα εγκλήματα των παιδόφιλων μπορούν να συναγωνιστούν σε αγριότητα τις εικόνες αυτού του υλικού.

ouf1.jpg

Υστερα από μεγάλη επιφύλαξι συνεργατών του blog apotixisi, σκεφτήκαμε να μην το ανεβάσουμε σε άμεση μορφή, για ευνόητους λόγους, αλλά με βαλβίδα ασφαλείας.

Αν κάποιος θέλει να το δεί ας το κάνει με δική του ευθύνη πηγαίνοντας ΕΔΩ

Επαναλαμβάνουμε ότι είναι βίντεο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ, οι εικόνες είναι πολύ κοντινές, εστιάζουν στο πρόσωπο του μάρτυρα και ως εκ τούτου είναι ακατάλληλες για παιδιά και ευαίσθητους οργανισμούς.

Το βίντεο ανεβαίνει για να τιμηθεί η παλληκαριά και η γενναιότητα του αδελφού μας, νεομάρτυρα Ευγενίου Ροντιόνωφ, που δεν φοβήθηκε, δεν δείλιασε, δεν πρόδωσε την πίστη του, δεν παρακάλεσε για έλεος , δεν έκλαψε, αλλά μόνο σαν σφαζόμενο Αρνάκι φώναξε λίγο από τον πόνο, την ώρα της σφαγής του.

Μαζί με αυτό προξενεί τεράστια εντύπωση η κτηνωδία των Ισλαμιστών οι οποίοι ψύχραιμοι , σχεδόν διασκεδάζοντας , κινηματογραφούν το έγκλημα τους.

Oι Θεομακάριστοι Μάρτυρες όλων των εποχών, πιστοί φύλακες της Ιεράς Παρακαταθήκης της πίστεως, της παραδοθείσης υπό των αγίων Αποστόλων και διακηρυχθείσης υπό των Θεοφόρων Πατέρων, απευθύνουν, εις τους απανταχού της γής Ορθοδόξους, εγερτήριον πνευματικόν σάλπισμα ενώπιον της φοβεράς απειλής του παναιρετικού Οικουμενισμού.
Οι Μάρτυρες της Ορθοδοξίας δεν έχυσαν το τίμιον και επέραστον αίμα των και δεν εσφαγιάσθησαν, δια να συγχρωτίζωνται, αδεώς, οι οικουμενισταί της Ανατολής εις λατρευτικάς Συνάξεις μετά των αιρετικών της Δύσεως!
Οι Νεοφανείς Μάρτυρες της Ορθοδοξίας δεν περιβάλλονται, εις τον Εικοστόν Πρώτον Αιώνα, ως "πορφύραν και βύσσον", το άγιον μαρτυρικόν των αίμα, δια να παραδίδωνται τα άγια Μυστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας εις τους εμμένοντας, εν τη πλάνη των, αιρετικούς της Δύσεως!
Οι Μάρτυρες της Ορθοδοξίας, από της εποχής του Νέρωνος μέχρι σήμερον, δεν έμειναν πιστοί, "άχρι θανάτου", δια να εξυμνήται ο Παναιρετικός Οικουμενισμός, ο διδάσκων την καταλυτικήν θεωρίαν της συνυπάρξεως Εκκλησιών και αγωνιζόμενος να καταρρρίψη τα αμετακίνητα όρια, χαραχθέντα υπό των Οικουμενικών Συνόδων, μεταξύ της Ορθοδοξίας, της "Μίας" Εκκλησίας του Χριστού και των ποικιλωνύμων συγχρόνων αιρετικών Συναγωγών, αι οποίαι, αντικανονικώς, προσαγορεύονται "Εκκλησίαι"!


(ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, αρχιμ. Σπυρ. Μπιλάλη, σελ.22).


Μας παραχωρήθηκε ευγενικά από τον MISHA

6 σχόλια:

  1. Ευγε, καλα κανατε και το αναρτησατε αυτο το Video του Αγιου Ιερομαρτυρος Ευγενειου αλλα να αναφερετε και τα μετεπειτα θαυματα του στην Πατριδα του, εκει που ενταφιαστηκε το Αγιο σωμα του, που η Αξια μητερα του το αγορασε απο τους φρικτους εγληματιες τους Ισλαμιστες, για να το ενταφιαση με τιμες στην πατριδα του.
    Ας γινη παραδειγμα για ολους μας το μαρτυριο του.παραδειγμα Ορθοδοξιας.δεν εβγαζε τον Σταυρο του,εαν τον ειχε βγαλει δεν θα γινονταν αυτο!!!!
    Ακουτε σεις οι μεγαλοσχημονες και με τα πολλα λογια και εργα, βλεπετε, δειτε το, η φοβαστε να το αντιμετωπισετε;;;;;

    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη βγουν κάποιοι να πουν ότι το video είναι αποτρόπαιο, γιατί έτσι κι αλλιώς με αποτρόπαιο τρόπο αντιμετωπίζονται οι Χριστιανοί από το διάβολο και τα όργανά του. Είναι ωραίο πράγμα να βεβαιώνεσαι ότι υπάρχουν και σήμερα Χριστιανοί που είναι έτοιμοι να υποστούν ακόμη και μαρτύρια μέχρι θανάτου, για Εκείνον!
    Δεν συμφωνώ με πολλά πράγματα μαζί σας, όμως για τούτη εδώ την ανάρτηση λέω κι εγώ μπράβο σας!
    ΤΥΧΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναρτήστε αν γίνεται και δυο λόγια για το βίο Του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραγγείλαμε εδώ και πολύ καιρο από τη Ρωσσια το βιβλιο που κυκλοφορει εκει και οπου ναναι θαρθη.
    Θα μεταφρασθη και ολοκληρο θα δημοσιευθη.
    Παντως εχουμε πληροφοριες οτι γινονται θαυματα στη Ρωσσια.
    Παντως εχουμε δημοσιευσει καποια περισσοτερα στοιχεια σε προηγουμενες αναρτησεις μας.
    Αν πατησετε στις ετικετες την λεξι Ρωσσοι θα βγουν και μπορειτε να τα διαβασετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πράγματι συγκλονιστικό.
    Θεέ και Κύριε, έτσι αποκεφάλιζαν τους Μάρτυρες;
    Αξιοθαύμαστοι Μάρτυρες της Εκκλησίας είμαστε άξιοι εμείς να λέμε ότι είμαστε απόγονοί σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ταις πρεσβείαις των μαρτύρων Ευγενίου και ιερέως Δανιήλ ο Τριαδικός Θεός υπέρ ου εμαρτύρησαν να σώζει
    πάντας ημάς! Πάντως το video, αν και αποτρόπαιο δε μπόρεσα να το δω, γιατί πατώντας το ΕΔΩ οδηγούμαι σε κάποια πράγματα, που ίσως δεν ξέρω να τα χειρισθώ, αλλά δεν πειράζει! Αν και είναι κάπως γρήγορα στη συνείδησή μας έχουν ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ, ως ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ και ελπίζω εν ευθέτω χρόνω να ανακηρυχθούν από ΟΛΗ την ορθοδοξία! Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου