Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Μεταπολιτισμός και Νεοβαρβαρότητα!

 

Πουθενά και ουδέποτε στην ιστορία ανθρωπότητας σε όλα της τα στάδια δεν υπήρξε γάμος ομοφύλων/ομοφυλόφιλων και τεκνοθεσία/πολύχρωμη οικογένεια.( Φ. Ένγκελς ”Η Καταγωγή της Οικογένειας ”)

 


Μεταπολιτισμός και νεοβαρβαρότητα. Το κλασικό έργο του Φρίντριχ Ένγκελς ”Η Καταγωγή της Οικογένειας ” αποδομεί πλήρως το αφήγημα του γάμου ομοφύλων/ομοφυλόφιλων και της πολύχρωμης οικογένειας. Στο ιστορικό του πόνημα ”Η Καταγωγή της Οικογένειας, της ατομικής ιδιοκτησίας και του κράτους” ένας από τους ” πατέρες” του κομμουνισμού και της πολιτικής οικονομίας/θεωρίας εξετάζει την δι-ιστορική εξέλιξη της οικογένειας ως κοινωνικού θεσμού και του γάμου.

 

Συμπέρασμα: σε όλο το φάσμα της ανθρώπινης ιστορίας από την προϊστορία ως τη σύγχρονη εποχή δεν υπάρχει καμιά αναφορά ή καταγραφή γι αυτού του είδους γάμου και οικογένειας που θέσπισε η ΕΕ και η Ελλάδα.

 

Σε κανένα στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης (3 στάδια)

1 άγρια κατάσταση

2 βαρβαρότητα 

3 πολιτισμός

 σε κανένα γένος, φυλή ή φατρία πουθενά στον κόσμο και ουδέποτε δεν εντοπίζεται γάμος oμοφύλων/ομοφυλόφιλων και πολύχρωμη οικογένεια  υπάρχουν τόσο άλλοι τύποι όπως ομαδικός γάμος ή αιματοσυγγενική οικογένεια στις απαρχές της ανθρωπότητας ως και πολυανδρία ή πολυγυνισμός αλλά γάμος ομοφύλων/ομοφυλόφιλων και πολύχρωμη οικογένεια ουδέποτε και πουθενά από καταβολής σύμπαντος κόσμου. Επομένως είναι μια αντιεπιστημονική σύλληψη και επιβολή.. ούτε στην εποχή της αγριότητας ούτε στην εποχή της βαρβαρότητας ούτε βέβαια στο στάδιο του πολιτισμού.

Η ανιστόρητη κι αντιεπιστημονική ψευδοπροοδευτικότητα (είτε ως ελευθεριακός νεοφιλελευθερισμός είτε αμερικανοαριστερός γουοκισμός) δεν είναι πρόοδος αλλά αντίδραση..

 Οπότε αυτοδικαίως ο αιώνας μας μπορεί να χαρακτηριστεί ως Μεταπολιτισμός και νεοβαρβαρότητα.

 

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου