Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Σε ρόλο πιστών χριστιανών σοδονομιστές πολιτικοί.

 


Εισαγωγικά

Δημοσιεύουμε σχετικά άρθρα από το διαδίκτυο σχετικά με την συμμετοχή των σοδονομιστών βουλευτών  σε πανηγυρικές ακολουθίες της Μεγάλης και Διακαινήσιμης εβδομάδος.

Δεν περιμέναμε κάποια  αξιόλογη αντίδραση  από το χριστεπώνυμο πλήρωμα. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις και η εκκλησιαστική διοίκηση και ο λαός αποδέχτηκαν τους σοδονομιστές βουλευτές   στους ναούς λες και δεν συνέβη τίποτα το αξιόλογο μετά από την ψήφιση εκ μέρους των  βουλευτών του σοδομικού νόμου. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ενδεδειγμένη αντίδραση ΔΕΝ  είναι τα κάθε είδους επεισόδια αλλά το ΑΔΕΙΑΣΜΑ  των ναών από τους συνειδητοποιημένους χριστιανούς. Αυτό δυστυχώς δεν καταγράφτηκε.

Όλα τα παρακάτω είναι αφιερωμένα σε όσους πιστεύουν ακόμα ότι ο λαός είναι θεματοφύλακας της πίστεως.

Οι Ιούδες επίσκοποι και κληρικοί καταδικάζουν την προδοσία του Ιούδα και ο όχλος που συμπορεύεται  με τους σημερινούς Ιούδες, καταδικάζει τον όχλο που φώναξε "σταυρωθήτω"………..

Στη Μητρόπολη Αθηνών έδωσε το «παρών» ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να παρακολουθήσει τη ακολουθία  της Μεγάλης Πέμπτης. Είναι η πρώτη φορά από τη λειτουργία για τη νέα χρονιά που ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στη Μητρόπολη, μετά και την όξυνση των σχέσεων μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας.




«Καλή Ανάσταση» ευχήθηκε προσερχόμενος στη Μητρόπολη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Ερωτηθείς για το εάν η παρουσία του πρωθυπουργού είναι σημαντική, απάντησε: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε». Σημειώνεται ότι η παρουσία του κ. Μητσοτάκη στην Μητρόπολη Αθηνών και την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δείχνει την πλήρη αποκατάσταση των σχέσεων Εκκλησίας - κυβέρνησης, που είχαν διαταραχθεί μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

 -------------------------------------------------------------

Στην Πάτρα όλα τέλεια! Ούτε κιχ δεν ακούστηκε για τους ψηφίσαντας τον "σατανικό"΄νόμο. 

Ο μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος - λαύρος εναντίον του νόμου για τον πολιτικό γάμο των ομοφυλοφίλων - όχι απλώς δέχθηκε, το βράδυ της Ανάστασης, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του Τάιλερ, αλλά και τους ησπάσθη ...αναστασίμως! 

Στην πανήγυρη της Παναγίας της Τρυπητή, στο Αίγιο (10-5-2024), παρουσία τόσο του πρ. Καλαβρύτων Αιγιαλείας Καλαβρύτων Αμβροσίου, του Πατρών Χρυσοστόμου και των άλλων ιεραρχών, που είχαν εκφραστεί σκληρά για τους πολιτικούς που ψήφισαν, όλοι οι πολιτικοί παρόντες μπροστά, με την εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου, να κάθεται σε υπεροχική καρέκλα! 

Αλλά και ανά την επικράτεια "μύτη δεν άνοιξε". 



Οι σοδομο-νομίτες Χριστίνα ΑλεξοπούλουΑνδρέας Παναγιωτόπουλος και Ιάσων Φωτήλας καταστρέφουν την κοινωνία, αλλά οι επίσκοποι τους ξεπλένουν.

Ούτε ένας δεν πάτησε στο κεφάλι την ψευτιά και την υποκρισία…

Πως γίνεται να λες Χριστός Ανέστη, να μιλάς για το φως της Αναστάσεως, και να δέχεσαι εκείνους οι οποίοι ψηφίζουν ανώμαλους νόμους που δεν αφήνουν τον Χριστό να αναστηθεί στις καρδιές των άλλων ανθρώπων;

Έξι επίσκοποι (Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος-Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Ιερώνυμος-Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος-Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος-Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος- Επίσκοπος Κερνίτσης Χρύσανθος), πρεσβύτεροι, ιερείς, πλήθος λαού, και ούτε ένας δεν ήλεγξε τους διαφθορείς της Ελληνικής κοινωνίας που τόλμησαν να παρουσιαστούν στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τρυπητής για να επιβάλουν στο λαό τις άρρωστες επιλογές τους.


Η αλαζονεία στα πρόσωπά των διαφθορέων της κοινωνίας, η έλλειψη συναίσθησης του τί έχουνε πράξει, δεν οφείλεται μόνο στην σκληρότητα της καρδίας τους που έχει υποταχθεί στα πάθη της φιλοδοξίας και της φιλαργυρίας. Κυρίως οφείλεται στους επισκόπους, οι οποίοι δεν νουθετούν αυστηρά τους άρχοντες να μην καταστρέφουν τον λαό.

Για πόσο ακόμη θα ανέχεται ο Θεός αυτήν την δαιμονική κατάσταση; Για πόσο ακόμα θα βλέπουν οι νεκροί πριν σηκωθούν από τα μνήματα και μας φτύσουνε στα μούτρα; Που καθόμαστε και προσευχόμαστε ενώπιον του Κυρίου και της Αειπαρθένου Μαρίας μαζί μ’ αυτούς που σοδομίζουν τα παιδιά μας!

Και οι επίσκοποι κοιτάνε πώς θα τα «μαγειρέψουν» πάλι για να μας κοιμίσουνε. Να μην το καταλάβουμε. Να μην διαμαρτυρηθούμε και τους φέρουμε σε δύσκολη θέση.

……Τι να προλάβει να κάνει η Παναγία με τις προσευχές της;

Όταν οι επίσκοποι όχι μόνο δεν στέκονται εμπόδιο στους πολιτικούς που καταστρέφουν την κοινωνία, αλλά καταλήγουν να τους βοηθάνε, πώς θα βοηθήσει η Παναγία; Κάθε παιδική ψυχή που μπαίνει στις πύλες της κολάσεως από τα βοθρολύματα των κυβερνήσεων, γίνεται θηλειά στον λαιμό των επισκόπων που βοηθάνε τους ασύδοτους πολιτικούς στο βρώμικο έργο τους.

Ο Θεός να ελεήσει τους επισκόπους. Κανείς δεν θέλει να είναι στη θέση τους την ημέρα της Κρίσεως.

δυστυχώς,

Ούτε ένας δεν πάτησε στο κεφάλι την ψευτιά και την υποκρισία…

Σε ανοιχτό χώρο δίπλα από το Ιερό είδαμε και μία Αγία Τράπεζα. Δεν μας φτάνανε τα προηγούμενα, είχαμε ανάγκη να κάνουμε και πρόβες για τον πάπα!

Ο Θεός να μας λυπηθεί! (ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ)

 

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η "εκκλησία" κλήρου και λαού (κι εμείς μέσα) πιθανώς να ερμηνεύεται ως η "γυνή" της Αποκαλύψεως η επί του "θηρίου" που άγεται και φέρεται από τον καίσαρα και στο ποτήρι της πίνει τα βδελύγματα των κοσμικών αρχόντων. Από το Βυζάντιο, από την "εν Τρούλω" ιδίως... ως τις μέρες μας. Μια στιγμή στην αιωνιότητα, βέβαια, το μέλλον στα χέρια του Κυρίου που διερωτήθη εάν ελθών πάλι θα εύρει την Πίστιν επί της Γης, προφήτευσε για μικρόν ποίμνιον και ελάχιστον, λείμμα, για λύκους βαρείς μη φειδομένους του ποιμνίου και για μισθωτούς ποιμένας και για λαό που σήμερα ζητωκραυγάζει ωσανά κι αύριο άρον (σκότωσε) και σταύρωσον. Διαβεβαίωσε όμως ότι οι λόγοι Του ου μή παρέλθωσιν ακόμη κι όταν ουρανός και Γη παρελεύσωνται και για νίκη του εσφαγμένου Αρνίου και αιώνια Σωτηρία των, όσων, πιστών Του. Άς μας ελεήσει ο Κύριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου